• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben pazartesiyı Baz alarak yazmısım(daha doğrusu öyle bıliyodum kafam yerinde degıl bugun)
Geçen hafta cuma 78.300
Bugün 76.500
-1800

Eklentiler

• IMG_20210115_092824.webp
    IMG_20210115_092824.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 16
Geçen hafta ödem falan güzel verdin zaten. Her hafta aynı performansı bekleme kendinden 😂 zaten wc yoksa tartı zor oynuyor en büyük etkenlerden biri o :işsiz:
Wc zaten biliyosunki bendede var ama malesef olmuyo istedigimiz gibi😏

İlk tartı benden olsun
Geçen hafta :86,7
Bu hafta : 84.4
Fark : 2.3 kilo
Eki Görüntüle 2761382
Mutiş bı eksi gelmiş tebrik ederim
Günaydın kızlar :KK24:

Kızım ateşli nöbetteyim uyuyamadık bu gece :anne:
Gecmıs olsun canım benim
Karli Bursa sabahindan gunaydin :KK76: :KK76: :KK76:
Hayirli cumalar bol eksiler kizlar
Eki Görüntüle 2761398
Cok guzel gorunuyor burda sadece catılarda bırıkmıs hala yagıyor ınsallah tutarda kar topu oynamaya cıkarız😀
Babam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumda :KK43: bu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399

Bu hafta ne yedim ne yaptim cok bilmiyorum az önce de regli oldum
-300 geldi tartım
Boyle bir durumda bile eksisın canim tebrik ederim ınsallah babanın hayırlı haberlerini Te vakitte alırsın
Günaydın kızlar🙆‍♀️
Eki Görüntüle 2761410

Geçen cuma 88,6 idi.
Fark 500 gr🤷‍♀️
Tebrikler 🌸
Günaydın kızlarrrrr migimadid, elifeylül, denp uyanık olanlar varsa, Haticesnr
AseliccA AseliccA D Dileksnr
E Elif_Eylul
Doktora gidicez de bugün. Çocuk için de randevu aldım. Kendim için de ama kendim için olanı iptal mi etsem çünkü
Hamilelik topüklerinde daha erken olduğu söylendi ve ultrasonla bakmıyorlarmış sanırım. Alttan muayene olacak deniliyor ama ben afedersiniz ağda yaptırmadım. Jilet yapsam birdahaki ağdada daha çok acıyor. Nasıl muayene yapar ki bilinmez. Naapsam sizce @Denp
Rabbım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin ınsallah. En kotu alttan bakmak isterse reddersınız
Günaydın kızlar tek tek alıntı yapamıyorum. Çok canım sıkkın desteğiniz ıcın çok teşekkür ederim..
Rabbım feraha erdirsin ınsallah
Kilo bildirimim
Geçen cuma : 59,8
Bu cuma, 59,7
Fark : - 100 gr 🙈☺️
Her eksi candır tebrik ederim
Belkide biyerde bisey yaptim bide wc yok yemek yersem anca oda olmucak
Bagırsakları harekete gecırecek egzersizler mi yapsan

Günaydın 🙋‍♀️

🙋‍♀️Geçmiş olsun

Sağol kaptan ama haftaya kötü başlamıştım toparlanıverdim sonra ☺️

🙋‍♀️Sağol cnm inşallah böyle gider bakalım hayırlısı, bugün gözüm dönüyor nedense baya karbonhidrata yaslanasım var fecii hemde 🙈

Çok güzel eksi 👏👏👏Tebrikler 🧿

Gecmıs olsun canım benim

Cok guzel gorunuyor burda sadece catılarda bırıkmıs hala yagıyor ınsallah tutarda kar topu oynamaya cıkarız😀

Boyle bir durumda bile eksisın canim tebrik ederim ınsallah babanın hayırlı haberlerini Te vakitte alırsın

Tebrikler 🌸

Rabbım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin ınsallah. En kotu alttan bakmak isterse reddersınız

Sağolun kızlar 🙏

Gecmıs olsun canım benim

Tebrikler 🌸

Amin teşekkürler 🤩

Back
X