Tamamdır canım %1,5 Eylül 25 cumaIyı hadi bakalım kabul cumadan cumaya 25 inde baslar sonra biterFelicio tamam mı cnm???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır canım %1,5 Eylül 25 cumaIyı hadi bakalım kabul cumadan cumaya 25 inde baslar sonra biterFelicio tamam mı cnm???
Dün baş ağrısı beni baya sarstıgece neredeyse uyuyamadım
Dünkü Menümü vereyim
Sabah 09:00 aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu
2 kuru kayısı, 3 çiğ badem
Saat 10 :00 Kahvaltı
50 gr kadar köy peyniri
3 zeytin, 1 dilim p. börek, 1 yumurta haşlanmış
1 domates, salatalık, 1 yeşil biber, 3 şekersiz çay,
Saat 11 :30 şekersiz Türk kahvesi
Öğle saat 14:00 3 mürdüm eriği, 3 çiğ fındık
Akşam saat 17:30 4 yumurtalı bulgur köftesi, 1 bardak ayran
Saat 19 :00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 çiğ badem, 1 kuru kayısı
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
40 dk Tempolu yürüyüş_ 100 puan
15 dk bölgesel _ 90 puan
3 saat ev işi _ 90 puan
Toplam: 280 puan
N Nidsalii
Sağol cnm. Migren belası bende deriiin bir yara malesef. Mevsim geçişlerinde de resmen zıplatıyor beni işte böyle,
İnşallah papatyam inşallah. 5 ayda 15 kilo gitti. Ocak ayına kadar bir 10 kg daha diyorum bakalım. ??Göreceksin inan buna,![]()

Çok geçmiş olsun LilimMalesef yok bacim 4 5 gundurde böğür ağrısı yasiyorum umarım gecer bir an önce
Kamp değil de kendi aramızda challenge %1,5 alt kilo verme limiti spor günlük en az 300p challenge bu yüzde altında kalan kaybeder sporda da en yüksek limiti yapan kazanır limit altı olan kaybederKampa ben de girebilir miyim![]()
Ben nelere sırtımı döndüm bir bilseniz ?? Ben hamur işi ve tatlılara bayılırım. Ve onları hayatımdan çıkardım. Minimumun altında !!!Benkötü örnegim sen boşver yeme canim![]()
Olur tabiki haftaya başlayacağız istisnasız en az günlük 300p spor yapılacak kilo olarak en az 1,5 kilo vermek lazım kazanmak içinBende katılmak isterim.![]()
Sağol cnmÇok geçmiş olsun![]()
Bu tür kamplar beni mutive ediyor. Hırlandırıyor.Olur tabiki haftaya başlayacağız istisnasız en az günlük 300p spor yapılacak kilo olarak en az 1,5 kilo vermek lazım kazanmak için![]()
Afiyet olsun guzel menüselam herkese nasılsınız
kahvaltıdan sonra dışarı çıktık bizim oğluşun kıyafetleri küçük geliyor artık önümüzde kış malum bir kaç birşey aldık geldik 2-3 saat yürüdüm iyi oldu bi kahve içeyim bari yoruldum
menümü de yazayım bari belli ne yiceğim
Sabah 11:00 omlet peynir zeytin ceviz kuru kayısı
Ara 16:30 bir kupa kahve 1 kare bitter
Akşam 18:30 körili tavuk, cacık, 1 kuru kayısı yerim
spor 2 saat yürüyüş N Nidsalii (aslında 3 saat vardır ama 1 saat mağazada oyalanma diye saymıyorum, tempolu yürüdük ev merkeze uzak o yüzden gidiş geliş 1 saat sürüyor 1 saatte cadede yürüyüş o yüzden 2 saat aldım neyse çok konuştum)
Afiyetolsun guzel menu recelsiz kahvalti çok zorBugünkü menüyü vereyim.
Sabah ve öğlen.
2 bardak su
4, 5 çatal patatesli yumurta
2, 3 çatal erik marmelatı
2, 3 çatal vişne reçeli
2 bardak bitki çayı
Akşam.
2 tane baget tavuk
1, 5 kepce mercimek çorba
3, 4 kaşık yoğurt.
2 lt su
30 dk bölgesel egzersiz.
Akşam yürümeye çıkacağım.
Yazarım onuda.![]()
Afiyet olsun guxel menu sporda guzel
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurtadan Çılbır, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, salatalık, domates
Ara
- yeşilçay, 1 yk kabak çekirdeği, 3 mürdüm eriği
Akşam (19.00)
- 5 kaşık fasulye kavurması, 4 kaşık yoğurt
Su: 2.5 lt
Spor: 60 dk cardio![]()
Ben katilamiycam sanırım haftaya işe basliycam diyeti is programina uydurmak lazım
Guzel menu spor afiyet olsun canim
Canım bu sefer ki liste değil kamp değil yaniAfiyet olsun guzel menü
Afiyetolsun guzel menu recelsiz kahvalti çok zor
Afiyet olsun guxel menu sporda guzel
Ctsi pazar demiyorsun masallah sana
Ben katilamiycam sanırım haftaya işe basliycam diyeti is programina uydurmak lazım
Kardeşimin yanındayım canım, bebekle ve onla ilgileniyorum. Sen napiyosun nasılsın.sonngulen döndün mü?