- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Merhaba canım hosgeldinMerhaba arkadaşlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hosgeldinMerhaba arkadaşlar![]()
Hosbuldum ilk sayfadaki formu doldurup geliyorumMerhaba canım hosgeldin![]()
Helee incir guzelide gelmis hos gelmisMerhaba arkadaşlar![]()
Sanırım 12 saat civarıGel canim benim birlikte sabote olalim kayseri dedigin yer nekadar uzun surebilirki![]()
Ayyy aynısı bende de var, alt satıra geçmek eziyet resmenBen yorum yazarken sürekli geri tuşuna bastığımda klavye gidiyor alt satıra geçmek için tuşa bastığımda da klavye gidiyor
Ay sınır oldum yazmak bile istemiyorum
Ver canım ver de yeşili gör hemendün birinin de çamaşır makinesi Arçelik bozulmuş.Umarim yenisini verirler.
evet canım senin yerini aratma yım dedim
ha ha ben ikinizi oyalarken kendim kazanırmisim bütün yarışma lari
canım erken yatalım.en gec 00 da yatağa girelim.kemer taktın mı? Selülit için masaj yaptın mı?birbirimizi takip edelim
Leyla ya söyleyim sana postalasin
sağol canım![]()
Bu sefer anlamak kolaydı tabi altında bir hinlik yatmiyorsanasil espiri ama bu seferki
![]()
Hoşgeldin ❤❤Merhaba arkadaşlar![]()
Neden böyle acaba ben de alt tuşa basmadan yazamam sürekli aralarda boşluk bırakmak isterim sadece burda oluyor başka yerde olmuyorAyyy aynısı bende de var, alt satıra geçmek eziyet resmen![]()
O porsiyonu yemedimki iki corba kasesi yedim Allah im affetsin![]()
Ver canım ver de yeşili gör hemenben bu gece 5 saat bile uyamadim ama bugün akşam erken yatmayı planlıyorum, vücudum dayanamayacak gibi yoksa. Selülit için kuru fırça yapıyorum, birkaç gündür krem sürmeyi bıraktım. Kemere başlamadım iyi hatırlattın, onları bulup çıkarayım.
Ben yaptım yine yarım saat.Ver canım ver de yeşili gör hemenben bu gece 5 saat bile uyamadim ama bugün akşam erken yatmayı planlıyorum, vücudum dayanamayacak gibi yoksa. Selülit için kuru fırça yapıyorum, birkaç gündür krem sürmeyi bıraktım. Kemere başlamadım iyi hatırlattın, onları bulup çıkarayım.
Sende hoşgeldin. Nasıl geçti enerji depoladınmı
Güzel Eksidesin
Allah kabul etsin. Güzel görünüyor ben malzemeyi hazırladım ama yapamadım henüz. Bugünde dışarıda az yol yapıcam yarın kısmetse bende yapıcam![]()
O porsiyonu yemedimki iki corba kasesi yedim Allah im affetsin![]()
Ver canım ver de yeşili gör hemenben bu gece 5 saat bile uyamadim ama bugün akşam erken yatmayı planlıyorum, vücudum dayanamayacak gibi yoksa. Selülit için kuru fırça yapıyorum, birkaç gündür krem sürmeyi bıraktım. Kemere başlamadım iyi hatırlattın, onları bulup çıkarayım.
sağol canımIyiym canim sen nasilsin
Kolay gelsin kis hazirliklari icin :)
Belinin iyi olmasina sevindim ama zorlama yinede dikkatli ol![]()
Başladık canımÖzel derslere başladınız mı canım.