Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersin ablaTartı göz kirpmaya devam ediyordu....ve ben eskisi gibi hep aldaniyordumona
Kısa mutluluklara alışmıştım.
Bugünün kârı 59.9![]()
Geldi mi eliptigin hayirli olsun canim 15 dakika cok guzel zamanla artirirsinİlk gün için 15 dk eliptik bence çok iyiZipzip-
Geldi 10 dk ile başlamam lazımdı yaptım işteSupersin abla
Geldi mi eliptigin hayirli olsun canim 15 dakika cok guzel zamanla artirirsin![]()
Girebiliyorsun canim da izne ne zaman ayirdik seni kilon ne durumdaydi bakmak lazim
SelamGünaydın geçti
Selamlar herkese![]()
10 temmuzda 66.5 ile ayrilmisiim 67-68 şu an , 4 . takıma bir gireyim diyorumGirebiliyorsun canim da izne ne zaman ayirdik seni kilon ne durumdaydi bakmak lazim
Git ozaman 4.takima10 temmuzda 66.5 ile ayrilmisiim 67-68 şu an , 4 . takıma bir gireyim diyorum![]()
Cnm benim kızım zaten alerjik bir bünyeye sahip aynı benÇok geçmiş olsun..
Ne alerjisi den şüpheleniyorlar???
Tamam canim nasil istersen ilk takimindi zaten10 temmuzda 66.5 ile ayrilmisiim 67-68 şu an , 4 . takıma bir gireyim diyorum![]()
Sağol cnm. Mevsimde mi başka şeyden i bilemiyoruz artık. Zaten bunu halledelim daha sık sık yaşadığı baş ağrılarından dolayı çocuk nöroloji görecek 1 yıldır sinizüt dediler ama bu defa çocuk doktorumuz nörolog görsün dedi mr çekilecek. İnşallah başka bir şey çıkmaz Allah korusun.Geçmiş olsunumarım diğerleri temiz çıkar ❤ Mevsim geçişi bir çok şeyi tetikliyor maalesef
![]()
Ay ne güzel yapmışsın inan ben 2 yıldır toplamda 1 kitap okudum aslında vakit ayırabiliriz ama sanırım sosyal medya ve TV vs bizi hipnotize ediyor malesef. Bende burdan çıkınca gidip 2 kitap alayım bari başlarım belkiGünaydınlar güzel hatunlar
Dün teli elime almıcam dedim çok fazla sosyal medyada takılıyorum kitap okumuyorum 1 saat kitap okudum iyi geldi
P sebeple menümü giremedim
28 eylül
08.15
Klasik yumurtalı kahvaltıma yarım muz ekledim
13.00
Yarım tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
1 kase döğmeli yoğurt
18.30
Öğlenin aynısı
Spor yok
Benim zamanımdan kimse kalmamış,kaptan bile değişmişTamam canim nasil istersen ilk takimindi zaten![]()
Rabbim şifa versin evladınıza inşaallah zamanla kaybolur alerjisi![]()