• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6 uğurlu rakamım uğur getirir daha motive olurum diye seçtim burayı bu takımı başka sormakistediğiniz bir şey varmı
Bence uğur getirir ❤️ Sen de buraya Uğur getirirsin ❤️ Kaptanımız formu yarın görür Genel kurallarla ilgili açıklamaları yapar size ❤️

S
heyecanlandim bir an önce yarın olsada güzel bir menü çıkarsam diye heveslendim
Seni cok hırslı gordum 💃🏻 bu arada ben evlenirken senle aynı kılodaydım nerdeyse 72 fılandı.boyumuz da aynı. Bu boy o kıloyu kaldırıyor evet bir tık ıdel kilonun ustu ama kaldırıyor. Erkek arkadaşın bahane aramıs terk etmeye bence ve bu senı gaza getırmıs 😅 verdikten sonra kaybettiğine don de bir bak dıcez sjjdkd😅

heyecanlandim bir an önce yarın olsada güzel bir menü çıkarsam diye heveslendim
Katılım ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı kilo veriliyor gördüğümüz otokontrol gibi çok tatlı arkadaşlar var grubumuzda keyifle kilolara tek tek hoşçakal dersiniz kararlı olursanız 💕

S
Seni cok hırslı gordum 💃🏻 bu arada ben evlenirken senle aynı kılodaydım nerdeyse 72 fılandı.boyumuz da aynı. Bu boy o kıloyu kaldırıyor evet bir tık ıdel kilonun ustu ama kaldırıyor. Erkek arkadaşın bahane aramıs terk etmeye bence ve bu senı gaza getırmıs 😅 verdikten sonra kaybettiğine don de bir bak dıcez sjjdkd😅
pişman olmuş ama ben kiloda çok iyi verip sürünsün istiyorum neymiş kendime bakmıyormusum çok saçma ben pastacıyım okulunu okudum öğleden sonra 6 7 pasta çıkartırım gün içinde haftanın bir kaç günü ister istemez korona karantina günlerinde yapıp yedimde malum aldık böyle

Katılım ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı kilo veriliyor gördüğümüz otokontrol gibi çok tatlı arkadaşlar var grubumuzda keyifle kilolara tek tek hoşçakal dersiniz kararlı olursanız 💕
Canım ya E Evvab geldi aklıma bu detoks u beraber yapmıştık ya🤗
Dedim yeni hesap açıp gelse keşke 😍
Aceba dedim o mu?😁
Karpuz 🍉 seviyor muydu?

pişman olmuş ama ben kiloda çok iyi verip sürünsün istiyorum neymiş kendime bakmıyormusum çok saçma ben pastacıyım okulunu okudum öğleden sonra 6 7 pasta çıkartırım gün içinde haftanın bir kaç günü ister istemez korona karantina günlerinde yapıp yedimde malum aldık böyle
Aboo mutfakta uzman💪helal

Isminin yanindaki yazıyı nasıl yazıyorsun Canim
Hesap detaylarından tatlım o benim künyem biraz gururluyum bu konuda ❤️Oldukça hızlı ve fazla kg verdim burada
Bu arada bende 27 yaşındayım ve bankacıyım ve bekarım ve x insanları ise hiç kafama takmıyorum

Back
X