• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün birinin de çamaşır makinesi Arçelik bozulmuş.Umarim yenisini verirler.🤗
evet canım senin yerini aratma yım dedim😁😁😁
ha ha ben ikinizi oyalarken kendim kazanırmisim bütün yarışma lari😁😁😁😁
canım erken yatalım.en gec 00 da yatağa girelim.kemer taktın mı? Selülit için masaj yaptın mı?birbirimizi takip edelim
Leyla ya söyleyim sana postalasin😁😁😁😁
sağol canım🥰🥰🥰🥰
Ver canım ver de yeşili gör hemen 🤩🤩 ben bu gece 5 saat bile uyamadim ama bugün akşam erken yatmayı planlıyorum, vücudum dayanamayacak gibi yoksa. Selülit için kuru fırça yapıyorum, birkaç gündür krem sürmeyi bıraktım. Kemere başlamadım iyi hatırlattın, onları bulup çıkarayım.

O porsiyonu yemedimki iki corba kasesi yedim Allah im affetsin 🙈🙈

Amanın!:KK48: Kadın cinsi olarak tatlı aşkımıza çözüm bulmak lazım. :)

Ver canım ver de yeşili gör hemen 🤩🤩 ben bu gece 5 saat bile uyamadim ama bugün akşam erken yatmayı planlıyorum, vücudum dayanamayacak gibi yoksa. Selülit için kuru fırça yapıyorum, birkaç gündür krem sürmeyi bıraktım. Kemere başlamadım iyi hatırlattın, onları bulup çıkarayım.

Tahta fırçası misali olan duş fırçalarından mı kullanıyorsun? İşe yarıyor mu? Selüliti geçirmenin en geçerli formülü yağ oranını azaltmak diyorlar ama... o_O

Ben yaptım yine yarım saat.🤩🤩🤩🤩
Senin kelebek şeklinde olan nasıl?
Uykusuzluk da kilo vermeyi olumsuz etkiliyor.
Sabah nasıl yürüdüysem acayip uykum var şu an 😁😁😁

Çarşamba yeşil olurum bence ya da yarın bakicam....çarşamba okul var aslında 10 kilo verip gitmek isterim 😁😁😁😁hemde yeşil 😂😂😂😂

Sende hoşgeldin🙋‍♀️. Nasıl geçti enerji depoladınmı 😍

👏👏👏 Güzel Eksidesin

Allah kabul etsin. Güzel görünüyor ben malzemeyi hazırladım ama yapamadım henüz. Bugünde dışarıda az yol yapıcam yarın kısmetse bende yapıcam☺️

Hoşbuldum canım, süper bir şekilde geldim 😍

O porsiyonu yemedimki iki corba kasesi yedim Allah im affetsin 🙈🙈

Ama çok ta güzel görünüyordu valla, ellerine sağlık afiyet olsun, dengelemeyi bilirsin 😘

Fırçaya başlamışın canım süper 👍 spor, fırça, krem, bol bol su, faydasını görürsün canım
Bende 2 ay oldu kullanıyorum 👍

Sabah 10 00 gorsele ek keyif cayinin yanina 5 gojiberyy
Oglen 13 40 2 corba kasesi dolusu asure
Aksam 17 00 gorsele ek 5 kasik asureden asirdim.
Su 3 litre
Iki fincan turk kahvesi
Sporu insaAllah aksam yuruyusumude yapinca yazarim.
Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• 20200831_095524.webp
    20200831_095524.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200831_170416.webp
    20200831_170416.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 31
Back
X