- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Gunaydin canimGünaydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimGünaydın![]()
Cok gecmis olsun canim cuma durumun duzelmezse izin hakkin yok ama sağlık iznine ayırabiliriz bildirim yapmayi unutmaselam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip
Zipzip-
Biliyorum canım seni sorun yokBenim keyfim yok canım, ondan gelemiyorum. Biliyorum listede olduğum için kurallara uymam lazım ama yapamıyorum beni affedin. Bu arada kamp listesine birebir uyuyorum, bildirim yapmakta falan da sorun yok, sadece aranıza çok gelemiyorum birazcık idare edin beni.
Bugun yazarim canim
Sagol canimİyi geceler iyi yolculuklar![]()
Günaydın kaptanımGunaydin canim![]()
Geçmiş olsunselam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip
Zipzip-
Günaydın balımSenle kapışmak için yürek yemek lazım![]()
Günaydın kolay gelsin...Günaydın![]()
günaydın canım...Günaydın kizlar![]()
Günaydın inşallah öyle olur ❤❤Günaydın ☀ ☀☀☀
Bol eksili güzel bir gün sizin olsun ❤❤❤
günaydın sana da biraz az olmuş yediklerin sen de biliyorsun zatengünooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evet dün menülerimi yazmadım sanırım hemen yazayım
sabah
1 yumurta
bir dilim peynir
1 salatalık
biraz zeytin
öğlen
salata
izmir köfte (yarım porsiyon)
akşam
salata yedim
kefir içtim
akşam sağlıklı beslenemedim.. eve geldim temizliğe devam ettim eşim gidecek diye evi halletmem lazımdı... derken yetişemedim![]()
temizlik bittikten sonra 100 ipsiz atlama yaptım
bugünüde cok iyi geçirmem lazım.. cuma sabahı antebe gidiyorum 3 gün yokum
yok yazın ama devamsızlıktan bırakmayın![]()
Bende araştırıyorum bu ara hangisi iyi dir piyasada sahte veya tavuk kolajen çok fazlaymış hem vücut hem cilt için kullanmayı düşünüyorum bende![]()
selam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip
Zipzip-
Çok Spor yapmışın kuzum verirsin
Geçmiş olsunselam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip
Zipzip-
Günaydın kizlar![]()
Günaydın ☀ ☀☀☀
Bol eksili güzel bir gün sizin olsun ❤❤❤
Gunaydin hepinize hanimlarGünaydın herkese![]()