- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla çok özür dilerim ben bu mesajını yeni okuyorum yaaa hay Allah beni kahretmeye. Medusa-ares. Medusa Yunan mitolojisinde gözlerine bakanı taşa çeviren yılan başlı bir kadın. Ares de savaş tanrıçasıEdek ablam
Tatlım medusa-res ni demek
Medusa ile anlam ilgisi var mi
Merak ediyordum ne zamandır![]()
Gunaydin![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın![]()
Günaydın herkese nasılsınız![]()
Günaydın kizlar![]()
![]()
Olsun Du o da birşey değilmi2.ci olduk canim![]()
Canım Medusa' yi az çok anlamıştım. Yerebatan Sarnıcı' nda heykelini gördüm.Abla çok özür dilerim ben bu mesajını yeni okuyorum yaaa hay Allah beni kahretmeye. Medusa-ares. Medusa Yunan mitolojisinde gözlerine bakanı taşa çeviren yılan başlı bir kadın. Ares de savaş tanrıçasıikisini birlestirdim
nerden geldi aklına 
Çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık kuzum.Sevgili Kamp arkadaşlarım ❤❤❤
Bir diyet kampımızın daha sonuna geldik menülerine uyan, spor yapmaya gayret eden tüm katılımcılara teşekkür ederimhepimizin merak ettiği kampın diyet ve spor birincilerini açıklıyorum❤❤❤
Tebrik ediyorum hepimizi
Diyet sonuçları
Elhan 1700 gram %2,70
![]()
![]()
![]()
Zipzip- 1400 gram %2,48
Felicio 1100 gram %1,92
sonngulen 1100 gram %1,63
@Nidsalii 900 gram %1,62
Tesnim1903 1100 gram %1,44
sudem34 1000 gram %1,37
@Orjinalisim 1000 gram %1,17
sportie 500 gram %0,87
@Puffer 300 gram %0,43
Spor sonuçları
@Nidsalii 3180 puanla
Felicio 2265 puanla
sportie 2240 puanla
@Orjinalisim 2190 puanla
Tesnim1903 1650 puanla
sudem34 1339 puanla
Elhan 954 puanla
Zipzip- 925 puanla
@Puffer 630 puanla
sonngulen 570 puanla
![]()
Oyy kuzum çok üzüldüm.Evine cikti bunada şükür ablam kanser tedavisi gordu hala kontrolleri olan bir birey ve 2 ay kadar once mide ameliyati oldu suan işın tedabisi goruyordu viruse yakalndiginda ve kronik rahatsiiklarida var oyuzden cok korktuk![]()
Normalde böyle hatalar yapmam ama nasil oldu bilmiyorumZipzip- kaptanım temizlik yapıyordum ancak okuyabildim geçmişi sanırım ufak bir hata olmuş ben 69.6 olarak bildirdim kilomu ama 69.7 olarak almışsın. 100 Gr çok fark ettirir mi bilemedim ama söyleyeyim dedim
![]()
ekside olman guzel canim ama bildirimi kacirdin seni saglik iznine ayirdim iyilestigin zaman yeniden listeye alirizben sanki.bildirim yaptim yada halisunasyon muydu gecen cuma 72.8
guncel cuma 72.2 kg
listeden elendiysem de canim sagolsun ne yapayim gun kavramim kalmamisti ..2 grubun 1 ci olmasina sevindim![]()
gunaydin canim❤Gunaydin![]()
![]()
![]()
![]()
gunaydin canim ❤Günaydın![]()
gunaydin canim iyiyim sen nasilsin ❤Günaydın herkese nasılsınız![]()
gunaydin❤Günaydın![]()
bence cok iyi birsey ilk 3deyiz haftalardirOlsun Du o da birşey değilmitebrik ederim güzel takımımızı,
![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın arkadaşlar, gece hızlı hızlı geçmişi okudum. Geçmiş olsun diyen, dua eden herkese çok teşekkür ederim. Takımı ikincilik için kutlarım.
Felicio hem grubunuz kazandığı için tebrik ediyorum canım hem de kamp için emeğin için çok teşekkür ediyorum. Beklenmedik şeyler yüzünden ben biraz uzak kaldım ama bı dahakine inşallah çok daha güzel olacak.
sudem34 canım bireysel rekabette beni geçmişsin, tebrik ediyorum ama tekrarını isterim yakında.
Zipzip- her şey için eline koluna sağlık canım, bu günlerde beni idare ettiğin için de teşekkür ederim
Şimdi gelelim güzel bir habere. Bebeklerden biri (kardeşimle aynı şehirde olan) taburcu oldu, maşallah keyfi yerinde, annesini emmeye falan da başladı. Diğerinin süreci biraz uzun sürecek gibi, aşama aşama ilerleyecekler onda. Solunum sıkıntısı var malesef. Ama o da iyi olacak Allah'ın izniyle. Şimdi diğer şehre onun yanına gidiyoruz kontroller için. Onu göremeyeceğiz ama güzel haberler alırız inşallah. Dualarınızı bir müddet daha eksik etmezseniz sevinirim. Ara ara uğrarım.
Gunayidn canim ❤Gunaydin kızlar
İyiyim kaptanım ben de şükürNormalde böyle hatalar yapmam ama nasil oldu bilmiyorum
100 gramdan birsey olmaz neyseki canim
ekside olman guzel canim ama bildirimi kacirdin seni saglik iznine ayirdim iyilestigin zaman yeniden listeye aliriz
gunaydin canim❤
gunaydin canim ❤
gunaydin canim iyiyim sen nasilsin ❤
gunaydin❤
bence cok iyi birsey ilk 3deyiz haftalardir
Gunaydin canım ❤
Sen ve bebekler iyi olsun da idare ederim her zaman
Cook sevindim taburcu olmasina insallah digeride en kisa zamanda anneasinin yanina gelir dualarımız sizinle![]()
Yunan mitolojisine ilgim var ondan geldi aklımaCanım Medusa' yi az çok anlamıştım. Yerebatan Sarnıcı' nda heykelini gördüm.nerden geldi aklına
korkun benden diyorsun .
![]()
Afroditi de secebilirdin ne bileyimYunan mitolojisine ilgim var ondan geldi aklımaayy hiç korkulacak insan değilimdir aslında
![]()