- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondanmi sen simdi 6.takimdasin yiye yiyemiBende evin en küçüğü olarak hep yerdim içerdim gezerdim
evlendigim de yumurta kıramıyordum![]()
Büyük kız derken, yaşı büyük kız demek istedi. İş yapabilecek yaşta kızı olanlara seslendi. Ben öyle anladım.Yani su an evin büyük kizi benim ablam varda o başka sehirde :))
Kesinlikle önemli![]()
Günaydın canım. Neyin var?günaydinnn:)
hiç halim yok sabah sürüne sürüne kaklktım..
HeeeeOndanmi sen simdi 6.takimdasin yiye yiyemi![]()
Demiyim o zaman bi daha

Heeee![]()
![]()
Kardeşlerde 6. Numarayim 6.takımdayım 6 uğurlu rakamım oldu resmen![]()
Recelde,tatlım de,baklavam de ama balim deme nefret ederim baldanDemiyim o zaman bi daha![]()
Tamam fıstıklı baklavamRecelde,tatlım de,baklavam de ama balim deme nefret ederim baldan![]()

Nedenki bal sadece sekerini çıkartır ondanmiAn itibariyle nefret ediyorum baldan![]()
![]()
![]()
![]()
Bende yemek yapmayi hic sevmezdim halen de cok sevmiyorum az tembelim galibaBende evin en küçüğü olarak hep yerdim içerdim gezerdim
evlendigim de yumurta kıramıyordum![]()
her zamanki gibiGünaydın canım. Neyin var?
Yontulmuş bir dişti keserek ikiye böldü öyle çekildi. Yerinin tamamen iyileşmesi gerekiyormuşOfffff 30/45 gün cok yaa ne yaptırdın sen dişine canim. Valla bende ağrı devam yaa
Yok canımcım 1 kız 1 oğlan benim kız büyük dünürlük hakkıyla alındı yani![]()

20yasinda ve ilk yumurtaBende yemek yapmayi hic sevmezdim halen de cok sevmiyorum az tembelim galiba
Bende ilk yumurtayi 20 yasinda kirmisimdir kucukken yumurtaya dokunmazdim![]()

Tek o degilki tansiyonum yükseliyor benimNedenki bal sadece sekerini çıkartır ondanmi![]()
![]()
![]()
Eee ne yapayim sevmezdim ki20yasinda ve ilk yumurta![]()