• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım 😊

Akşam biraz hafif geldi bana abla.Yanınfa salata vs de olsa daha doyurucu olurmuş sanki. Adım sayın ise çok iyi😍 Çok afiyet olsun 😊

Afiyet olsun canım,güzel spor😊

Güzel menü canım,afiyet olsun.Kartını da hemen bulursun inşallah😊 (montlarının cebine bak,montunu değiştirdiysen diğerinde kalmış olabilir.Benim genelde öyle oluyor)
Timescim dün diş tedavisine başladim. Sağ tarafta bir dişim çekildi. Çorba yapmaya üşendim öncesinde smoothie yaptım kesmeyince omlet yaptım. O yüzden akşam böyle oldu kuzum. :KK14:

Timescim dün diş tedavisine başladim. Sağ tarafta bir dişim çekildi. Çorba yapmaya üşendim öncesinde smoothie yaptım kesmeyince omlet yaptım. O yüzden akşam böyle oldu kuzum. :KK14:
Gecmis olsun elhancim😍🙃🙃

ben onu da baktim her yere baktim çantamda araştırdım..
perşembe günü eve geldiği evde olduğu hatiriyorum. aldığımı da..;
dolmuşta mi düşürdüm bilmiyorum.
bulamayınca benim cimlerim tepeme çıkıyor.:işsiz: inşallah bulacagim agzimdan dualari hiç düşmüyorum. :110:
Çıkar biyerden merak etme 👍Bulursun inşallah 🙋‍♀️
🙋‍♀️Günaydın
Günaydın kızlar :KK50:
Günaydın 🙋‍♀️
Günaydın bal hatunlar 😍😍😍😍😍😍
🙋‍♀️Günaydın
Geçmiş olsun 🙋‍♀️zor süreç Allah kolaylık versin 🤲
Günaydııııınn:KK24:
Günaydın 🙋‍♀️

Dün kan verdiğimden bahsetmiştim.
Şimdi e nabızdan anladığım değerlere baktım da

D vitamini: 6,2
B12 : 205 çıkmış.

B12 normal gözüküyor testte ama baya düşük sanki değil mi..
Kilo verememe ve halsizliklerimin sebebi diyebilirmiyim
Hic anlamıyorum canim bu degerlerden :(

:KK19: Canın sağolsun kaptanım 😁
2313322-a714b9b4ffe2ccb389941a86aeb6800f.webp
Eski mesajlardan buldum canim da tarih eski

Kendi nickinle ve gunun tarihi ile tarti paylasimi yapiyoruz
Cuma gunu bekliyorum ilk tartını ❤❤

Back
X