• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltimi yaptim cay iciyorum ev temizlenecek ama yarin yaparim galina nedense cok yorgun hissediyorum kendimi :))
Afiyet olsun bende kahve yaptim iciyorum
Ceviz cok yormuş seni benide incir :KK70: :KK70: :KK70: artik meyve sevmicem cunku bana acımıyo

Kaş modası 😂
5385B406-8119-434E-953C-EC1437CB755B.webp

Evine cikti bunada şükür ablam kanser tedavisi gordu hala kontrolleri olan bir birey ve 2 ay kadar once mide ameliyati oldu suan işın tedabisi goruyordu viruse yakalndiginda ve kronik rahatsiiklarida var oyuzden cok korktuk😔
Çok geçmiş olsun 🙏Allah acil şifa versin inşallah

Selam herkese :kahve:
Çayım tarçınlı 🍒 saplı ıhlamur um hepsi önümde iç babam iç 😁
Erken yattım 11 de kalktım kaç gündür nasıl yorgunsam uyumaya doyamadım 🤭
Havalardan dır cnm bende 3 gündür sabah kalkmakta zorlanıyorum bugün 9 da kalkabildim ancak🙈 birde baş ağrısı eşlik ediyor şuan bana tam oldu😏
Çok işim var bugün temizlik te yapcam, Yufka aldırmıştım dün biraz gül böreği yapıp dondurucuya atacağım 15 yufka sar sar bitmez artık.

Havalardan dır cnm bende 3 gündür sabah kalkmakta zorlanıyorum bugün 9 da kalkabildim ancak🙈 birde baş ağrısı eşlik ediyor şuan bana tam oldu😏
Çok işim var bugün temizlik te yapcam, Yufka aldırmıştım dün biraz gül böreği yapıp dondurucuya atacağım 15 yufka sar sar bitmez artık.
Gecmis olsun kolay gelsin 😘😘😘

Günaydın. :) Ben iyiyim, sen nasılsın?

Yeni kıyafet çok mecbur kalınmadığı sürece alınmamalı kesinlikle. Benim şu an bir tanecik pantalonum, 3 tane de tişörtüm var mesela giyebildiğim. :KK53: Koca bir gardırop beklerken yenisi alınırsa kilo verilmeye niyet olmadığının tastiği olur bence. :) Kış geldiğinde montumu giyebilmek için bile 10 kilo vermem lazım, veremezsem donacağım artık. :KK53:
canım aynı benim kafadansın...
ben de aynıydım 1 pantolon 1 eşortman altı 3-5 tişörtle yazı bitirdim pandemi dolayısı ile pek de dışarı çıkmadığımız için yetti
şimdi bir 7 kilo verince yavaş yavaş kıyafetler olmaya başladı daha çok üst kıyafetler
alt da ise taytlarım olmaya başladı onları giyiyorum
bu da beni mutlu ediyor...

kızlar bana burası bağımlılık yapmış telefonu zorla çeken bir yer buldum ordan giriyorum...

dün ailemin yanına gelmiştim
babama sordum nedense babamın fikirleri benim için daha geçerli oluyor bir kere söyler tam söyler ondan herhalde...
neyse babama sordum baba zayıflamış mıyım ? diyeee
o da zayıflamışsın ama biraz daha var dedi
babamın öyle demesi bana iyi geldi...
devam edeceğim burda da şimdi sporumu yapacağım...

canım aynı benim kafadansın...
ben de aynıydım 1 pantolon 1 eşortman altı 3-5 tişörtle yazı bitirdim pandemi dolayısı ile pek de dışarı çıkmadığımız için yetti
şimdi bir 7 kilo verince yavaş yavaş kıyafetler olmaya başladı daha çok üst kıyafetler
alt da ise taytlarım olmaya başladı onları giyiyorum
bu da beni mutlu ediyor...

Kıyafetlerine kavuşmak gibisi var mı ya. :) Biraz daha verince hepsi olur.

kızlar bana burası bağımlılık yapmış telefonu zorla çeken bir yer buldum ordan giriyorum...

babama sordum nedense babamın fikirleri benim için daha geçerli oluyor bir kere söyler tam söyler ondan herhalde...

Koley gelsin. :)

Canım detoks da da sen beni geçtin 😍Esitiz yani 1-1 galibi ikimiz🤩

Bebekler için çok sevindim 🤗 İnşallah daha da iyi olacaklar.Dualarimiz onlarla 😘
Çok şükür canım yoğun bakımdaki bir adım daha ilerlemiş, güzel haber aldık, cam arkasından gördük.

Bağımlılar Kulübü :KK76::KK76::KK76:

Back
X