• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şu 5 kişi olarak günde en az 10bin adım atma hedefi koyduk canım ona katılabilirsin tabiki. Tempolu yürüyüş konusunda hepimiz senin tarzindayiz aslında, elbette farklılıklar vardır ama herkese göre puan belirlemek yerine yakın zamanda böyle bir düzen oturttuk. Örneğin ben 45 dakikada 6500 adım atmış oluyorum daha bu sabah yaptım en son. Bölgesel hareketler yürüyüşten çok daha fazla efor sarfettiriyor, bunu yine hem yürüyüş hem de pilates, bölgesel vs. Yapanlar olarak ortaklaşa belirledik. Yürüyüşte pilateste olduğu kadar ter de atmıyorum kalbim de hizlanmiyor açıkçası, nabız ölçerde bunu net bir şekilde görüyorum. Bunlar benim fikrim, elbette önerilere göre düzenlemeler yapıyoruz. Kaptan bunun kararını verecektir.

Yürüyüş grubunda ben, Lili 38 Lili 38 sudem34 sudem34 Felicio Felicio Diyette Diyette var. Sanırım bu sabah PAPATYAM PAPATYAM da dahil oldu.
Tunaydin bende katilabiliriz 10000 adım ocin zaten rutin gibi oldu

Alıntımda kalmış iyiyim diyim songül sağolasın tam toparlayamıyorum moralsizlik yapıyor haliyle.
Biri içimden bütün hevesimi çekmiş sanki
O kadar yürüyüş lesli yapardım sanki 100 yıl önceydi hepsi bi daha zor gibi.
Geçer illaki bu hallerde işte bana kaybedecek vakit yok zaten geç kalmışım
Canım benim bu ruh haline neden büründün, emin ol tekrar yapabilirsin. Uzman desteği almaya çalışsan nasıl olur diyet konusunda, spor için evde küçük şeylerle başlasan devami da gelir. Dans etmeyi seviyorsan sadece müzik açık gelişigüzel dans et, bu bile fark yaratacaktır.

Koşu-yürüyüş-koşu tarzı yapınca ona interval kardiyo deniyor. Vücudun tamamını çaıştırıp kalp atışını hızlandıran her harekete kardiyo deniyor.

Ben iki yıl kadar salon sporu da yaptım aslında. İlk sayfadaki puanlarda tutmayan şeyler var gibime geliyor. Mesela benim saatte 6.5 km hızla yaptığım yürüyüş dakikada 125 adım attırıyor. 40 dakika yapsam 5000 adım ediyor. 1000 adım 15 puan yazmışsınız, 5000 adım 75 puan ediyor. Tempolu yürüyüş sayılsa 100 puan ediyor. Ama benim her tarafım su oluyor yani. :KK48: İlk günlerden çok karışmak da istemiyorum tabi... Üstünüzde adımsayarla dolaşıyorsunuz da onun için mi adımlar daha düşük sayılıyor diye düşündüm. Gerçi bire bir tutması beklenemez tabi de... Plankin puanı çok yüksek gibi... Bölgesel hareketler ağırlık antrenmanı bile olsa çok yüksek gibi... Benim yaptığım ne sayılacak onu da kestiremediğim için puanımı da hesaplayamadım.

N Nidsalii Ne diyoruz şimdi bu yürüyüşe? :)
Puanları şöyle diyebiliriz 1000 adım dediğimiz gün içinde spor yapamayıp hareket olarak 10000 e tamamlamak gibi durumlarda hesaplıyoruz misal gün içinde çok yoğun olup koşturarak 15 bin adım attığımı o gün ki hareketimden sayabiliyorum Ama gün içerisinde spor için yürüyüşe çıkıp hafif tempolu yürümeyi dakika olarak hesaplıyoruz hızlı tempo olarak belirtenleri Bi tık yüksek puandan alıyoruz bölgesel antremanlarımız set halinde dk olarak çalışılan hareketler tempo üst seviyede oluyor kalp hızı zaten artıyor tekrar olarak çalışılan bölgeselden farklı oluyor ağırlık antremanlarınında aynı etkiyi yarattığını düşünüyorum kardiyo olarakta zaten ısınma terleme evresi eğer yürüyüşünüz hit kardiyo yaptığınız süreçte ki gibi bir etki yaratıyorsa kardiyo olarak sayabiliriz fakat o kadar bir etkisi yoksa başlangıç kardiyosundan hesaplayabiliriz ki bence başlangıç daha iyi olur eğer spor konusunda fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz ortak kararla puanları düzenleyebiliyoruz herkesin fikri önemli bizler için:KK36:

