• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canfeb Canfeb

***6.Takım 682.Etap ***ÜÇÜNCÜ

Findikfaresi123(68.8/68.4/0.4/%0.58)
fattylamb94(73.1/71.8/1.3/%1.78)izne ayrılmak istiyor 1.izin hakki
sportie (57.8/57.3/0.5/%0.87)mezun olmak istiyor
Canfeb(66.8/66.5/0.3/%0.45)izne ayrılmak istiyor 2.izin hakki

canfeb tekrar listeye döndüğünde izin hakkin yok canim bu sefer mezun edelim seni

Çok geçmiş olsun..
Ne alerjisi den şüpheleniyorlar???
Cnm benim kızım zaten alerjik bir bünyeye sahip aynı ben🤦‍♀️ doğuştan süt alerji li doğdu zaten, muz çilek bal hazır mamüller (katkılı olmasından dolayı) zor bir gelişim dönemi geçirdik yani. Çikolatasını kadar hep kendim yapardım hala da yaparım ama eskisi kadar değil çünkü 6 yaştan sonra mandıra sütü ile denemeler yapıldı mandıradan alınan süte karşı alerji sadece ciltte yapıyor portakal gibi bir cildi var. O yüzden hep kalsiyum eksikliği çekti dişler erken döküldü. Vss aman çok uzun bir liste var. Ama bu defaki alerjim net değil alerji sonuçların hafta sonra çıkacak. Kanda enfeksiyon var yüksek çıkmış. Şimdi hastanedeyim ilaçlarını yazdırmaya geldim ama öğlen paydosunu hesap edemedim 🙈bekliyorum bakalım ne ilaç verecek. Aman ne dolmuşu yazdım da yazdım 😆

Son düzenleme:
Geçmiş olsun 💐 umarım diğerleri temiz çıkar ❤ Mevsim geçişi bir çok şeyi tetikliyor maalesef 😔
Sağol cnm. Mevsimde mi başka şeyden i bilemiyoruz artık. Zaten bunu halledelim daha sık sık yaşadığı baş ağrılarından dolayı çocuk nöroloji görecek 1 yıldır sinizüt dediler ama bu defa çocuk doktorumuz nörolog görsün dedi mr çekilecek. İnşallah başka bir şey çıkmaz Allah korusun. 🙏Sinirlerim bozuluyor hastane işlerinden dolayı ama Allah beterinden korusun herzaman

Günaydınlar güzel hatunlar
Dün teli elime almıcam dedim çok fazla sosyal medyada takılıyorum kitap okumuyorum 1 saat kitap okudum iyi geldi
P sebeple menümü giremedim
28 eylül
08.15
Klasik yumurtalı kahvaltıma yarım muz ekledim
13.00
Yarım tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
1 kase döğmeli yoğurt
18.30
Öğlenin aynısı
Spor yok
Ay ne güzel yapmışsın inan ben 2 yıldır toplamda 1 kitap okudum aslında vakit ayırabiliriz ama sanırım sosyal medya ve TV vs bizi hipnotize ediyor malesef. Bende burdan çıkınca gidip 2 kitap alayım bari başlarım belki 🤭

Back
X