• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar sporlarınızı saat kaç gibi yapıyosunuz genel de birde hangi saatler spor için uygun ben genelde sabah aç karnıma yapmaya çalışıyorum ama küçük bebeğim olduğu için yapamadığım günlerde oluyo 😰
Haftada 3 gun spor yapsan sana yeterli olur canim zaten emziriyorsun emzirmeyle guzel kalori harcarsın 🥰

İstanbulda yağmur var şuan baya yağıyor herkes hastane içine kaçmaya başladı bende girdim ama çıksam daha iyi sanki😆 IMG-20200929-WA0012.webp

Kızlar sporlarınızı saat kaç gibi yapıyosunuz genel de birde hangi saatler spor için uygun ben genelde sabah aç karnıma yapmaya çalışıyorum ama küçük bebeğim olduğu için yapamadığım günlerde oluyo 😰
Ben sabah öğlen akşam yapıyorum🤭 sadece yerleri değiştiriyorum sabah yürürsen öğlen bölgesel akşam leslie yada karışık yapıyorum. Ama dikkat ettim akşamları ağır yaptığımda ertesi gün daha fark ediyor gr lar. Yada bende öyle oluyor artık bilemiyorum yani.

Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin 🙏🙏

Afiyet olsun canim:-)
cuma gunu eksiler gelmezse görüşürüz:-)
gunaydin canım ❤
gunaydin canım❤
Günaydın canım ❤
gunaydin canım ❤

Günaydın canim ❤
Teşekkür ederim kaptanım ben aktif olamayacağım diyete yapamayacağım yatış verdi doktor belki 5 yada 1 hafta burdayız oğlum iyileşince devam ederim inşallah olur mu

Teşekkür ederim kaptanım ben aktif olamayacağım diyete yapamayacağım yatış verdi doktor belki 5 yada 1 hafta burdayız oğlum iyileşince devam ederim inşallah olur mu
Cook geçmiş olsun Allah sifa versin canim oğlun kisa sürede iyilesir insallah ,
Olur tabi ki istedigin zaman tekrar donebilirsin 😘😘

Back
X