• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 közlenmiş biber
Peynir
Zeytin
Domates

Aksam
5 kasık kıymalı kabak
3 kasık pilav
Yarim kase çorba
Yeşillik
Ayran

15 dk eliptik
1 saat yürüyüş yapacağım birazdan
Nasil gidiyor canim tatil donusu adepte olabildinmi tekrardan diyete

Bu hafta bu asureler beni sabote edecek anlasildi ama olsundu😂😂😂😍😍😍😍
Ya çok güzeller bizde hala yok:cry:Kayseri yakın aslında gelip alıp gitsem mi:süslü:
Ben yorum yazarken sürekli geri tuşuna bastığımda klavye gidiyor alt satıra geçmek için tuşa bastığımda da klavye gidiyor

Ay sınır oldum yazmak bile istemiyorum
O sıkıntı bende de var malesef Kaç gündür:KK34:çok zor şartlar altında yazıyorum😂
O porsiyonu yemedimki iki corba kasesi yedim Allah im affetsin 🙈🙈
Abla sende vur dedik öldürdün:KK70:Neyse zaten senede bir hakkını vermek lazım:cool:
Merhaba arkadaşlar:KK200::KK200::KK200::KK200:
Kimler gelmişşş:KK60:

Ya çok güzeller bizde hala yok:cry:Kayseri yakın aslında gelip alıp gitsem mi:süslü:

O sıkıntı bende de var malesef Kaç gündür:KK34:çok zor şartlar altında yazıyorum😂

Abla sende vur dedik öldürdün:KK70:Neyse zaten senede bir hakkını vermek lazım:cool:

Sen neredesin canim gelsen keskee hemen paket yapsam🤗🤗 zaten yarisini gonderdim yigenime geline falan evde gozumun onunde kalmasin kalanda hemen bitsin😂😂

Amanın!:KK48: Kadın cinsi olarak tatlı aşkımıza çözüm bulmak lazım. :)

Tahta fırçası misali olan duş fırçalarından mı kullanıyorsun? İşe yarıyor mu? Selüliti geçirmenin en geçerli formülü yağ oranını azaltmak diyorlar ama... o_O
At kılı fırçası canım, işe yaradigi söyleniyor. Yeni başladım sayılır bakalım ne kadar etki edecek.

Ben yaptım yine yarım saat.🤩🤩🤩🤩
Senin kelebek şeklinde olan nasıl?
Uykusuzluk da kilo vermeyi olumsuz etkiliyor.
Sabah nasıl yürüdüysem acayip uykum var şu an 😁😁😁

Çarşamba yeşil olurum bence ya da yarın bakicam....çarşamba okul var aslında 10 kilo verip gitmek isterim 😁😁😁😁hemde yeşil 😂😂😂😂
Kelebek şeklinde olan avcumuzdan biraz daha büyük ve yapışkanlı. Gerçekten bir kelebeğe benziyor. Kanatlarında elektrik veren kısımlar var, istediğin yere yapistiriyorsun kemer gibi çalışıyor. Verirsin sen yarına kadar 🤩🤩

Hoşbuldum canım, süper bir şekilde geldim 😍

Ama çok ta güzel görünüyordu valla, ellerine sağlık afiyet olsun, dengelemeyi bilirsin 😘

Fırçaya başlamışın canım süper 👍 spor, fırça, krem, bol bol su, faydasını görürsün canım
Bende 2 ay oldu kullanıyorum 👍
Günde 3 lt su içiyorum, diğerlerine de dikkat ediyorum, krem aksadı sadece. Ama tekrar düzene koyarım. Günde kaç kere sürüyorsun.

Kelebek şeklinde olan avcumuzdan biraz daha büyük ve yapışkanlı. Gerçekten bir kelebeğe benziyor. Kanatlarında elektrik veren kısımlar var, istediğin yere yapistiriyorsun kemer gibi çalışıyor. Verirsin sen yarına kadar 🤩🤩
Aaa oda iyiymiş kız sende de yok yok😁😁
Üstüne düşmek lazım ya üşeniyoruz halbuki sadece fise takıyorsun 😁😁😁

Genel bir kk sorunu o zaman şikayet etsek falan olmaz mı acaba?

İyi akşamlar hanımlar :KK54:
Bugün canlı ders olayı beni illet etti 🤦🏻‍♀️
Menümü yazayım
Sabah (11.00) bir buçuk haşlanmış yumurta, 1kk peynir, 3 zeytin , söğüş, 2 tane erik, 1 dilim TB ekmek, bir tatlı kaşığı bal :KK22:
Ara hindistan cevizli kahve
Akşam (17.30) 2 YK et sote, 6 kaşık taze fasulye, 1 biber dolması
2 lt su ve Dukan çayı

Eklentiler

• Screenshot_20200831-195144_Step Tracker & Pedometer.webp
    Screenshot_20200831-195144_Step Tracker & Pedometer.webp
    16 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20200831-195205_Step Tracker & Pedometer.webp
    Screenshot_20200831-195205_Step Tracker & Pedometer.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 21
Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 15:00
Iki kaşık makarna salatası
Iki kaşık börülce salatası
Bir dilim börek
Iki tane küçük kuru patlıcan dolması
(Misafirlikteydim tatlı yemedim )
Şekersiz çay
2 lt su
Misafir olunca iş bbozuluyr
Yediklerinde birsey yokki canim sabahbyok aksam yik oglende cok normal gezmedeymissin ikiser kasiktan ne olacak

Back
X