- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayyyyy kafami karistirdin iyiceee bunlar ne destan yazmış ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy kafami karistirdin iyiceee bunlar ne destan yazmış ya
Böbrek taşı ameliyatı oldum, sıkıntı çıktı tekrar ameliyat oldum. Başka bir vakitte de et benlerinden operasyon geçirdim canım.
Kesinlikle öyle sizin gözünüzden grubu böyle görmekte çok güzelsporu ben devraldığım zaman küçük Bi kaç önerilerde bulunmuştum eğer evde yapıyorsanız aşağı tekrar ekledim inceleyebilirsiniz Şu yoğunluğu atlatayım tekrar bir program önerisi yapacağım baya Bi zorluyorum ilerde sürekli etiket yapmamdan bıkabilirsiniz baştan söyleyeyim
![]()
Allah kolaylik versin canim benim harekette bereket vardir Rabbim gucumuzu kuvvetimizi versinde kosturalim hepAllah kolaylik versin canim maşallah hızına yetisebilsek keske bende tarlada cok yoruluyorum artik sabah 5bucukta kalkip 6da gidiyoruz öğlen geliyoruz eve gelince cocukla ilgilen eve supur topla kahvalti hazirla aksama yemek yap bitmiyoki uyumusum 1saat az önce![]()
Amin inşallah CanımAllah kolaylik versin canim benim harekette bereket vardir Rabbim gucumuzu kuvvetimizi versinde kosturalim hep![]()
Evet bende dahilim. Sabah 45 dk Tempolu yürüyüş yaptım bile 6.000 adım. Akşamda 45 dakika yapacağım nasipse 90 dakika ve 12.000 adımla günü kapatırız Allah nasip kısmet ederse. Tabii diğer egzersizler hariç. Yürüyüş baya toparlıyor vücudu.Şu 5 kişi olarak günde en az 10bin adım atma hedefi koyduk canım ona katılabilirsin tabiki. Tempolu yürüyüş konusunda hepimiz senin tarzindayiz aslında, elbette farklılıklar vardır ama herkese göre puan belirlemek yerine yakın zamanda böyle bir düzen oturttuk. Örneğin ben 45 dakikada 6500 adım atmış oluyorum daha bu sabah yaptım en son. Bölgesel hareketler yürüyüşten çok daha fazla efor sarfettiriyor, bunu yine hem yürüyüş hem de pilates, bölgesel vs. Yapanlar olarak ortaklaşa belirledik. Yürüyüşte pilateste olduğu kadar ter de atmıyorum kalbim de hizlanmiyor açıkçası, nabız ölçerde bunu net bir şekilde görüyorum. Bunlar benim fikrim, elbette önerilere göre düzenlemeler yapıyoruz. Kaptan bunun kararını verecektir.
Yürüyüş grubunda ben,Lili 38
sudem34
Felicio @Yarenzzzz var. Sanırım bu sabah
PAPATYAM da dahil oldu.
Hamile kalırsam eğer aseriyorum canım napiiimm diyip yerimSen de belli bir hedefte az bir miktar yersin canım, bu sefer verdiğimde tekrar almamak için elimden geleni yapacağım.
Napim kaptırınca böyle oluyorAyyyyy kafami karistirdin iyiceee bunlar ne destan yazmış ya![]()
Evet hepsi varYoutube'da falan var mı bunlar? Resim olarak eklenmişler sanırım.
ya çok değişmiş..biz o zaman zayiflamaktan çok geyik yapıyorduk kendi adıma söyleyim...o zaman spor da pek yapmazdım...ama şimdi baktım sporla hem hızlı veriliyor hem güzel inceltiyor.Amaç motivasyon tabii ki. :)
Biri hariç her takımda varmış spor tablosu. Ne kadar değişmiş buralar böyle. Kesin kilolar tonla gidiyordur, her aya iki mezun falan çıkıyordur. :) Kaptanlar çok güzel düşünmüş.
canım ben hep kısa hedefler tuttum 79.9-77-75-73 idi 10 kilo vermek çok a kaldı.Benim, teşekkür ederim.Yıllardır siteye girmiyordum, 3-4 yıllık fotoğraf, 75 kilo halim, şimdi yanaklar poğaça gibi oldu.
Bu takımdaki herkes güzelmiş deniyor, eminim sen de güzelsindir. :) Zaten hayatımız güzel olsun, o daha önemli, işler yolunda gitsin, mutluluk bol, acı az olsun. :)
Menü yorumlamak önemli bence. Zamanla kimin nasıl yediği aklında kalmaya başlıyor. Kilo vermesine ya da almasına etkisini çok rahat fark edebiliyorsun.
Yolculuğun uzun olacağı kesin, çok hızlı da versem verilecek çok kilo var maalesef. Senin hedef kilon kaç?
canım protein dikkatli tüket o zaman taş sorunu yaşıyorsan suyu bol iç.birde kırmızı meyveler var böbrek için iyi gelen arada al tüket.Bacakları inceltiyorsa hemen kullanmaya başlarım, kemer olan da var, kelebek olan da. İkisini de kullanayım mutlaka. Ben oturduğumuz bölgenin etrafinda bir tam tur atınca 45 dk oluyor.yolun ilk kısmı aşağı doğru eğimli, sonlar doğru bir kısmı da yokuş canım. Yorgun değilsem hızlı yürüyorum.
Böbrek taşı ameliyatı oldum, sıkıntı çıktı tekrar ameliyat oldum. Başka bir vakitte de et benlerinden operasyon geçirdim canım.
