• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın..
Ne güzel eksidesin 🎇🤩🤩🤩

Günaydın canım...
Geçmiş Olsun...
Ben de oğlumu emziriyorum uyuyacak inşallah...

Günaydın 😊😊😊😊
Sağol canım. Uyur inşallah.
Geçmiş olsun nasıl oldu canım?
Sağol canım. 3 saatte bir ilaç verdim ama 38den aşağa hiç düşmedi. 39.6ya kadar çıktı. Şuan biraz düştü gibi. 11buçuğa randevu aldım zaten hastaneye gideceğiz bugün.
Geçmiş olsun canım☹️
Sağol canım.

Sağol canım. 3 saatte bir ilaç verdim ama 38den aşağa hiç düşmedi. 39.6ya kadar çıktı. Şuan biraz düştü gibi. 11buçuğa randevu aldım zaten hastaneye gideceğiz bugün.

Sağol canım.
Calpol verdiniz mi bide üstünü tamamen soyunsaydın(atletle dursun ) açıkta yatsın düşene kadar

Ah o migren yokmu yaa, bende muzdaribim 😔bugünde yine araçla uzun yol yaptım asla sekmez saat 21:30 da eve girdim, duş aldım ilaç alıp kahve içtim vurdum kafayı yattım, yeni uyandım hafifledi Allahtan 🙏Rabbim herkese şifa versin 🤲
Geçmiş olsun papatyacım. Kimlik kartı gibi çantamda ağrı kesicisiz dolaşmam ben de. Allah şifamizi versin. :dua:

Sağol canım.
Canım geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. İyi haberlerini alırız inşallah. 😔

Karli Bursa sabahindan gunaydin :KK76: :KK76: :KK76:
Hayirli cumalar bol eksiler kizlar
20210115_082503.webp

Babam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumda :( bu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti
IMG_20210115_082251.webp

Bu hafta ne yedim ne yaptim cok bilmiyorum az önce de regli oldum
-300 geldi tartım

Babam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumda :KK43: bu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399

Bu hafta ne yedim ne yaptim cok bilmiyorum az önce de regli oldum
-300 geldi tartım
Zeynoşum babacigina geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah. Kafan rahat olunca her şeyi yoluna koymak kolay olacak hiç endişe etme. Hem regl hem eksi maşallah yine de. O eksi bence daha fazla. Bu durumu avantaja çevir menulerine dikkat et... :KK60:

Back
X