• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili Kamp arkadaşlarım ❤❤❤
Bir diyet kampımızın daha sonuna geldik menülerine uyan, spor yapmaya gayret eden tüm katılımcılara teşekkür ederim 🙏 hepimizin merak ettiği kampın diyet ve spor birincilerini açıklıyorum❤❤❤
Tebrik ediyorum hepimizi🥳🥳🥳🧿🧿🧿

Diyet sonuçları
Elhan Elhan 1700 gram %2,70 🥇 🏆 🏆 🏆
Zipzip- Zipzip- 1400 gram %2,48 🏆🏆
@Felicio 1100 gram %1,92 🏆
@snglmlk 1100 gram %1,63 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
N Nidsalii 900 gram %1,62 🏆
@Tesnim1989 1100 gram %1,44 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
sudem34 sudem34 1000 gram %1,37 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
@Orjinalisim 1000 gram %1,17 👏🏻👏🏻👏🏻
sportie sportie 500 gram %0,87👏🏻👏🏻
@Puffer 300 gram %0,43 👏🏻

Spor sonuçları
N Nidsalii 3180 puanla 🥇🏆🏆🏆
@Felicio 2265 puanla 🏆🏆
sportie sportie 2240 puanla 🏆
@Orjinalisim 2190 puanla 🏆
@Tesnim1989 1650 puanla 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
sudem34 sudem34 1339 puanla 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Elhan Elhan 954 puanla 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Zipzip- Zipzip- 925 puanla 👏🏻👏🏻👏🏻
@Puffer 630 puanla 👏🏻👏🏻
@snglmlk 570 puanla 👏🏻

Canım harikasın eline emeğine sağlık, ben geç dahil oldum ama devam ediyorum , edebildiğim kadar da yapıcam , artık 57 lere oturdu vücut bu bile süper benim için, şimdi aşağı çekeceğim. Bu liste süper oldu benim için. Çok teşekkür ederim 🥰

Canım harikasın eline emeğine sağlık, ben geç dahil oldum ama devam ediyorum , edebildiğim kadar da yapıcam , artık 57 lere oturdu vücut bu bile süper benim için, şimdi aşağı çekeceğim. Bu liste süper oldu benim için. Çok teşekkür ederim 🥰
Aynı fikirdeyim kuzum bu liste harika :KK9:

Afiyet olsun canım 😘
:KK60:
Sevgili Kamp arkadaşlarım ❤❤❤
Bir diyet kampımızın daha sonuna geldik menülerine uyan, spor yapmaya gayret eden tüm katılımcılara teşekkür ederim 🙏 hepimizin merak ettiği kampın diyet ve spor birincilerini açıklıyorum❤❤❤
Tebrik ediyorum hepimizi🥳🥳🥳🧿🧿🧿

Diyet sonuçları
Elhan Elhan 1700 gram %2,70 🥇 🏆 🏆 🏆
Zipzip- Zipzip- 1400 gram %2,48 🏆🏆
@Felicio 1100 gram %1,92 🏆
@snglmlk 1100 gram %1,63 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
N Nidsalii 900 gram %1,62 🏆
@Tesnim1989 1100 gram %1,44 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
sudem34 sudem34 1000 gram %1,37 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
@Orjinalisim 1000 gram %1,17 👏🏻👏🏻👏🏻
sportie sportie 500 gram %0,87👏🏻👏🏻
@Puffer 300 gram %0,43 👏🏻

Spor sonuçları
N Nidsalii 3180 puanla 🥇🏆🏆🏆
@Felicio 2265 puanla 🏆🏆
sportie sportie 2240 puanla 🏆
@Orjinalisim 2190 puanla 🏆
@Tesnim1989 1650 puanla 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
sudem34 sudem34 1339 puanla 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Elhan Elhan 954 puanla 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Zipzip- Zipzip- 925 puanla 👏🏻👏🏻👏🏻
@Puffer 630 puanla 👏🏻👏🏻
@snglmlk 570 puanla 👏🏻
:KK9:
Afiyet olsun menu guzel ancak ekmegi biraz fazla kacirmissn

Afiyet olsun mercimek corbasi biraz fazla kaçmış burada öğrendim arkadasdan karbonhidradmis şişkinlik yapmasın sana

Masallah sana kaptanım:))

Afiyet olsun menu guzel ekmek olmadigu için mangal miktarlarına fazla kaçmış demiycem

Afiyet olsun menudr sporda güzel

Afiyet olsun menude sporda güzel

Afiyet olsun menunde sporda gayet güzel
:KK60:

bugün detoks yapıyorum
reglin bitmesiyle şişkinliklerim de gitti çok şükür dün gece dondurmadan sonra kurabiye de yedim detoks şart bugün :dondurma:
eski giysilerimin içine girene kadar da yeni giysi almak yok :KK4:
menümü akşam yazacağım güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :KK36:

Günaydın arkadaşlar, gece hızlı hızlı geçmişi okudum. Geçmiş olsun diyen, dua eden herkese çok teşekkür ederim. Takımı ikincilik için kutlarım.

