• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım nidsalii acil gitmesi gerekti birisi üstlensin dedi olmadığı günler için kimseden ses çıkmadı bende hastayım hala boğazım kötü sonra kaptanımız ben ilgilenirim dedi 😘
:KK60:
Nidsali yogun diye bu hafta sonucları açıklamadık canim
Bana devretmedi ama yapacak kimse yok canim bu hafta ben yaparim cuma baslayalim o zaman
Selamlar herkese🙋‍♀️
hastane faslı hem strese soktu hem yordu beni bugün 🤦‍♀️ kızın testlerinin bir kısmı sonuçlandı çıkan test sonuçlarında enfeksiyon çıktı diğerleri 2 gün ve alerji 2 hafta sonra çıkacak, ilk sonuçlar çıkana kadar doktor da çıktı eve geldik yarın yine gidicez artık
Allah şifa versin 💐
Zipzip- Zipzip- kaptanım yarın pek aktif olamayabilirim benim oğlum 4 yaşında temmuzda apandist ameliyatı oldu şuan ateşli ve bağırsakta ödem çıktı tekrar doktoruna göstereceğiz yatış yapıp ilaç tedavisi yapabilirim dedi benim için dua edin inşallah yatış yapmazlar 🤲
Allah şifa versin 💐
Tatlı çikolata kevretme biraz affetmemiş olabilirim:skandal:
ayy kevretme sobanın üstünde yufka kızartıp tereyağ sürüp peynir konup dürüm yapılan demi? çocukluğum geldi aklıma ne çok yerdik be
Hmm biraz fazla kaçamak var gibi yine mi probis bu gidişle rüyama girecek :KK53: afiyet olsun canım

Teşekkürler canım ❤

Ne kadarlık oğlusun canım afiyet olsun Allah bağışlasın 🤗

İyi geceler canım ❤

Bu ne kahve sevdası sevgili boğa kardeşim 😁
Afiyet olsun canım bende kahveye bayılırım bu arada her çeşidine böyle kremalı köpüklü de off canım çekti bak şimdi :rolleyes:

Sporu kontrol eden yok mu şu an yani yapmasak da olur mu yani :KK30:

Yine döktürmüsun führerim maşallah ayağına kuvvet :spor:

Güzel spor menüyü dengeliyor 🤗

Ekmek yerine ceviz fındık yiyebilirsin uzun süre tok kalırsın canım ❤ afiyet olsun

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte :KK43:

Bir kahve sever daha afiyet olsun canım 😋
Ders aralarında anca kahve canım tok tutuyor hem😁😁

Son düzenleme:
Allah şifa versin 💐
Allah şifa versin 💐
ayy kevretme sobanın üstünde yufka kızartıp tereyağ sürüp peynir konup dürüm yapılan demi? çocukluğum geldi aklıma ne çok yerdik be

Amin teşekkür ederim🌻

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarın pek aktif olamayabilirim benim oğlum 4 yaşında temmuzda apandist ameliyatı oldu şuan ateşli ve bağırsakta ödem çıktı tekrar doktoruna göstereceğiz yatış yapıp ilaç tedavisi yapabilirim dedi benim için dua edin inşallah yatış yapmazlar 🤲
Geçmiş olsun 💐

Selamlar herkese🙋‍♀️
hastane faslı hem strese soktu hem yordu beni bugün 🤦‍♀️ kızın testlerinin bir kısmı sonuçlandı çıkan test sonuçlarında enfeksiyon çıktı diğerleri 2 gün ve alerji 2 hafta sonra çıkacak, ilk sonuçlar çıkana kadar doktor da çıktı eve geldik yarın yine gidicez artık
Geçmiş olsun 💐 umarım diğerleri temiz çıkar ❤️ Mevsim geçişi bir çok şeyi tetikliyor maalesef 😔

Tekrar iyi geceler
Sabah Kahvaltısı: 2 haslanmis yumurta,domates,salatalık ,peynir,zeytin ,yeşilçay 1 dilim kepek ekmeği
Ara: Türk kahvesi ,bitter çikolata( küçük),1 dilim ince kek
Alsam yemeği:1 tane küçük gözleme,bol salata,küçük kase yoğurt,küçük kase barbunya yemeği

10000 adım:150 puan
45 dk pilates:270 puan
Toplam:420 puan
Zipzip- Zipzip-
Canım sen çok iyi gidiyordun kek ve gözleme olmamış

Günaydın herkese :KK36: :KK36:
Bunu gördüm sabah sabah çok güldüm:-)

Eklentiler

• Screenshot_20200929-080707.webp
    Screenshot_20200929-080707.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 23
Olsun bugün olmazsa yarın olur :KK19:
Sana sözüm olsun o halde😉 missadangel missadangel
[/QUOTE]
Tamam canım 😘
Allah şifa versin 💐
Allah şifa versin 💐

Aynen zaten çok sevip de zararlı olmayan yegane şeylerden 😁
Günaydın kislar 😘
Spor olarak minimum yapıyorum canım ❤
Garip bir subayım 😂 führerliğe daha var evinizden alıp sizi kampa sürüklemem lazım 😂😂😂 missadangel missadangel 😘
Günaydın ❤❤❤
Haha o azim var sende masallah şafak operasyonu lazım bize 🤣🤣🤣

Selamlar herkese🙋‍♀️
Çok geçmiş olsun..
Ne alerjisi den şüpheleniyorlar???

Back
X