- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Hem okudum hem fav yaptim cnm.Gayet dolu ve doyurucu öğünler yapabilirsin birde programi var onu yükleyip kendine uygun oruç aralığını oluştura bilirsin
Zahmet verdim, teşekkür ederim
Aminnnn, insallah bestemgün menümüzde gelmışşşş siftahın hayırlı olsun mezuniyet menünü de görelim insallah ablacım
Benim persembeleri yapmadigim detoks kalmadi zaten cnmBiz beril basta olmak uzere arada perşembeleri sadece yoğurt yerdik hatırlıyor musunheyy gidi
Baska neyini yapiyorsun cnmKırmızı pancarada bayılıyorummm her şeyi güzel valla. 2 kg. Aldim nelerini yaptim bitiremedim daha
Ben tek salatada kullaniyorum
Hatirlamam mi![]()
![]()
![]()
Mefkurem
Abla bak bu arkadaşta bu grubun spor kraliçesi oluyo... hey gidi 9. Takimdada bendim azıcık hatirlarsan şimdi yaşlandım o kadar sportif değilim![]()
Tugbanin masallahi var, biraz iyilesince insallah banada bulaşır spor aşkı
Baslangicta sayilari az tutup zamanla artirabilirsin cnmİnşallah cnm, zorladım bugün biraz bakalım yavaş yavaş alışırsam kaslar sıkılaşma da güzel olur diye umut ediyorum,
Tek sıkıntı ellerimde ki sorundan dolayı korkuyorum biraz ama şükür sıkıntı yok şimdilik, zorlanıtsam lastikleri kollarda kullanmayacağım bakalım hayırlısı
Iyi yolculuklarHerkese iyi geceler
Yarın uzun yol var bana yineTekirdağ, Edirne, Kırklareli yapıp İstanbula geri döneceğim
![]()
Teşekkür ederim cnmHoşgeldiniz , hayırlı olsun öncelikle bu gün ilk adımınız koşarak ta yürür hedefe ulaşırsınız