• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hatırlanıyorum ama ben listeye kaydediyorum. Bakarım dünküne canım. 5 Günlük kamp sonu veriyoruz . Bugünün son gün . Yarın bildirim yapacağız diye biliyorum. Ben günleri mi larıştırdım acaba ?
84.1 olarak bildirim yapmistin abla 🥰
Kamp 5 gunlik degil abla herkes istediğini yapacak yiyecek en cok kiloyu veren kazanacak cuma gunu 🥰

Ben 2. Defa diyet uyguluyorum. Ama genelde evde olanla yemek düzenimi ayarlamaya çalışıyorum. Bu kulüp sayesinde daha rahat ve istikrarlı yapabiliyorum . :KK36: :kahve::kk77::KK73::KK73::rapci::rapci:
Guzel gidiyosun ablacim sen zaten tebrik ediyorum seni bakalim buhafta nolcak😀

Selam Hanımlar
Orjinalisim Orjinalisim ben de bu site sayesinde daha çok verdim yoksa motive olamaz bırakırdım bugün yine doktor randevusu vardı kilo verdiğim için ilaç dozajini azalttı doktor kilo vermek her anlam da iyi geldi en sevdiğim gömleği mi denedim içine gidebildim sonunda :21: Herkese bol eksili günler

Selam Hanımlar
Orjinalisim Orjinalisim ben de bu site sayesinde daha çok verdim yoksa motive olamaz bırakırdım bugün yine doktor randevusu vardı kilo verdiğim için ilaç dozajini azalttı doktor kilo vermek her anlam da iyi geldi en sevdiğim gömleği mi denedim içine gidebildim sonunda :21: Herkese bol eksili günler
Cook geçmiş olsun canim 😘😘
Gömleğini giyebilmen de cook guzel 🥰

ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik ve doğum sonrası yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi iyi hissetmek ve sağlığımı korumak için
Hosgeldin aramıza canım

Şimdi 5 günlük diyet programı ve ekim sonuna kadar da hedef tutturma vardı yaa !!! .....🙄🤔
Ay cnm bnm o beş günlük bitti bizimki yeni kapismaydi sen ben de varım deyince seni de saymisti arkadaşlar anlamamissin sanırım olsun böyle de devam edersin😍😍

Back
X