Songül kilomuzu koruyalım bu sefer ya...yiyerek zayıflayıp yiyerek koruyalımZorlayalim canım, çok geçmeden de görelim inşallah.
kesinlikle.hava soğumadan bol bol yürüyelimEvet bende dahilim. Sabah 45 dk Tempolu yürüyüş yaptım bile 6.000 adım. Akşamda 45 dakika yapacağım nasipse 90 dakika ve 12.000 adımla günü kapatırız Allah nasip kısmet ederse. Tabii diğer egzersizler hariç. Yürüyüş baya toparlıyor vücudu.![]()
Olur olur bal gibi olurIlk defa yesil fasulye pişireceğim bakalim olacak mi![]()
Teşekkür ederim canısı. Ama gerçekten canımız çıktı.Kolay gelsin ablacim ❤
Arkadaşlar bugün yürümeye çıkamayacağım. Halı kilim yıkadık bahçede. Biz bittik.ya çok değişmiş..biz o zaman zayiflamaktan çok geyik yapıyorduk kendi adıma söyleyim...o zaman spor da pek yapmazdım...ama şimdi baktım sporla hem hızlı veriliyor hem güzel inceltiyor.
canım ben hep kısa hedefler tuttum 79.9-77-75-73 idi 10 kilo vermek çok a kaldı.
Şimdi de mezun olmak için 70-69.5 arası olmam lazım...
Diyetten sıkılmadan gittiği yere kadar gidecek
İf durumuna göre bakicam.
İstersen sende kilona yakın birini rakip seç kendine motive olursun.
Orjinalisim de 94 lerden düştü 88 e ...
İkiniz güzel rakip olur bence.
canım protein dikkatli tüket o zaman taş sorunu yaşıyorsan suyu bol iç.birde kırmızı meyveler var böbrek için iyi gelen arada al tüket.
Songül kilomuzu koruyalım bu sefer ya...yiyerek zayıflayıp yiyerek koruyalım
kesinlikle.hava soğumadan bol bol yürüyelim
Olur olur bal gibi olur![]()

Ellerine sağlık lilim.Neler yapmadimki temizlik yaptim asure icin malzeme islattim taze fasulye yaptim dolma ici yaptim dolduracagim imm ceviz ve findik temizleyecegim simdide![]()
CanımArkadaşlar bugün yürümeye çıkamayacağım. Halı kilim yıkadık bahçede. Biz bittik.![]()
Ohh mis gibi olmuşturTeşekkür ederim canısı. Ama gerçekten canımız çıktı. Eki Görüntüle 2682769 Eki Görüntüle 2682770
Maşallah çok hamaratsın canım.Neler yapmadimki temizlik yaptim asure icin malzeme islattim taze fasulye yaptim dolma ici yaptim dolduracagim imm ceviz ve findik temizleyecegim simdide![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun Songül.
Gerektiğinde her zaman etiketleyebilirsiniz, bıkmam. :)
Youtube'da falan var mı bunlar? Resim olarak eklenmişler sanırım.
Gün sonunda tüm sporlarımizi yazıp yine N Nidsalii yi, ayrıca yürüyüş hesabımız için deEvet bende dahilim. Sabah 45 dk Tempolu yürüyüş yaptım bile 6.000 adım. Akşamda 45 dakika yapacağım nasipse 90 dakika ve 12.000 adımla günü kapatırız Allah nasip kısmet ederse. Tabii diğer egzersizler hariç. Yürüyüş baya toparlıyor vücudu.![]()
Yıllardır taş vardı canım biliyordum, 1 taneydi ama ete gömülüydü, doktor hep orda kalır demişti. Zayifladigim ve spor yaptığım için sanırım, yerinden çıkmış ve kanala girmiş canım. Ameliyatla alındı, o bölgeye tüp koymadiklari için komplikasyon olmuş tekrar ufak bir müdahale oldu. Çok şükür başka taşım falan yok. Hedef kiloma gelince her istediğimi yiyip dengelemeyi de yapacağım böylece tekrar kilo almayacağım inşallah canım. Bizim burdaa hava acayip soğuk olmuyor ama yağmuru fena. Sen İstanbul'da mıydın.ya çok değişmiş..biz o zaman zayiflamaktan çok geyik yapıyorduk kendi adıma söyleyim...o zaman spor da pek yapmazdım...ama şimdi baktım sporla hem hızlı veriliyor hem güzel inceltiyor.
canım ben hep kısa hedefler tuttum 79.9-77-75-73 idi 10 kilo vermek çok a kaldı.
Şimdi de mezun olmak için 70-69.5 arası olmam lazım...
Diyetten sıkılmadan gittiği yere kadar gidecek
İf durumuna göre bakicam.
İstersen sende kilona yakın birini rakip seç kendine motive olursun.
Orjinalisim de 94 lerden düştü 88 e ...
İkiniz güzel rakip olur bence.
canım protein dikkatli tüket o zaman taş sorunu yaşıyorsan suyu bol iç.birde kırmızı meyveler var böbrek için iyi gelen arada al tüket.
Songül kilomuzu koruyalım bu sefer ya...yiyerek zayıflayıp yiyerek koruyalım
kesinlikle.hava soğumadan bol bol yürüyelim
Olur olur bal gibi olur![]()
Bu soruyu sorunca otomatik katılmış oluyorsun.evet öyle oldu ama olmayacak bir daha inşallah :)
nasıl katılabiliriz ben de yürüyüşçüyüm :)
Başka sporlar da yapan yapıyor canım. Yürüyüş için de bir grup oluşturduk, gün sonunda toplam yürüyüşümüzü yazıp felicio yu etiketliyoruz.Bende katılabilirmiym sadece yürüyüş değilmi