- 10 Aralık 2014
- 4.563
- 16.318
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya eksi ile baslaman guzel canimCuma :77,7
Pzt:77.6
Aç uyandim ama kilom hala aynı duraklamaya mı girdim nedir üzülüyorum da hafta sonu bir iki kaçamak yaptım ama 1 haftadır aynı kilodayımNekadar ac uyandin okadar iyi demekmis yag yakmada![]()
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evi
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: ewet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: çok şükür yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: aynaya baktigim an kendimi beğenmek istiyorum kilo sevmiyorum
Sağol canım, bizler de başımıza gelince öğrendik malesef.
Amin canım çok sağol, Allah ayaklarını taşa degdirmesin.cok gécmis olsun kizlar konu cocuklar olunca insanin ici eriyor allahim sén koru butun yavrularimizi
Geçen cuma 68.2
Bugün 68.2 aynı ☹☹☹
Bir haftadır aynı ne yapmam lazım benim çok üzülüyorum
Sporumu dün akşam geç vakitte yaptım belki ondandır, wcye de çıkamadım. Neyse cumaya gider nasılsa.Günaydın canim cumaya kadar kacamak gormeyelim guzel eksiler bekliyorum
Yaptigin spor mu fazla geldi acaba canim
Gunaydin canım ❤
Yaşarken çok zor, çok şükür durumunuz iyiye gitmiş. Bizim de her ay olan ataklarimiz birkaç ayda bir olmaya başladı şükürler olsun. Atak sırasında da kortizon iğnesi var, onla bastiriyoruz. Ateş 40in altına düşmüyor, havale geçirecek diye korkuyorum.Evet canim sanki bizi anlatiyirsun ayni seyler birebir 2007 li enes 13 yasinda, oncede genelde 20 gune bir karin agrisi atagi yasardi simdi yilda 2 yada 3 ve o denli agir yasamiuor artik nefes alamazdi onceden suandada var goguste agri atak durumunda nefesde zorluk kesiklik ama oncesine bakarak cok cok iyi Colsijen kullaniioruz gunluk 3 doz
Bende tebrik ederim hemen ardımda hiç Tek bırakmamışsın beni
HoşgeldinizzzYAŞINIZ:27
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evi
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: ewet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: çok şükür yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: aynaya baktigim an kendimi beğenmek istiyorum kilo sevmiyorum
Cumaya birden gider bence moral bozmayalım o kadar rakip var şşş

Çok güzel eksi hafta başı için tebriklerCuma günü : : 73,9
Pazartesi kilom : 73:2
Fark : 700 gr
Kaç gündür sabahları ayaklarım balon gibi kalkıyorum bu sabah baya azalmıştı. Ödem gitti sanırım çok şükür
Eki Görüntüle 2683008
Dün ki spor çok güzeldi bence onun şişkinliğiCuma 66.5
Pazartesi 66.8
Haftasonu kaçamağı falan da yok ama anlamadım.
Çok güzel gidiyor maşallah ablaCuma 62 500
Pazartesi 62 100
Fark - 400
Günaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı bugün
Cuma:82.1
Pazartesi :81.1![]()
Yürüyüş yapıp geldim canım. Geçici olduğunun farkındayım.Odemde olabilir biraz hareket edip tartilin tarti gunleri![]()
Stres yapma stres kilo verme acisindan en olumsuz eylemlerden biri bosver sen dikkat et bir andada toptan verebilirsinAç uyandim ama kilom hala aynı duraklamaya mı girdim nedir üzülüyorum da hafta sonu bir iki kaçamak yaptım ama 1 haftadır aynı kilodayım
MuhtesemmmGünaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı bugün
Artı görmemek de güzel canım.
Tebrik ederim çok güzel bir sonuç.Cuma günü : : 73,9
Pazartesi kilom : 73:2
Fark : 700 gr
Kaç gündür sabahları ayaklarım balon gibi kalkıyorum bu sabah baya azalmıştı. Ödem gitti sanırım çok şükür
Eki Görüntüle 2683008
Moral bozmamak önemli canım, cumaya eksileri gorecez.gunaydin kizlar bu sabah 3 haftadan sonra ilk defa arti ile uyandim bilyordum iki gun aksatsam ayar kaciyor
73.9
guncel;74.1 (200 gr almisimdir ) morel bozmak yok daha cok asilacagim 73 u kurutacagim(kahvalti yapmadim iki elma yiyecegim cezaliyim
![]()
Tebrik ederim canım güzel eksi.Cuma 62 500
Pazartesi 62 100
Fark - 400
Eski gelmen güzel canım.Cuma :77,7
Pzt:77.6
Maşallah ilk fazlalığı atmışsın hemen.Cuma kilom: 94
Bugün kilom: 92.5
Papatyam çok güzel inmiş kilon tebrikler.
Fark almayan ya da küçük artılar ve eksiler alanlar da moralini bozmasın. Bu ölçümü zaten önlem olsun diye alıyoruz anladığım kadarıyla. 3 günde sonuç görmek çoğu zaman mümkün olmaz.
Cumaya herkes eksilerde olsun. :)
Tebrik ederim canım çok güzel.Günaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı bugün