Şu 5 kişi olarak günde en az 10bin adım atma hedefi koyduk canım ona katılabilirsin tabiki. Tempolu yürüyüş konusunda hepimiz senin tarzindayiz aslında, elbette farklılıklar vardır ama herkese göre puan belirlemek yerine yakın zamanda böyle bir düzen oturttuk. Örneğin ben 45 dakikada 6500 adım atmış oluyorum daha bu sabah yaptım en son. Bölgesel hareketler yürüyüşten çok daha fazla efor sarfettiriyor, bunu yine hem yürüyüş hem de pilates, bölgesel vs. Yapanlar olarak ortaklaşa belirledik. Yürüyüşte pilateste olduğu kadar ter de atmıyorum kalbim de hizlanmiyor açıkçası, nabız ölçerde bunu net bir şekilde görüyorum. Bunlar benim fikrim, elbette önerilere göre düzenlemeler yapıyoruz. Kaptan bunun kararını verecektir.

Ben de pilateste çok terlemiyordum. :D Kişiden kişiye fark ediyor demek ki...

evet öyle oldu ama olmayacak bir daha inşallah :)

nasıl katılabiliriz ben de yürüyüşçüyüm :)

Grupta bayağı bir yürüyüşçü varmış, oh ne güzel. :)
Ben koşuyu da çok seviyorum da şu aralar çok kilo aldığım için koşmaya korkuyorum. Yaptığım yürüyüş bile ucu ucuna kalıyor galiba, eklemlerde tehdidimsi hisler alıyorum arada. :)

Puanları şöyle diyebiliriz 1000 adım dediğimiz gün içinde spor yapamayıp hareket olarak 10000 e tamamlamak gibi durumlarda hesaplıyoruz misal gün içinde çok yoğun olup koşturarak 15 bin adım attığımı o gün ki hareketimden sayabiliyorum Ama gün içerisinde spor için yürüyüşe çıkıp hafif tempolu yürümeyi dakika olarak hesaplıyoruz hızlı tempo olarak belirtenleri Bi tık yüksek puandan alıyoruz bölgesel antremanlarımız set halinde dk olarak çalışılan hareketler tempo üst seviyede oluyor kalp hızı zaten artıyor tekrar olarak çalışılan bölgeselden farklı oluyor ağırlık antremanlarınında aynı etkiyi yarattığını düşünüyorum kardiyo olarakta zaten ısınma terleme evresi eğer yürüyüşünüz hit kardiyo yaptığınız süreçte ki gibi bir etki yaratıyorsa kardiyo olarak sayabiliriz fakat o kadar bir etkisi yoksa başlangıç kardiyosundan hesaplayabiliriz ki bence başlangıç daha iyi olur eğer spor konusunda fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz ortak kararla puanları düzenleyebiliyoruz herkesin fikri önemli bizler için:KK36:

Aaa düşündüğüm gibiymiş öyleyse, anlaşıldı. :)
Açıklamanın üstüne başlangıç kardiyosu saymak benim de aklıma yattı.
Bölgesel hareket dediğiniz ağırlık değil, esneme de değil. Amuda kalkıp bisiklet sürme hareketi gibi şeyler mi? Ya da şu ayaklarını havaya dikip indirip kaldırdığın, karın parçalayan şeyden? :KK45: Ağırlık antrenmanları kadar etkisi oluyorsa benim hayalimdeki bölgesellerden değil belli ki. Ben şu yana eğilme hareketleri gibi şeyleri düşündüm. :)

Çok sportif bir takımmış burası ya, ne güzel. :) Kendi içinde yarışlar, yürüyüş yarışları, bir sürü aktif insan... Cuma yarışmasının altın çağı gibi... :)

Aaa düşündüğüm gibiymiş öyleyse, anlaşıldı. :)
Açıklamanın üstüne başlangıç kardiyosu saymak benim de aklıma yattı.
Bölgesel hareket dediğiniz ağırlık değil, esneme de değil. Amuda kalkıp bisiklet sürme hareketi gibi şeyler mi? Ya da şu ayaklarını havaya dikip indirip kaldırdığın, karın parçalayan şeyden? :KK45: Ağırlık antrenmanları kadar etkisi oluyorsa benim hayalimdeki bölgesellerden değil belli ki. Ben şu yana eğilme hareketleri gibi şeyleri düşündüm. :)

Çok sportif bir takımmış burası ya, ne güzel. :) Kendi içinde yarışlar, yürüyüş yarışları, bir sürü aktif insan... Cuma yarışmasının altın çağı gibi... :)
Ne guzel tarif etmissin takimi 🤩🤩🤩

