• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evi
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: ewet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: çok şükür yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: aynaya baktigim an kendimi beğenmek istiyorum kilo sevmiyorum

Hoş geldin aramıza. :) Ben de Funda, 33 yaşındayım.

Günaydın herkese. :KK54:

Cuma kilom: 94
Bugün kilom: 92.5

Papatyam çok güzel inmiş kilon tebrikler.
Fark almayan ya da küçük artılar ve eksiler alanlar da moralini bozmasın. Bu ölçümü zaten önlem olsun diye alıyoruz anladığım kadarıyla. 3 günde sonuç görmek çoğu zaman mümkün olmaz.

Cumaya herkes eksilerde olsun. :)

Geçen cuma 68.2
Bugün 68.2 aynı ☹☹☹
Bir haftadır aynı ne yapmam lazım benim çok üzülüyorum

Menülerin fena görünmüyor aslında, sporun da var. Adet zamanıyla ilgili olabilir mi? Ya da yaptığın sporu değiştir istersen, vücut bir süre sonra alışıyor diyorlar.

Evet canim sanki bizi anlatiyirsun ayni seyler birebir 2007 li enes 13 yasinda, oncede genelde 20 gune bir karin agrisi atagi yasardi simdi yilda 2 yada 3 ve o denli agir yasamiuor artik nefes alamazdi onceden suandada var goguste agri atak durumunda nefesde zorluk kesiklik ama oncesine bakarak cok cok iyi Colsijen kullaniioruz gunluk 3 doz
Yaşarken çok zor, çok şükür durumunuz iyiye gitmiş. Bizim de her ay olan ataklarimiz birkaç ayda bir olmaya başladı şükürler olsun. Atak sırasında da kortizon iğnesi var, onla bastiriyoruz. Ateş 40in altına düşmüyor, havale geçirecek diye korkuyorum.

N Nidsalii tebrik ederim 2 aylık listeye 6. Sıradan güzel bir giriş yapmışsın 🧿🧿🧿💕💕💕💐💐💐
Bende tebrik ederim hemen ardımda hiç Tek bırakmamışsın beni😂
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evi
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: ewet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: çok şükür yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: aynaya baktigim an kendimi beğenmek istiyorum kilo sevmiyorum
Hoşgeldinizzz🌼
Günaydın ☀ ☀☀☀ Zipzip- Zipzip-
cuma tartı sonucum 58,8
P.tesi tartı sonucum 58,8
Henüz Fark yok ☹
Cumaya birden gider bence moral bozmayalım o kadar rakip var şşş:sus:
Cuma günü : : 73,9
Pazartesi kilom : 73:2
Fark : 700 gr
🧿🧿
Kaç gündür sabahları ayaklarım balon gibi kalkıyorum bu sabah baya azalmıştı. Ödem gitti sanırım çok şükür
Eki Görüntüle 2683008
Çok güzel eksi hafta başı için tebrikler:KK9:
Cuma 66.5
Pazartesi 66.8
Haftasonu kaçamağı falan da yok ama anlamadım.
Dün ki spor çok güzeldi bence onun şişkinliği:cool:
Cuma 62 500
Pazartesi 62 100
Fark - 400
Çok güzel gidiyor maşallah abla:KK71:

Aç uyandim ama kilom hala aynı duraklamaya mı girdim nedir üzülüyorum da hafta sonu bir iki kaçamak yaptım ama 1 haftadır aynı kilodayım
Stres yapma stres kilo verme acisindan en olumsuz eylemlerden biri bosver sen dikkat et bir andada toptan verebilirsin🥰
Yeterki kacamagin ucu kacmasin birde herkesin bunyesi farkli galiba ya insan en iyi kendi bilir bunuesini, kendini tanimaya calis ve ona gore hareket et 🤗

Günaydın ☀ ☀☀☀ Zipzip- Zipzip-
cuma tartı sonucum 58,8
P.tesi tartı sonucum 58,8
Henüz Fark yok ☹
Artı görmemek de güzel canım.
Cuma günü : : 73,9
Pazartesi kilom : 73:2
Fark : 700 gr
🧿🧿
Kaç gündür sabahları ayaklarım balon gibi kalkıyorum bu sabah baya azalmıştı. Ödem gitti sanırım çok şükür
Eki Görüntüle 2683008
Tebrik ederim çok güzel bir sonuç.
gunaydin kizlar bu sabah 3 haftadan sonra ilk defa arti ile uyandim bilyordum iki gun aksatsam ayar kaciyor
73.9
guncel;74.1 (200 gr almisimdir ) morel bozmak yok daha cok asilacagim 73 u kurutacagim😂(kahvalti yapmadim iki elma yiyecegim cezaliyim😜
Moral bozmamak önemli canım, cumaya eksileri gorecez.
Cuma 62 500
Pazartesi 62 100
Fark - 400
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Cuma :77,7
Pzt:77.6
Eski gelmen güzel canım.
Cuma kilom: 94
Bugün kilom: 92.5

Papatyam çok güzel inmiş kilon tebrikler.
Fark almayan ya da küçük artılar ve eksiler alanlar da moralini bozmasın. Bu ölçümü zaten önlem olsun diye alıyoruz anladığım kadarıyla. 3 günde sonuç görmek çoğu zaman mümkün olmaz.

Cumaya herkes eksilerde olsun. :)
Maşallah ilk fazlalığı atmışsın hemen.
Günaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı bugün
Cuma:82.1
Pazartesi :81.1😀
Tebrik ederim canım çok güzel.

Back
X