• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün gece bir kabus görmüşüm uyuyamadım bida tekim birde yatakta sürekli tuvalanıp durdum toplasam 3 saat anca uyudum Ama Şu saatte kalktım sporu artık gün içinde yaparım zaten kaç gündür salmıştım:işsiz:Neyse geçte olsa herkese günaydınnn☀☀
Hayırlara çıksın inşallah canım.

Dün gece bir kabus görmüşüm uyuyamadım bida tekim birde yatakta sürekli tuvalanıp durdum toplasam 3 saat anca uyudum Ama Şu saatte kalktım sporu artık gün içinde yaparım zaten kaç gündür salmıştım:işsiz:Neyse geçte olsa herkese günaydınnn☀☀
Hayirlara ciksin canim🤲

Cuma kilom: 94
Bugün kilom: 92.5

Papatyam çok güzel inmiş kilon tebrikler.
Fark almayan ya da küçük artılar ve eksiler alanlar da moralini bozmasın. Bu ölçümü zaten önlem olsun diye alıyoruz anladığım kadarıyla. 3 günde sonuç görmek çoğu zaman mümkün olmaz.

Cumaya herkes eksilerde olsun. :)
Guzel eksi canim tebrik ederim 👏👏

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canim nerelerdesin ugramiyorsun takima
Burdayım canım ablamlarla beraber annemlerdeydik onlar gittiler biz hala annemdeyiz buzdolabım bozuk eve geçemiyorum üffffffff regl de olmadım daha havalar çok sıcakkkkkk kız hiç durmuyorrrrr🤪🤪🤪

Ayyyy ne kadar depresif takıldım🤣🤣🤣🤣

Menülerin fena görünmüyor aslında, sporun da var. Adet zamanıyla ilgili olabilir mi? Ya da yaptığın sporu değiştir istersen, vücut bir süre sonra alışıyor diyorlar.
Henüz adet olmuyorum bebeğim 5 aylık
Yaptığım sporu da degistirdim hep leslie yapıyordum koşu bandında yürümeye başladım menülerde de aşırıya kaçmıyorum hayırlısı bakalım

Stres yapma stres kilo verme acisindan en olumsuz eylemlerden biri bosver sen dikkat et bir andada toptan verebilirsin🥰
Yeterki kacamagin ucu kacmasin birde herkesin bunyesi farkli galiba ya insan en iyi kendi bilir bunuesini, kendini tanimaya calis ve ona gore hareket et 🤗
Tam adamına söylüyorsun stres yapma diye stres =ben ☹☹
Neyse akışına bırakayım bakalım
Dün eksi gelmiştim ne güzel bugün yine fazla geldim
Koşu bandında yürüyüşe geçmiştim leslie ye geri mı dönsen

Back
X