• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben severek yiyorum diyet şeylerde de çok güzel tarifler çıkar
Kız orda yorumlar var çok bilmişler diyet yemekleri ooo patates olsa o yasak bu yasak linç ediyorlar milleti😁 Yöresel yemek yapıyorlar vay efendim böyle pisirilmez🤣Herkes çok biliyor 😁Halbuki serbest 15 yasinda biri de üye olup tarif paylaşabilir ki oluyor da 😜

Kız orda yorumlar var çok bilmişler diyet yemekleri ooo patates olsa o yasak bu yasak linç ediyorlar milleti😁 Yöresel yemek yapıyorlar vay efendim böyle pisirilmez🤣Herkes çok biliyor 😁Halbuki serbest 15 yasinda biri de üye olup tarif paylaşabilir ki oluyor da 😜
Bakarım bir ara tokken 😂😂😂 senin yemek yönünü bilmiyordum çok severim yemeği ve yapanı😂😂😂

Bakarım bir ara tokken 😂😂😂 senin yemek yönünü bilmiyordum çok severim yemeği ve yapanı😂😂😂
Benim hayatım yemek 😁Emekli olunca kafe açma hayalim vardı da kilo verince vazgectim emekli olup da kilolu olmak istemiyorum 😣
Görünce kokusuna dayanamam yerim 🙄
Şimdi göz görmeyince gönül katlanıyor 🤣

pişman olmuş ama ben kiloda çok iyi verip sürünsün istiyorum neymiş kendime bakmıyormusum çok saçma ben pastacıyım okulunu okudum öğleden sonra 6 7 pasta çıkartırım gün içinde haftanın bir kaç günü ister istemez korona karantina günlerinde yapıp yedimde malum aldık böyle
Olabılır tabı ki cogu kısı aldı zaten karantına da. Verılır ınsallah 🙏

benim için çok çok çok özel önemli biri.. ama eldiven maske herşey vardı evin bahçesinde oturduk temas sıfır.. birşey yemedik içmedik :KK70: ama covıd değil ha :KK70: :KK70::KK70: :KK70:
Dostlarla oluyor bazen...biz de dün akşam arkadaşlarla yürüdük sahilde sonra oturduk çay içtik. Tamamen izolasyon zor ... napalim...dikkat ediyoruz yine de.

zaten önce kendim için vermek istiyorum 75 kıloyum 65 olmak istiyorum 80 dim verdim 5 kilo gerisini burda vermek istiyorum
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyiruz
Cuma ve pazartesi kilo bidlirimi yapiyoruz
Burda ne kadar aktif olursan hedefine o kadar cabuk ulasirsin 🥰
Bu arada merhaba arkadaşlar ben bugun menu yazamıcam cunku yapmadım 🙈 hafta sonu sınavım var ben tam anlamıyla pazartesı adapte olucam buraya. Sıkıntı olmazsa tabı 🌸🌸
Sen sinavina adapte ol canim pazartesi sinav sonrasi baslarsin burdayiz 🥰🥰
Sinavinda basarilar diliyorum ❤
Ve sabah tartıldım 86. 2 cıktım ahahsjdk bu nerden guncellenecek kilo 😂
Hesap detaylarindan duzenliyorsun canim
Sayfan boş canım 😉yeni uyesin zaten onu anlamadım yeni üye olup insan niye hesap gizler😉hani ben 10 yıl sonra akıl etmişim 😁😁
Yeni gelenlerin hepsi gizliyor artik canim:-)
Deme ya o zaman uzar bu iş 😂😂😂😂
Mezuniyet icin Yuzde 90 Sarti var canim 80 kilo altinda :(
gunaydin ablacim ❤
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
dün sadece 100 tane ipsiz atlama yaptım... ayağımda soyulduğu için yürümeyi göze almadım :KK70:
bol bol ev temizliği yaptım.. bugünde devam edecem :KK70: yinede oturmadım yani :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤

Back
X