• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar kızlar ve Zipzip- Zipzip- @Felicio bugün güzel yürüdüm açık havada 7000 adım iyi geldi

Sabah kahvaltı 9:30
Haşlanmış yumurta peynir zeytin az az domates salatalık yeşil biber kavurma kuymak 2 yemek kaşığı

Atıştırmalık
Bir kare çikolata
Üzüm 15 tane

Akşam yemek 17:30
Tarhana çorba
3 yemek kaşığı makarna
karnıyarık içi dışı kızartmaydı
Yeşil salata
Canım afiyet olsun, öncelikle kamp menüsüne uygun hareket etmemissin. Felicio açıklama yapmış zaten onla ilgili. Sanırım emzirme sürecin vardı senin o yzuden yediklerine fazla demiyorum ama akşam yemegin kızartma şeklinde olması iyi olmamış. Tarhana ve makarna da karbonhidrat olunca biraz ağır kaçmış ama zamanla düzelecektir. Afiyet olsun 😘
Afiyet olsun canım, bayağı hafif yemişsin.
Uzun zamandan sonra yarım saatte olsa yürüyüş yapabildim. Soğuktu tabi çok duramadım bebekle geldik hemen
Menüm:
10: 3 kaşık çökelek 3kaşık mantarlı yumurta bir dilim kaşar peyniri iki dilim peynir yarım simit bir çay kaşığı nutella 2 dilim domates 3 dilim salatalık
12: 2 kare bitter
15: muz
16:KK30: 1.5 lahmacun ayran
19: yarım gofret ceviz kuru üzüm bi avuç çekirdek
1.5 litre su
Yarın sabah tartı günü değil mi🙈 bakalım kaç oldum
Canım biraz kacamakli bir gün olmuş, gofret ve Nutella özellikle. Bitter sorun değil zaten ama diğerlerine dikkat etmelisin, sanırım sen de emzirme dönemindesin. Afiyet olsun 😘
08/11/2020
Sabah: (09.00)

-2 dilim tam buğday ekmeği
-Yarım avokado,1 tatlı kaşığı bal
-2 dilim peynir
-2 biber
-5 zeytin
-Maydanoz,dereotu
Öğle: (13.30)
-Etli mantar sote
-2 tane lahana sarması
-Brokoli salatası
Ara: (17.00)
-1 Trabzon hurması
-1 avuç tuzsuz ay çekirdeği
Akşam: (19.00)
-Fırında pişmiş 4 parça mücver
-Havuç/turp salata
-1 kase yoğurt

2,5 litre su ve 35 dk eliptik bisiklet Zipzip- Zipzip- @Nidsalii
Afiyet olsun canım menün ve sporun çok güzel.
Güzel menü ve spor,afiyet olsun
Çok teşekkür ederim 😘
Muhteşemsin Songül’üm❤️❤️❤️ Ara öğünü yapsan daha iyi olur tabi ki ama ilk gün için normal öğle 12:00 olunca öyle olmuştur hiç sıkıntı değil bence ❤️❤️❤️ Tebrik ederim 🍾
Canimmm çok sağol, o kadar emek veriyorsun bize de faydası olacak dikkat edersek. İnşallah güzel sonuçlarla geleceğim. Ara öğünlere dikkat edeceğim canım.

Canım afiyet olsun, öncelikle kamp menüsüne uygun hareket etmemissin. Felicio açıklama yapmış zaten onla ilgili. Sanırım emzirme sürecin vardı senin o yzuden yediklerine fazla demiyorum ama akşam yemegin kızartma şeklinde olması iyi olmamış. Tarhana ve makarna da karbonhidrat olunca biraz ağır kaçmış ama zamanla düzelecektir. Afiyet olsun 😘

Afiyet olsun canım, bayağı hafif yemişsin.

Canım biraz kacamakli bir gün olmuş, gofret ve Nutella özellikle. Bitter sorun değil zaten ama diğerlerine dikkat etmelisin, sanırım sen de emzirme dönemindesin. Afiyet olsun 😘

Afiyet olsun canım menün ve sporun çok güzel.

Çok teşekkür ederim 😘

Canimmm çok sağol, o kadar emek veriyorsun bize de faydası olacak dikkat edersek. İnşallah güzel sonuçlarla geleceğim. Ara öğünlere dikkat edeceğim canım.
Tşk ederim eltim artık hafif geçirmem lazım canım öyle çok bişey istemiyor 15 gün istediğimi yedim yeter artık dikakt etmem lazim

Back
X