• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi aksamlar tekrardan
Sabah Kahvaltısı: Maydonozlu Omlet,zeytin,peynir,kapya biber domates,salatalık, 2 bardak yeşilçay

Ara:Türk kahvesi, salatalikli detoks karışım

Akşam yemeği:5 kaşık bulgur pilavı,5 kaşık barbunya,tavuk ,yağsız bol salata

13000adim:195 puan
Leslie 5k:180 puan
Cardio (30 dk):180 dakika
Toplam:555 puan

N Nidsalii , Zipzip- Zipzip-

Afiyet olsun canım ❤❤❤ 2 yumurta yiyelim haşlanmışta olur 💕 ayda 1 yapmak iyi fikir belki bir sonraki kampı Sen ve Songül düzenlersiniz bende katılırım ❤❤❤
Olur kuzum sen yoruldun biraz dinlenirsin 🥰
Senin için uygun bir zamanda ayarlarız 😍
Üçümüz organize ederiz birbirimize yardım ederiz🤗

Şuraya bir menü filan koyayım :kk77:
7 de su
8.30
büyük fincan sade Türk kahvesi 1 bardak su
11.30
1 bardak sirkeli su 1 bardak limonlu su

11.40
4 mürdüm erik(bağırsaklar için), 2 salatalık ,1 domates, 1 kapya ,1 er tutam dereotu ve maydanoz ,1 dilim peynir, 2 kağıt gibi ince hindi füme (peynir hakkı yerine),3 ceviz, bir kaç zeytin(fazladan kalori hakkım 73 kiloyum sonuçta 😁)çay bir kaç bardak

16.30
1 kupa kefir ,1 yeşil elma,bir miktar karpuz 🍉(eşim markette hurma bulamamış onun yerine yedim 😁)

19.25
Ton balıklı salata 🥗

Su saymadım ama içiyorum yatana dek içerim

Spor 85 dk tempolu 217 puan
Dünün sporu 100 puan
Pazar gününün sporu 150 puan

Toplam 467 puan N Nidsalii Zipzip- Zipzip-

Felicio Felicio canım bu kadar uyabildim.😉Hem if bozmadan hem de bulduğum malzemeden yaptım.3 öğün beslenip araları 4 saate yakın yapmaya çalıştım 😉
Evdekilere dünkü yeşil fasulye bulgur bana bugünün menüsü.😁😁😁😁

Canım menü paylasmadim ama
Kahvaltıyı ve akşam yemeğini listede yazanları pişirdim evdekilere de yedirdim.

Hatta eşim de yapıyor çoğunlukla bizimle bakalım o ne kadar verecek.Bugun kek yiycekmis yer misin dedi 😁Tabiki hayır dedim😉
👏👏👏 Süpersin maşallah

İyi geceler kızlar :KK54:
Bugünkü menüm:
Sabah (11.00) 2 dilim peynir, iki ceviz, domates, salatalık, dereotu, 1 dilim tb ekmek
Ara (13.00) sade Türk kahvesi, 3 kuru kayısı
Akşam ( 18.30) 160 Gr yağsız ton balığı, salata
Spor: 2 saat ev temizliği + Leslie 5 mil 45 dk = 240
Su 3 lt Zipzip- Zipzip- N Nidsalii Felicio Felicio

annemler geldi ya oraya git gel pek yoğunum artık. Bide çocukların dersleri ödevleri vs Çok fırsat bulamıyorum mesajlara bakmaya
Menümü vereyim hemen
Sabah 09:00 aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta, 1 minik poğaça,
1 domates, kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 zeytin, 5 dal maydanoz, 1 salatalık
3 şekersiz çay,
Saat 12 :00 şekersiz Türk kahvesi
Öğle 3 mürdüm eriği, 6 çiğ badem, 1 avuç beyaz leblebi

Akşam saat 17 : 00
Yarım kase köy tarhanası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kabak mücver fırında yapılmış.
1 maden suyu
Saat 18:30
Şekersiz Türk kahvesi
S
Saat 23 :00 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 2,5 litre su bitti yatana kadar 3 e tamamlarım

Zipzip- Zipzip-
Egzersiz
40 dk Tempolu _ 100 puan
4. 000 adım _ 60 puan
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 220 puan
N Nidsalii

:KK54:
Eki Görüntüle 2690705
Egzersizimiz buyrun efenim:KK28:
Eki Görüntüle 2690706
Eki Görüntüle 2690708
1. Squat 2. Yarım squat yapıyoruz 3.hareket yana lunge 4. Arka çapraz lunge yapıp kalkıp sağ bacak yana açıyoruz 5. Sol bacak için aynısı 6. Diz düz bir şekilde kaldırıyoruz 7. Harekette yukarıda tutup minik minik kaldırıyoruz 8. Harekette ilk yana sonra yukarı kaldırıyoruz 9-10-11. Diğer bacak için 12. Hareket köprü 13-14. Bir bacak yukarıda köprü 15. Yüz üstünde bacakları Tek tek kaldırıyoruz 16. Yüz üstü Her iki bacak kaldırıyoruz 17. Bacakları düz şekilde uzatıp daha sonra büküyoruz topuklar popoya değiyor
30 sn hareket 10 sn dinlenme şeklinde yapılıyor hepsi sadece bir şey video 150 puan sporlu günler:cool:
sudem34 sudem34 buyrunuz efenim burda:KK76: etiketlemeyi unutmuşum:KK35:

:KK54:
Eki Görüntüle 2690705
Egzersizimiz buyrun efenim:KK28:
Eki Görüntüle 2690706
Eki Görüntüle 2690708
1. Squat 2. Yarım squat yapıyoruz 3.hareket yana lunge 4. Arka çapraz lunge yapıp kalkıp sağ bacak yana açıyoruz 5. Sol bacak için aynısı 6. Diz düz bir şekilde kaldırıyoruz 7. Harekette yukarıda tutup minik minik kaldırıyoruz 8. Harekette ilk yana sonra yukarı kaldırıyoruz 9-10-11. Diğer bacak için 12. Hareket köprü 13-14. Bir bacak yukarıda köprü 15. Yüz üstünde bacakları Tek tek kaldırıyoruz 16. Yüz üstü Her iki bacak kaldırıyoruz 17. Bacakları düz şekilde uzatıp daha sonra büküyoruz topuklar popoya değiyor
30 sn hareket 10 sn dinlenme şeklinde yapılıyor hepsi sadece bir şey video 150 puan sporlu günler:cool:
Çok sağol canım 🥰🥰
Bende bugün yok sandım yırttım diyordum 🤣🤣🤣
Hemen favorilere ekliyorum.
Spor sonrası ek yaparım musait olduğum bir gün 😍😍😍😍

Menümü yazmaya geldim kızlar çoook ama çok yorucu bi gündü 🤓 sabah okula gittim öğleden sonra oğlumu doktora götürdük aşıları kontrolleri yapıldı baya uzun sürdü sonra alışveriş yaptık eve geldik ne yediğimi bile buraya yazınca hatırlıyorum
Sabah
08:45
2 kupa çay 1 kupa bitki çayı (kiraz sapı çayı)
Öğlen kahvaltı 11:30
1 dilim tb ekmek chia tohumlu
Bol domates
Kaşar peyniri
Zeytin ezmesi
Sivri biber 3 tane
Yanında bir kupa çay
Akşama kadar hastanedeydik
Akşam 17:20
1 tabak kurufasulye 1 dilim ekmek
Yoğurt salata turşu ve gün bitti

Back