Ya ben akşam yattığımda ki kilomla sabah ayni acaba benim vücut uyku da leptin salgilamiyomu :KK43:
canım suyunu bol iç.az tuzlu ye
İkiniz de bana öyle gaz veriyorsunuz ki maşallah, iyi ki varsınız.
Bugün herkes en az 10bin adım yapacak, bahanesi olmayacak. Zayıflama kemeri işe yarıyor mu sence, o da var bende, onu da kuallanayim mi 😂😂😂

Valla canım şu yeşili bir an önce görsek süper olacak, senin çok az kaldı zaten. Bu arada benim ilk başlangıcım 78 kiloydu, kısa boya o kilo ne kadar fazlaydı düşünebiliyor musun. Çok şükür geride kaldı.
Senin tartinin markası ne, neden obese diyor ki, tanımlanan seçenekler azdır belki de. Birkaç gün sonra o da görecek obez falan olmadığını 🤩
yarıyor çünkü kapkalin bacaklarım bile inceldi zira oğlum da eşim de diyor hatta ayak bileğim bile inceldi.sorunlu bolgene tak.tlc de büyük beden küçük beden var onu mutlaka izle farkı görürsun.
Bende 4.olmuşum 👍👏😆 herkesi tebrik ederim

Evet günde 70 yada 80 dakika Tempolu yürüyorum 90 dakikaya çıkarırım olmadı 🤭

Bende koyardım gri gri ama neyse😆

😆😆😆

Ok 👍👍👍👍

Hoşgeldin 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ başarılar dilerim sana da. Umarım istediğim kiloya ulaşırsın sende🙏
ya bizim kızların hepsini güzel hepsi mi renkli gözlü ya.Masallah canım.koyarsin bir ara bakarız.
Ben de diyorum ki eskiden kimler var ne güzel görüyorduk, artık görmüyoruz. Pro'lar görüyor muymuş?

Ben öyle bir konu hatırlamıyorum ama dahil olmayı çok isterim. :rolleyes: Adım mı sayıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz?

Koşu-yürüyüş-koşu tarzı yapınca ona interval kardiyo deniyor. Vücudun tamamını çaıştırıp kalp atışını hızlandıran her harekete kardiyo deniyor.

Ben iki yıl kadar salon sporu da yaptım aslında. İlk sayfadaki puanlarda tutmayan şeyler var gibime geliyor. Mesela benim saatte 6.5 km hızla yaptığım yürüyüş dakikada 125 adım attırıyor. 40 dakika yapsam 5000 adım ediyor. 1000 adım 15 puan yazmışsınız, 5000 adım 75 puan ediyor. Tempolu yürüyüş sayılsa 100 puan ediyor. Ama benim her tarafım su oluyor yani. :KK48: İlk günlerden çok karışmak da istemiyorum tabi... Üstünüzde adımsayarla dolaşıyorsunuz da onun için mi adımlar daha düşük sayılıyor diye düşündüm. Gerçi bire bir tutması beklenemez tabi de... Plankin puanı çok yüksek gibi... Bölgesel hareketler ağırlık antrenmanı bile olsa çok yüksek gibi... Benim yaptığım ne sayılacak onu da kestiremediğim için puanımı da hesaplayamadım.

N Nidsalii Ne diyoruz şimdi bu yürüyüşe? :)

Günaydın herkese. En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Nesrin hoş geldin. Ben de Funda, memnun oldum. Dün geldim daha. :)
aynen canım eskiden bizde görürdük.parali şimdi 😁😁😁
Spor konusunda her türlü fikre açığiz.
Diğer takımlarin ilk sayfasını incelersen onlarda farklı puanlar amaç motivasyon 🥰

Yürüyüş grubunda ben, Lili 38 Lili 38 sudem34 sudem34 Felicio Felicio Diyette Diyette var. Sanırım bu sabah PAPATYAM PAPATYAM da dahil oldu.
Songül baya hizlisin.benim bacaktan mı yoldan mı adım sayım az 😁😁😁
Nisan'da başlayıp Mart'ta 59.2 ile mezun olmustum canım. 11 ay görünüyor ama yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 kez operasyon geçirdim o yüzden iziznde olduğum zamanlar var.cok hızlı veren bir yapım da yok açıkçası canım. İzin dönüşleri kilo alarak döndüm, yani toplamda 19 değil de daha fazla kilo vermiş kabul edebiliriz.
Ne operasyonu canım geçmiş olsun 💐💐💐💐

Back
X