- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yohhh katiştirmadim oraya gitmeden yemek kokusunu 2 kilometreden aliyom burası yeşilçay kokuyoYemek bölümünle karistirdiniz sanirim![]()
![]()
![]()
![]()
Yohhh katiştirmadim oraya gitmeden yemek kokusunu 2 kilometreden aliyom burası yeşilçay kokuyo![]()
Sen napiyon bakım bittimi incirler
Yokkkk kiz nerdeeee 1hafta daha gidicem cumaya kadar belki sonra nehalleri varsa gorsunler ev tarla cocuk derken şaftim kaydiSen napiyon bakım bittimi incirler

Allah kolaylık versin neyse paraciklari sayarken unutursun bu arada sen incir görmek istemezsin şimdi demiYokkkk kiz nerdeeee 1hafta daha gidicem cumaya kadar belki sonra nehalleri varsa gorsunler ev tarla cocuk derken şaftim kaydi![]()

Evet istemiyorum vallaaaa yiyesim bile yok ama 25liraya cikti kilosu sen hesap et 100kilo 2bucuk milyarAllah kolaylık versin neyse paraciklari sayarken unutursun bu arada sen incir görmek istemezsin şimdi demi![]()
Çok geçmiş olsun sana da cnm...Malesef yok bacim 4 5 gundurde böğür ağrısı yasiyorum umarım gecer bir an önce
Gecmis olsun canimMalesef yok bacim 4 5 gundurde böğür ağrısı yasiyorum umarım gecer bir an önce
Çok geçmiş olsun lilim. Bol bol maydanoz ve mısır püskülü kaynat iç derim. Çok faydası oluyor. Ben alternatif tıpa meyilliyim. Evim de bol bol bitki var. Ve benimde doğuştan bir böbreğim yokmuş. Birkaç yıl önce öğrendim. Allahtan suyu çok içen biriyim. Bu arada bol bol da su tüketmen gerekiyor ki aslında bunları seninde bildiğini tahmin ederim. Ama nacizane dileklerim. Tekrar geçmiş olsun.Malesef yok bacim 4 5 gundurde böğür ağrısı yasiyorum umarım gecer bir an önce
Allah acil şifalar versin elimizden bir şey gelmiyor. İnşallah geçer bir an önce...Malesef yok bacim 4 5 gundurde böğür ağrısı yasiyorum umarım gecer bir an önce
Sağol cnmbu hafta olacak mı :)
günaydın için geç kaldım ama selam
geçmiş olsun canım afiyet olsun güzel spor
tebrikler ben de görürüm inşallah bu rakamı bir gün![]()
Göreceksin inan buna,Ah ah !! Bende görseydim bu rakamları inşallah.![]()
![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsunMalesef yok bacim 4 5 gundurde böğür ağrısı yasiyorum umarım gecer bir an önce
Allah kolaylık ve bol kazanç versinEvet istemiyorum vallaaaa yiyesim bile yok ama 25liraya cikti kilosu sen hesap et 100kilo 2bucuk milyar![]()
![]()
![]()
![]()
Cuma 25 Eylül de basliycaz.bu hafta olacak mı :)
günaydın için geç kaldım ama selam
geçmiş olsun canım afiyet olsun güzel spor
tebrikler ben de görürüm inşallah bu rakamı bir gün![]()