@Felicio hem grubunuz kazandığı için tebrik ediyorum canım hem de kamp için emeğin için çok teşekkür ediyorum. Beklenmedik şeyler yüzünden ben biraz uzak kaldım ama bı dahakine inşallah çok daha güzel olacak.

sudem34 sudem34 canım bireysel rekabette beni geçmişsin, tebrik ediyorum ama tekrarını isterim yakında.

Zipzip- Zipzip- her şey için eline koluna sağlık canım, bu günlerde beni idare ettiğin için de teşekkür ederim 😘

Şimdi gelelim güzel bir habere. Bebeklerden biri (kardeşimle aynı şehirde olan) taburcu oldu, maşallah keyfi yerinde, annesini emmeye falan da başladı. Diğerinin süreci biraz uzun sürecek gibi, aşama aşama ilerleyecekler onda. Solunum sıkıntısı var malesef. Ama o da iyi olacak Allah'ın izniyle. Şimdi diğer şehre onun yanına gidiyoruz kontroller için. Onu göremeyeceğiz ama güzel haberler alırız inşallah. Dualarınızı bir müddet daha eksik etmezseniz sevinirim. Ara ara uğrarım.
Canım detoks da da sen beni geçtin 😍Esitiz yani 1-1 galibi ikimiz🤩

Bebekler için çok sevindim 🤗 İnşallah daha da iyi olacaklar.Dualarimiz onlarla 😘

Günaydın arkadaşlar, gece hızlı hızlı geçmişi okudum. Geçmiş olsun diyen, dua eden herkese çok teşekkür ederim. Takımı ikincilik için kutlarım.

@Felicio hem grubunuz kazandığı için tebrik ediyorum canım hem de kamp için emeğin için çok teşekkür ediyorum. Beklenmedik şeyler yüzünden ben biraz uzak kaldım ama bı dahakine inşallah çok daha güzel olacak.

sudem34 sudem34 canım bireysel rekabette beni geçmişsin, tebrik ediyorum ama tekrarını isterim yakında.

Zipzip- Zipzip- her şey için eline koluna sağlık canım, bu günlerde beni idare ettiğin için de teşekkür ederim 😘

Şimdi gelelim güzel bir habere. Bebeklerden biri (kardeşimle aynı şehirde olan) taburcu oldu, maşallah keyfi yerinde, annesini emmeye falan da başladı. Diğerinin süreci biraz uzun sürecek gibi, aşama aşama ilerleyecekler onda. Solunum sıkıntısı var malesef. Ama o da iyi olacak Allah'ın izniyle. Şimdi diğer şehre onun yanına gidiyoruz kontroller için. Onu göremeyeceğiz ama güzel haberler alırız inşallah. Dualarınızı bir müddet daha eksik etmezseniz sevinirim. Ara ara uğrarım.
Çok sevindim taburcu olmasına diğer minikte çok iyi olacaktır kısa sürede atlatırsınız inşallah çok dikkat edin kendinize😻

Herkese güzel haftasonları:KK25: iki gündür çok tembelleştim ben:KK23:biraz geç giriyorum buraya günlük sporlarıda ihmal ettim hoş bende yapmıyorum dinlenmeye geçtim sporda Ama bi programa başlıyacağım az dinleneyim burayada düzenli Bir spor videosu düzenleyip tekrar atmaya başlayacağım güzel videolar gelecek sizde dinlenmiş olursunuz😂

günaydın herkese nasılsınız :KK68:

Günaydın. :) Ben iyiyim, sen nasılsın?

bugün detoks yapıyorum
reglin bitmesiyle şişkinliklerim de gitti çok şükür dün gece dondurmadan sonra kurabiye de yedim detoks şart bugün :dondurma:
eski giysilerimin içine girene kadar da yeni giysi almak yok :KK4:
menümü akşam yazacağım güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :KK36:

Yeni kıyafet çok mecbur kalınmadığı sürece alınmamalı kesinlikle. Benim şu an bir tanecik pantalonum, 3 tane de tişörtüm var mesela giyebildiğim. :KK53: Koca bir gardırop beklerken yenisi alınırsa kilo verilmeye niyet olmadığının tastiği olur bence. :) Kış geldiğinde montumu giyebilmek için bile 10 kilo vermem lazım, veremezsem donacağım artık. :KK53:

Günaydın. :) Ben iyiyim, sen nasılsın?

Yeni kıyafet çok mecbur kalınmadığı sürece alınmamalı kesinlikle. Benim şu an bir tanecik pantalonum, 3 tane de tişörtüm var mesela giyebildiğim. :KK53: Koca bir gardırop beklerken yenisi alınırsa kilo verilmeye niyet olmadığının tastiği olur bence. :) Kış geldiğinde montumu giyebilmek için bile 10 kilo vermem lazım, veremezsem donacağım artık. :KK53:
Nerde oturuyordun bilmiyorum ama Ankarada 1 aya montlar giyilmeye baslanir :-)

Back
X