Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende burda her gördüğümü isteye isteye Bi hal oldumSen neredesin canim gelsen keskee hemen paket yapsamzaten yarisini gonderdim yigenime geline falan evde gozumun onunde kalmasin kalanda hemen bitsin
![]()
Bal gayet normal sabah için çok güzel menü afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
Bugün canlı ders olayı beni illet etti
Menümü yazayım
Sabah (11.00) bir buçuk haşlanmış yumurta, 1kk peynir, 3 zeytin , söğüş, 2 tane erik, 1 dilim TB ekmek, bir tatlı kaşığı bal
Ara hindistan cevizli kahve
Akşam (17.30) 2 YK et sote, 6 kaşık taze fasulye, 1 biber dolması
2 lt su ve Dukan çayı
Gün içinde sadece bunlar olunca sorun yok akşam yoğurt yiyebilirsin acıktırır bunlarBugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 15:00
Iki kaşık makarna salatası
Iki kaşık börülce salatası
Bir dilim börek
Iki tane küçük kuru patlıcan dolması
(Misafirlikteydim tatlı yemedim )
Şekersiz çay
2 lt su
Misafir olunca iş bbozuluyr
Geçmiş olsun kaptanımBugun basim agriyor kizlar telefona cok bakamiyorum
Agrim gecerse ilerleyen saatlerde gelirim gelemezsem yarin gorusuruz![]()
Çok geçmiş olsun kaptanım. İnşallah hemen gecerBugun basim agriyor kizlar telefona cok bakamiyorum
Fazla kaçırmamak için dikkat ettim oructanda yeni çıktım ya kendimi tutmam kolay olduYediklerinde birsey yokki canim sabahbyok aksam yik oglende cok normal gezmedeymissin ikiser kasiktan ne olacak
Cok geçmiş olsun kuzumBugun basim agriyor kizlar telefona cok bakamiyorum
Teşekkür ederim 10gün oldu başlayalı 84 başladımNe güzel sonuç, tebrik ederim. :)
Kaç kiloyla başladın rejime? Başlayalı ne kadar oldu?
İNŞALLAH Halbuki dünde bayağı efor sarfettim ama nasip.Gunaydin ablaicm en son 86.7 diye bildirim yapmissin +300 sun ama bu cumaya guzel eksiler gelecek![]()
Çok şükür canım, güzel sonuçlar alacağınıza inancım tam.Yani dediklerini yapıyor diyelim çok istekli olmasa bile....
söz dinler benim oğlum inatçı değil çok şükür....
Şişman olunca yok yokAaa oda iyiymiş kız sende de yok yok
Üstüne düşmek lazım ya üşeniyoruz halbuki sadece fise takıyorsun![]()
Faydası oluyor mu ablaŞişman olunca yok yokeşim almıştı tüm bu aletleri, şimdi yürüyüşten geldim takayım da çalışmaya devam etsinler.

Geçmiş olsun canimBugun basim agriyor kizlar telefona cok bakamiyorum
Bende diyorum buralar çok sessiznapiyosunuz telefonu anca aliyorum elime![]()
Geçmiş olsun canım sabah çok erken kalkmıştın ondandır belki.Bugun basim agriyor kizlar telefona cok bakamiyorum

. Ve alışverişte koştur koştur yaptım. Henüz yürüyüşe çıkmadım. Yatsıdan sonra inşallah.

Cok ihmal ediyorsun cokkkkknapiyosunuz telefonu anca aliyorum elime![]()
Bilmiyorum ki canim, hiç düzenli kullanmadım. Her akşam takip deneyeyim.Faydası oluyor mu abla![]()
Yürüyüşten geldim az önce,her yerime elektrik veriyorumnapiyosunuz telefonu anca aliyorum elime![]()