• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İraden istikrarınla yapabileceğine inanıyorum çünkü canım... olayi kafanda bitirmişsin sennnn

Valla canım kaynanasının önünde söylemiş olmayımmmmm:KK8::olamaz::KK70:

ben söylemeden kendiliğinden az yapar yapmaz demiom ama az. Eger ben söylüyorsam herseyi yapar. İtiraz yok. Bende istiomki bi bakiyim ben demeden yapmis olsun :KK43:( oda yok iste

normal ama hep okudular ilk defa bu sene evdeler yazin bile kurslara gittiler simdiki nesili o anlamda yetiştirmek zor.

Cok gecmis olsun canim sanada çok uğraşmış haliyle yeri ağrıyo şimdi:KK43:
Kaşıyak anam kaşıyak bütün bedeni kaşıyakkkk:KK70:
Sıkıntı yok dünürüm. Gelinlerim yemek, temizlik konusunda varsın eksik olsunlar. Zamanla canları istediği zaman öğrenirler. Güler yüzlü, iyiliksever , ailesinin kıymetini bilen insan olsunlar yeter benim için. :dua::dua:
Bir ara kendimize kurşun döktürelim. :nazar:Gelenimiz gidenimiz çok Allah korusun daha torun seveceğiz. :anne:

E Elif_Eylul Aslında ben su orucu ile şifa maksatını çok otutturdum beynime. Hatta o kadarki bana normal diyet daha zor gelebiliyoryemek fırsatım varken kendimi durdurmak daha zor sanki. Kontağı kapatıom sanki :)))) tabiii zor olmasına zor ama normal diyette zorki :(
Ben sizler gibi günlük dikkat ederekte 16 kg.verdim yillar öncesinde ama cok yavas gidiyo troudlerim ve yavaşlayan metom sayesinde malesef hagtada 300/500 gr. Oda diyetten biktiriyo. Ayda 4/5 kg. Iyi aslında
Agir sporu yemek yedigim gunlerde yapiyorum oruç günlerinde sadece yürüyüş yapıyorum canım.

Harikasın kuzum cardiyoyla vücudun sıkılaşır
Zipzip- Zipzip- ah ben 8 yaşından beri yemek yaparım babam hep salonda olurdu dersten dolayı annemde okul öncesi öğretmeni oda okulda olurdu olduğumuz şehirde kimse yoktu bende yumurtaydı kizartmaydi çorbaydı açardım int bakar yapardım benim.icin yemek yapmak aşk gibi birşey oldu heleki cocuklarim için yemek yapmak ayrı bir zevk 🥰🥰🥰
Çekirdekten yetişme cerenim. :KK68:

Back
X