• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6 Ocak menü
6.00 tarçınlı kahve 1 bardak Dukan birası
9.30
Bol yeşillik domates salatalık 2 dilim kaşar 2 galeta 4 ceviz 1 tane yumurta 1tatli kaşığı labne
Dibek kahve
14.30
tavuklu haşlanmış nohutlu salata
Dibek kahve
2.5 litre su Zipzip- Zipzip-
Bir tane cennet meyvesi
Guzel menu afiyet olsun canim 🥰

Menümü paylaşmayı unutmuşum dün 👀
Dünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 3 tane kuru kayısı
09.00 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta biraz roka domates salatalık yarım kibrit kutusu kadar ezine 1 dilim çavdar ekmeği 1 bardak yesil çay

11.30 1 bardak kefir 1 tane mandalina

13.30 1 kepçe kuru fasulye 1 tabak salata yağsız tuzsuz 1 dilim cavdar ekmeği

16.00 1 bardak süt 1 yemek kaşığı kuru üzüm 1 tane kuru kayısı

19.00 2 yemek kaşığı pilav 2 kepçe sebze yemeği patatessiz 1 büyük kase salata

20.00 1 fincan kahve 1 tane hurma

21.00 1 bardak yeşil çay

23.30 yogurt kürü
4 litre su
Afiyet olsun kuzum 🥰

Güzel menü canım ama saat daha çok erken.Akşama acıkırsın ve acıkırsan ye de bence.Sebze+yoğurt +1 dilim ekmek yapabilirsin misal.
Salata çok doyurucu geldi ama acıkırsam mutlaka yerim. Aslında aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum 😉becerebilirsem

Ay vallahi ailem gibi oldunuz ya 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Kız ben sabah namazına kalkınca uyumuyorum tekrar Allah kabul ederse namazimi kiliyorum sonra kuzular uyuyorken yemekti çamaşırdı banyo tuvaletti utuydu hallediyorum onlar uyanmadan kahvaltıyı hazirliyorum gün içinde bana bi bulaşık bide evi süpürmek kalıyor büyük derse girmeden onu da hallediyorum sonra büyüğün ders vaktinde ki genelde öğleden sonra oluyor bebisle kızları uyutuyom o aradaki vakti kendime ayiriyorum olduğu kadar 🤣🤣 herifimde erken geliyor isten saolsun oda geldimi ilgileniyor hatun sen git kulübüne takıl diyor 🤣🤣🤣
Cerencim büyük çocuğun kaç yaşındaydı. 😍
Kulüpteki kalabalikliktan ve bazı sebeplerden çok şeyi kaçırmışım son bir haftadır da sizlerin bilgileri hep birbirine girdi...unutmuşum kuzum...
Takımdaki arkadaşlar bugün kendini minnacık ana hatlarıyla anlatsa çok sevinirdim. Takıma ilk geldiginizde form doldurmuştunuz onlara da baksam olur. Hala tarihcene bakamadım da :olamaz:

6 Ocak menü
6.00 tarçınlı kahve 1 bardak Dukan birası
9.30
Bol yeşillik domates salatalık 2 dilim kaşar 2 galeta 4 ceviz 1 tane yumurta 1tatli kaşığı labne
Dibek kahve
14.30
tavuklu haşlanmış nohutlu salata
Dibek kahve
2.5 litre su Zipzip- Zipzip-
Bir tane cennet meyvesi
Afiyet olsun canım😘🌸

Gözün aydin canim🤩
Sağolasın canım
Tiroid ilacını ihmal etme canım.Hiç beklemediği anda çarpıyor insanı.B12 vs de bakmıslar mı? Bnm düşük cıktı ya herkese zorla baktırcam🤣🤣
Bakıldı canimondada sıkıntı yok şükür. Aynen troide önem artacak artık:(
Ay vallahi ailem gibi oldunuz ya 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Kız ben sabah namazına kalkınca uyumuyorum tekrar Allah kabul ederse namazimi kiliyorum sonra kuzular uyuyorken yemekti çamaşırdı banyo tuvaletti utuydu hallediyorum onlar uyanmadan kahvaltıyı hazirliyorum gün içinde bana bi bulaşık bide evi süpürmek kalıyor büyük derse girmeden onu da hallediyorum sonra büyüğün ders vaktinde ki genelde öğleden sonra oluyor bebisle kızları uyutuyom o aradaki vakti kendime ayiriyorum olduğu kadar 🤣🤣 herifimde erken geliyor isten saolsun oda geldimi ilgileniyor hatun sen git kulübüne takıl diyor 🤣🤣🤣
Hay masallah sana zaten baska türlü hep eksik olurdu çok şey tebrik ederim güzel anne güzel eşsin sen :KK19:
Salata çok doyurucu geldi ama acıkırsam mutlaka yerim. Aslında aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum 😉becerebilirsem
Sen becerirsinnnnnn aralıklı oruç çok yapmışlığın var canım

