• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın herkese.

K Karpuzsvn23 Hoş geldin. Seni motive edecekse intikam duygusuyla da kilo verebilirsin ama uzun vadede hiç içinde yer etmesin. Gereksiz insanmış boşver, biraz zaman geçince "iyi ki böyle olmuş" dersin. Seven insan hiçbir bahaneyle gitmez, sevmeyen gözünün üstünde kaşın var der gider, seni kabahatli hissettirmeye çalışır. Seviyormuş numarasını da iyi yaptıkları için başta böyle üzülebiliyor, sinirleniyor ya da hır yapıyoruz. Ama en güzeli kendi hayatına bakmak. 75 kiloda bile BMI'n de 26 yani, hiç de kilolu sayılmazsın. Halt etmiş.

Her zaman veririm püf noktalarınıda söylerim bunlar çok önemli çünkü

Ayyy ne güzel. :D Rejim dostu olanları var mı bunların? :) Ben sözde şekersiz pastalar yapmaya çalışıyorum, bir ara çok güzel olmuştu, son yaptığım kötüydü, anlamadım fark neydi. :) Şekersiz tüyoların varsa talibim. Şekerlilere de ileri dönük olmak üzere talibim tabi. :D

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
dün sadece 100 tane ipsiz atlama yaptım... ayağımda soyulduğu için yürümeyi göze almadım :KK70:
bol bol ev temizliği yaptım.. bugünde devam edecem :KK70: yinede oturmadım yani :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Günaydın kızlar ❤

Dün hiç giremedim, öğleden sonra kardeşime gittim gece geç döndük , bir de regl oldum , hayallerim yıkıldı spor da 2 gündür yok , acayip rahatsız hissediyorum kendimi, diz kapağımda çıtır çıtır ediyor, bakalım bu kampın sonu nasıl olacak 😍

Bir geçmiş yapayım bari 😘
Günaydın güzeller:KK200:
Gunaydin hepinize

Günaydın herkese.

K Karpuzsvn23 Hoş geldin. Seni motive edecekse intikam duygusuyla da kilo verebilirsin ama uzun vadede hiç içinde yer etmesin. Gereksiz insanmış boşver, biraz zaman geçince "iyi ki böyle olmuş" dersin. Seven insan hiçbir bahaneyle gitmez, sevmeyen gözünün üstünde kaşın var der gider, seni kabahatli hissettirmeye çalışır. Seviyormuş numarasını da iyi yaptıkları için başta böyle üzülebiliyor, sinirleniyor ya da hır yapıyoruz. Ama en güzeli kendi hayatına bakmak. 75 kiloda bile BMI'n de 26 yani, hiç de kilolu sayılmazsın. Halt etmiş.

Ayyy ne güzel. :KK70: Rejim dostu olanları var mı bunların? :) Ben sözde şekersiz pastalar yapmaya çalışıyorum, bir ara çok güzel olmuştu, son yaptığım kötüydü, anlamadım fark neydi. :) Şekersiz tüyoların varsa talibim. Şekerlilere de ileri dönük olmak üzere talibim tabi. :KK70:
Yine şahane tesbitler 🤩

Günaydın kızlar ❤

Dün hiç giremedim, öğleden sonra kardeşime gittim gece geç döndük , bir de regl oldum , hayallerim yıkıldı spor da 2 gündür yok , acayip rahatsız hissediyorum kendimi, diz kapağımda çıtır çıtır ediyor, bakalım bu kampın sonu nasıl olacak 😍

Reglden dolayı bugün fazla çıksa bile 3-5 gün sonra fazlasıyla eksi çıkar zaten. :KK39: Isınma ve soğuma hareketlerini es geçmemek lazım galiba. Ben yapmam genelde, direkt ana egzersizi yapar geçerim. Ama kalçamda bir ağrı çıktı ve 3 haftadır geçmedi. Yani kemik de, kas da, eklem de ısınma ve soğumaya ihtiyaç duyuyor gibi.

Yine şahane tesbitler 🤩

:KK52: Teveccühünüz Sudem Hanımcım. :)

Günaydın kızlar ❤

Geçmiş olsun cnm ama senin gibi çok spor yapanında dizleri çıtırdıyorsa ben öleyim. benimkiler senfoni yapıyor ☺️☺️☺️

Bugünlük videoyu bırakayım hemen :KK54:
Screenshot_20200916-113623.webp
Hareketlerimizdeee:KK76:
1600245550409.webp
1. Hareket popo kaldırma 2. Bacak indir kaldır 3. Çapraz kol bacak 4. Yarım mekik 5. Harekettede resimdeki gibi 30 sn duruyoruz
30 sn hareket 10 sn dinlenme video 3 set
Video 150 puan her set 50p kolay gele:KK49:
sudem34 sudem34

Slm gençler
Dün diyete tam uydum ama Spor yapamadım çünkü kardeşim bana Bi probiyotik verdi aç karına içmemem gerekiyormuş tüm gece wc den çıkamadım ve çok sancım oldu
Şimdi derslerim bitti spora gidiyorum
Spor için erken yedim bugün saatlerim biraz değişir kızlar

Reglden dolayı bugün fazla çıksa bile 3-5 gün sonra fazlasıyla eksi çıkar zaten. :KK39: Isınma ve soğuma hareketlerini es geçmemek lazım galiba. Ben yapmam genelde, direkt ana egzersizi yapar geçerim. Ama kalçamda bir ağrı çıktı ve 3 haftadır geçmedi. Yani kemik de, kas da, eklem de ısınma ve soğumaya ihtiyaç duyuyor gibi.

