• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah o migren yokmu yaa, bende muzdaribim 😔bugünde yine araçla uzun yol yaptım asla sekmez saat 21:30 da eve girdim, duş aldım ilaç alıp kahve içtim vurdum kafayı yattım, yeni uyandım hafifledi Allahtan 🙏Rabbim herkese şifa versin 🤲
Geçmiş olsun abla 😟

İlk tartı benden olsun
Geçen hafta :86,7
Bu hafta : 84.4
Fark : 2.3 kilo
Eki Görüntüle 2761382
Tebrik ederim canim çokkk guzel eksin var🤩
Günaydın kızlar :KK24:

Kızım ateşli nöbetteyim uyuyamadık bu gece :anne:
Gunaydin gecmis olsun kuzucuga Rabbim sifa versin insallah 🥺
Günaydın kizlar
Gecmis olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım
Gunaydin canim çokk gecmis olsun
Babam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumda :KK43: bu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399

Bu hafta ne yedim ne yaptim cok bilmiyorum az önce de regli oldum
-300 geldi tartım
Genede eksisin canim tekrardan gecmis olsun

Zeynoşum babacigina geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah. Kafan rahat olunca her şeyi yoluna koymak kolay olacak hiç endişe etme. Hem regl hem eksi maşallah yine de. O eksi bence daha fazla. Bu durumu avantaja çevir menulerine dikkat et... :KK60:
Canımsın sağol öğretmenim :KK200:

Günaydın ❄️❄️❄️

Eklentiler

• IMG_20210115_083351_759.webp
    IMG_20210115_083351_759.webp
    311,1 KB · Görüntüleme: 23
B
İlk tartı benden olsun
Eki Görüntüle 2761382
Çok güzel eksi tebrikler migi🤗🤗

Günaydın canım
Geçmiş olsun 😔
Karli Bursa sabahindan gunaydin :KK76: :KK76: :KK76:
Hayirli cumalar bol eksiler kizlar
Eki Görüntüle 2761398
Günaydın canım 💗
Ne güzel ya🥰
Babam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumda :KK43: bu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399

-300 geldi tartım
Çok geçmiş olsun tekrardan ❤
Olsun eksi gelmişsin yinede tebrikler

-300 geldi tartım
Geçmiş olsun şeymişim baban nasıl şimdi

İlk tartı benden olsun
Eki Görüntüle 2761382
Tebrikler 👏👏👏🧿 çok iyi

Günaydın 🙋‍♀️
Günaydın 🙋‍♀️
Geçmiş olsun papatyacım. Kimlik kartı gibi çantamda ağrı kesicisiz dolaşmam ben de. Allah şifamizi versin. :dua:
🙋‍♀️Sağol cnm🙏
Karli Bursa sabahindan gunaydin :KK76: :KK76: :KK76:
Hayirli cumalar bol eksiler kizlar
Eki Görüntüle 2761398
Çok güzel😍

-300 geldi tartım
Geçmiş olsun tekrar cnm🙋‍♀️🙏
Kilo için takılma 300 gr vermişsin hem regl etkisi de var zaten iyidir iyi haftaya fark atarsın👍

Back
X