• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sinir oldm yine. Mesaj yazdm ya gece. Haber amaçlı. Ben yzmaya başlarken çevrimiçiydi. Eee hiç girmeden uyudu mu şimdi. Kasıtlı yapıyorsa günahı boynuna. Günahını almak istemiyorum . Yani mesela örnek veriyorum whatsapp tan mesaj yaZmayı bırakınca bile bikaç saniye çevrimiçi gözüküyoruz ya, belki o da öyle gözüktü. Benim mesajım o ana denk geldi ama erken uyuması ... inş kaygılı biriyim diye kafama takacağımı bildiği için moralimi bızmaya çalışmıyordur. Cidden insanlara zayıf noktalarımızı göstermemeliyiz. Yoksa oradan yakalıyorlar. İnş yanılıyorumdur emin de diilim zaten
Kime diyosun canim sen herkes üstüne alincak

Sağol canım. Ben de fıtık var.Bel ağrısı, sırt ağrısı hep oluyor. Eva ek bir ağrı yaptı mi farketmedim. Yanlış hareket yapmış olabilirsin. Ağrıtmişta olabilir. Epey zorluyor çünkü.
Çok geçmiş olsun canım bende de fıtık var belkide zorladım diye çok ağrıdı

Ne bileyim görmeden bilemem ki....sabah sabah bir milyoncuyu nereden bulup da XL leğen alayım :KK14:
Bugun pazar var burda abla tabiki kardan gelebilierse alirimikimizede :KK70: :KK70:

Ayyybeee şaka diyorum yaaa sen XL oldundami çaktirmiyosun olmadiysan üstune neden aliniyosun:KK74:

Asiyecim yanlışlıkla etiketlenmiş olabilirim yine de çok sevindim Bursa' ya her zaman bekleriz muhabbetiniz daim olsun Allah sağlıklı ömür versin kayinvalidenize. Benim de iki tane kv oldu her ikisi de annem gibi davrandılar şanslı gelinleriz :KK76::KK76:
Öğretmenim sen de mi Bursalısın.
Bursalılar takımı gibi burası.

D7387517-911E-44B5-9663-DA7A5B070B07.webp

Cuma :84,7
Bugün 83,7
Fark 1.0 😇

Back
X