- 17 Mart 2010
- 26.804
- 68.652
- 1.123
Canım nidsalii acil gitmesi gerekti birisi üstlensin dedi olmadığı günler için kimseden ses çıkmadı bende hastayım hala boğazım kötü sonra kaptanımız ben ilgilenirim dedi![]()
Nidsali yogun diye bu hafta sonucları açıklamadık canim
Bana devretmedi ama yapacak kimse yok canim bu hafta ben yaparim cuma baslayalim o zaman
Allah şifa versinSelamlar herkese
hastane faslı hem strese soktu hem yordu beni bugünkızın testlerinin bir kısmı sonuçlandı çıkan test sonuçlarında enfeksiyon çıktı diğerleri 2 gün ve alerji 2 hafta sonra çıkacak, ilk sonuçlar çıkana kadar doktor da çıktı eve geldik yarın yine gidicez artık
Allah şifa versinZipzip- kaptanım yarın pek aktif olamayabilirim benim oğlum 4 yaşında temmuzda apandist ameliyatı oldu şuan ateşli ve bağırsakta ödem çıktı tekrar doktoruna göstereceğiz yatış yapıp ilaç tedavisi yapabilirim dedi benim için dua edin inşallah yatış yapmazlar
![]()
ayy kevretme sobanın üstünde yufka kızartıp tereyağ sürüp peynir konup dürüm yapılan demi? çocukluğum geldi aklıma ne çok yerdik beTatlı çikolata kevretme biraz affetmemiş olabilirim![]()
Ders aralarında anca kahve canım tok tutuyor hemHmm biraz fazla kaçamak var gibi yine mi probis bu gidişle rüyama girecekafiyet olsun canım
Teşekkürler canım ❤
Ne kadarlık oğlusun canım afiyet olsun Allah bağışlasın
İyi geceler canım ❤
Bu ne kahve sevdası sevgili boğa kardeşim
Afiyet olsun canım bende kahveye bayılırım bu arada her çeşidine böyle kremalı köpüklü de off canım çekti bak şimdi
Sporu kontrol eden yok mu şu an yani yapmasak da olur mu yani
Yine döktürmüsun führerim maşallah ayağına kuvvet
Güzel spor menüyü dengeliyor
Ekmek yerine ceviz fındık yiyebilirsin uzun süre tok kalırsın canım ❤ afiyet olsun
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte
Bir kahve sever daha afiyet olsun canım![]()
Son düzenleme: