• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın. :) Ben iyiyim, sen nasılsın?

Yeni kıyafet çok mecbur kalınmadığı sürece alınmamalı kesinlikle. Benim şu an bir tanecik pantalonum, 3 tane de tişörtüm var mesela giyebildiğim. :KK53: Koca bir gardırop beklerken yenisi alınırsa kilo verilmeye niyet olmadığının tastiği olur bence. :) Kış geldiğinde montumu giyebilmek için bile 10 kilo vermem lazım, veremezsem donacağım artık. :KK53:
çok haklısın canım
aynen içine girmem gereken bir kabanım ve iki montum var yoksa totom donacak :KK53:

Havalardan dır cnm bende 3 gündür sabah kalkmakta zorlanıyorum bugün 9 da kalkabildim ancak🙈 birde baş ağrısı eşlik ediyor şuan bana tam oldu😏
Çok işim var bugün temizlik te yapcam, Yufka aldırmıştım dün biraz gül böreği yapıp dondurucuya atacağım 15 yufka sar sar bitmez artık.
kolay gelsin 🤩
Çok şükür canım yoğun bakımdaki bir adım daha ilerlemiş, güzel haber aldık, cam arkasından gördük.
İlk 48 saat kritik canım erken doğanlarda atlattilar şükür 😍 durumu stabili geçtiyse korkma 😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰 yine de duaya devam

Felicio Felicio bu hafta dinlenelim de öbür hafta sen ben bı kapısalim 😁
Tamam balım ama sakın bana yenileyim deme 😂 yüzdesel olarak iddiamız ne olsun bence %1 olabilir %1,5 olabilir yüzdeyi sen seç Belirlenen yüzde altında kalan kaybeder en yüksek yüzdeyi yapan kazanır
asysss asysss

Merhaba hanımlar. Menümü vereyim.
Sabah.
2, 3 kaşık menemen
2 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
2 bardak çay.
Akşam
1 tavuk baget
Yoğur 1 kase
2 bardak bitki çayı
2 lt su
10000 adım tempolu yürüyüş :kk77: :rapci::KK4::KK4::KK4:
Salata yesen ve bageti 2 yapsan çok iyi olur 💕

kızlar bana burası bağımlılık yapmış telefonu zorla çeken bir yer buldum ordan giriyorum...

dün ailemin yanına gelmiştim
babama sordum nedense babamın fikirleri benim için daha geçerli oluyor bir kere söyler tam söyler ondan herhalde...
neyse babama sordum baba zayıflamış mıyım ? diyeee
o da zayıflamışsın ama biraz daha var dedi
babamın öyle demesi bana iyi geldi...
devam edeceğim burda da şimdi sporumu yapacağım...
Benide 1,5 aydır görmeyen arkadaşım gördü küçülmüşsün diyo insana gercek ten bir gayret geliyo en son gordugunde 80 kiloydum

Tamam balım ama sakın bana yenileyim deme 😂 yüzdesel olarak iddiamız ne olsun bence %1 olabilir %1,5 olabilir yüzdeyi sen seç Belirlenen yüzde altında kalan kaybeder en yüksek yüzdeyi yapan kazanır
asysss asysss
Ben ikinize de yeterim seninlede aynı yüzdesel challenge varım ❤❤❤
Tamam anlaştık o zaman bu hafta zaten 25 ine kadar hedef tutturma var ondan sonra başlarız :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::super::super::super:

Back
X