Aynen çok doğru ben mesala o nedenle Leslie boosted yerine 45 dk 3 mile olanları yapıyorum ısınma soğuma ve esnemeye daha çok ağırlık veriyor ❤️❤️❤️

Kızlar kardeşimin bebeklerinden biri yoğun bakımda, hortumla nefes alıyormuş, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ne olur hepiniz dua edin 🙏

Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oldu , umarım herşey yoluna girmiştir

Canım ben genel olarak söyledim uyulmama oranı arttı gibi geldi 😕 mesala fasülye yerine bir arkadaşımız ıspanak yemiş böyle bir değişiklik gayet uygun sorun yok sebzeye sebze ete et çeşidi değişebilir meyveye meyve değişebilir ama apayrı birşeyler yenilmesi o kadarı olmuyor 🤨 yada çok yorulmuş işten dolayı spor yapamamış olabilir ama telafi etmek gerek bir tik daha imkanları zorlamak gerek diye düşünüyorum 😘

Valla benimde koptu , dışarı işi karışınca olmadı maalesef ama ben yine bugün en baştan aldım bakalım

Canım kankim rahatsız hissetmene çok üzüldüm. Hayallerimiz baki .. yıkılmasına izin veremeyiz. Hedefe ulaşmada minik aksaklıklar yaşamamız muhtemel. Biz vazgecmedikten sonra güçlenerek yolumuza devam ederiz. Her şeyin başı sağlık. Dizindeki sesler iyi değil ama çok zorlamış olabilir misin...sıvı kaybı olabilir kuzum. Doktora görün istersen. Diğerlerine de üzülme...ben ikimizin yerine veririm daha çok uğraşırım. 😁 Çok geçmiş olsun. :KK74: :KK200: :KK200: :KK200:

Sağol canım, zorladım herhalde ama çivi çiviyi söker bugün 1 saat kardio yaptım biraz daha iui oldu, şimdi de derse oturucam bugün matematik 😍

Artık ne çıkarsa bahtımıza 😍 regl de bende gerçekten artı çıkıyor, cuma ne gösterecek meraktayım 🥰

Geçmiş olsun cnm ama senin gibi çok spor yapanında dizleri çıtırdıyorsa ben öleyim. benimkiler senfoni yapıyor ☺☺☺

Canımmm, kolajen takviyesinin iyi gelmesi lazım diye düşünüyorum elimdeki balık kolajen tip 1 , bittikten sonra tip 1-3 alıyım bakim faydası olacak mı

Hemde çok özledim 😍😍😍 iyi ki varsın ❤❤❤

Sen genelde tamamen uydun listelere 💕Beybim epi topu 5 gün o listeleri erkenden paylaşmanın sebebi işte her dakika herşeyi yapamazsınız planlama yapın diye idi ve illa fasülye de şart değil tabiki ıspanak olur, bamya olur, lifli yeşil herhangi bir zeytinyağlı olsun diyorum kampın ruhuna ihanet etmeyelim diyorum sonra tam uyanların ben dahil motivasyonu düşüyor 😢😢😢

Bende merak ediyorum Sudemim kazansın istiyorum ama en çok da hepimiz kazanalım hedeflerimize ulaşalım istiyorum💕💕💕
Motivasyonumuz hiç düşmesin canım, herkesin evinin düzeni farklı. Ben eşime söyledim bu hafta kampımız var menümüz böyle, siz de ona uyacaksiniz. Yine de istediğiniz bir şey varsa söyleyin yaparım dedim. Çok şükür uyumlu bir şekilde geçirdik. Kampı çok sevdim ben, inşallah sık sık yaparız. Daha dengeli beslendim bu sayede.

Selam millet 🤩Cuma öncesi erken vurmuş bu sefer 🤣Herkes spor yapıyor zannımca 🙄Pek bir sessiz sanki🤩

sonngulen sonngulen beni geçtin zaar sesin de çıkmıyor 😁
Felicio Felicio sen ne ediyorsun?
Son 2 gün kg verme açısından çok etkili vücut belirli bir yap yakma potansiyeline ulaşmış oluyor şu 2 gün bakalım sporu biraz abartmak iyi fikir 🤩🤩🤩

Back
X