Hepimiz büyük kız mutlaka olduk. Ben de yardım ederdim anneme.
😊😊😊 büyük kız mutlaka olduk canım da ben şimdiki nesilden bahsetmiştim.
Bende evin en küçüğü olarak hep yerdim içerdim gezerdim :KK48:
evlendigim de yumurta kıramıyordum :işsiz::işsiz::işsiz:
Sen zaten canım yemek yapmayı öğreneceğin zaman eşin seni çok sevmiş gel sen bana yemek yap demiş bence 😍😍😍
Büyük kız derken, yaşı büyük kız demek istedi. İş yapabilecek yaşta kızı olanlara seslendi. Ben öyle anladım. 🤷
Evet evet canım tam da öyle..
Yoksa ben kendimi düşünürsem annem bahçe işi yaparken memlekette ben babamla kalırdım
13-14 yaşlarında eve bakar babama yemek yapar hatta babama ise götürsün doye yemek hazırlardım o zamanlardan beri yapiyorumı..

Benim için de yemek yapması ne yapacağım belli olunca ve vaktim de olunca çok keyifli gelir..
Vaktim Yokken tam bir işkence gibi geliyor bana..

Maaşallah kız sana 🧿🧿🧿🧿
Allah dağına göre kar verirmiş helal olsun. Ben 3 çocukla birini yapıyorsam diğerini bırakıyorum. Senin Serde sporcu sebatı var vesselam
Saol kuzum benim 🥰🥰🥰
Cerencim büyük çocuğun kaç yaşındaydı. 😍
Kulüpteki kalabalikliktan ve bazı sebeplerden çok şeyi kaçırmışım son bir haftadır da sizlerin bilgileri hep birbirine girdi...unutmuşum kuzum...
Takımdaki arkadaşlar bugün kendini minnacık ana hatlarıyla anlatsa çok sevinirdim. Takıma ilk geldiginizde form doldurmuştunuz onlara da baksam olur. Hala tarihcene bakamadım da :olamaz:
Kuzum oglusum 9 yaşında:) 4 sınıfa gidiyor ikizlerimde 6 olacak inşallah en ufakta 8 aylık oldu şükür ben 30 yaşındayım erken evlendim ünv dondurmustum son sınıfta bu sene alttan sinavlarimi veriyordum pandemi girdi araya aynı zamanda babamın orda küçük çocuklara eğitim veriyordum öyle işte 🥰🥰🥰
Sağolasın canım

Bakıldı canimondada sıkıntı yok şükür. Aynen troide önem artacak artık:KK43:

Hay masallah sana zaten baska türlü hep eksik olurdu çok şey tebrik ederim güzel anne güzel eşsin sen :KK19:

Sen becerirsinnnnnn aralıklı oruç çok yapmışlığın var canım
🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘

İraden istikrarınla yapabileceğine inanıyorum çünkü canım... olayi kafanda bitirmişsin sennnn

Valla canım kaynanasının önünde söylemiş olmayımmmmm:KK8::olamaz::KK70:

ben söylemeden kendiliğinden az yapar yapmaz demiom ama az. Eger ben söylüyorsam herseyi yapar. İtiraz yok. Bende istiomki bi bakiyim ben demeden yapmis olsun :KK43:( oda yok iste

normal ama hep okudular ilk defa bu sene evdeler yazin bile kurslara gittiler simdiki nesili o anlamda yetiştirmek zor.

Cok gecmis olsun canim sanada çok uğraşmış haliyle yeri ağrıyo şimdi:KK43:
Kaşıyak anam kaşıyak bütün bedeni kaşıyakkkk:KK70:
Mesela sen demeden odasını topluyor mu ??

Senin rahatsız olduğunu bildiği şeyleri yapmayı alışkanlık haline getirdi mı???

Merak ettiğim şeyler bunlar

Back
X