- 17 Mart 2010
- 26.741
- 68.492
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum ❤Peki madem hoşgeldiniz![]()
Bence uğur getirir6 uğurlu rakamım uğur getirir daha motive olurum diye seçtim burayı bu takımı başka sormakistediğiniz bir şey varmı
Ben formu unuttum heyecandanBence uğur getirir ❤ Sen de buraya Uğur getirirsin ❤ Kaptanımız formu yarın görür Genel kurallarla ilgili açıklamaları yapar size ❤
Seni cok hırslı gordumheyecanlandim bir an önce yarın olsada güzel bir menü çıkarsam diye heveslendim
Katılım ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı kilo veriliyor gördüğümüz otokontrol gibi çok tatlı arkadaşlar var grubumuzda keyifle kilolara tek tek hoşçakal dersiniz kararlı olursanızheyecanlandim bir an önce yarın olsada güzel bir menü çıkarsam diye heveslendim
pişman olmuş ama ben kiloda çok iyi verip sürünsün istiyorum neymiş kendime bakmıyormusum çok saçma ben pastacıyım okulunu okudum öğleden sonra 6 7 pasta çıkartırım gün içinde haftanın bir kaç günü ister istemez korona karantina günlerinde yapıp yedimde malum aldık böyleS
Seni cok hırslı gordumbu arada ben evlenirken senle aynı kılodaydım nerdeyse 72 fılandı.boyumuz da aynı. Bu boy o kıloyu kaldırıyor evet bir tık ıdel kilonun ustu ama kaldırıyor. Erkek arkadaşın bahane aramıs terk etmeye bence ve bu senı gaza getırmıs
verdikten sonra kaybettiğine don de bir bak dıcez sjjdkd
![]()
Çok kararlıyım inşallah veririmKatılım ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı kilo veriliyor gördüğümüz otokontrol gibi çok tatlı arkadaşlar var grubumuzda keyifle kilolara tek tek hoşçakal dersiniz kararlı olursanız![]()
Canım ya E Evvab geldi aklıma bu detoks u beraber yapmıştık yaKatılım ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı kilo veriliyor gördüğümüz otokontrol gibi çok tatlı arkadaşlar var grubumuzda keyifle kilolara tek tek hoşçakal dersiniz kararlı olursanız![]()
Ne sınavı kiBu arada merhaba arkadaşlar ben bugun menu yazamıcam cunku yapmadımhafta sonu sınavım var ben tam anlamıyla pazartesı adapte olucam buraya. Sıkıntı olmazsa tabı
![]()
Aboo mutfakta uzmanpişman olmuş ama ben kiloda çok iyi verip sürünsün istiyorum neymiş kendime bakmıyormusum çok saçma ben pastacıyım okulunu okudum öğleden sonra 6 7 pasta çıkartırım gün içinde haftanın bir kaç günü ister istemez korona karantina günlerinde yapıp yedimde malum aldık böyle
Isminin yanindaki yazıyı nasıl yazıyorsun CanimKatılım ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı kilo veriliyor gördüğümüz otokontrol gibi çok tatlı arkadaşlar var grubumuzda keyifle kilolara tek tek hoşçakal dersiniz kararlı olursanız![]()
Evet Canim öyleyim durumum yok cafe açmaya Ama insallah biriktirirsem bir kaç yıl daha alicam bi tane minik cafeAboo mutfakta uzmanhelal
Hesap detaylarından tatlım o benim künyem biraz gururluyum bu konudaIsminin yanindaki yazıyı nasıl yazıyorsun Canim