- 24 Haziran 2016
- 7.570
- 26.595
- 548
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar,umarım istediğimiz gibi bol eksili bir hafta olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar,umarım istediğimiz gibi bol eksili bir hafta olur![]()
Maşallah
Geçmiş olsun canım. Spor yaptınmı hiç acaba o mu tetiklediHayırlı geceler kızlar uzun zamandır safra taslarım Agrı yapmıyordu bugun tetiklendı nedense ve bu saat oldu hala uyutmadı beni,![]()
Sana düşmek yasak o zaman canim...usturuplu düsmüyorsun çünküSağol ablacım bende gulerimde çok acılı oluyo sonrasıbirde benim ayağımda kırılmıştı ya daha çok korkuyorum bu tür kaymalardan
Günaydın tabii ki biz de karlı.Günaydıııııııınn![]()
Bembeyaz her taraf yaşasiiiiiiiiin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kimler karlı bugün![]()
Sagol canim....Maşallah supersin
Süpersin canim![]()
Vavvvv bomba gibi geliyorsun cumaya...
Sana düşmek yasak o zaman canim...usturuplu düsmüyorsun çünkü
Senin yerine ben düşeyim maksat spor olsun![]()
İnşallahSagol canim....
Vavvvv bomba gibi geliyorsun cumaya...
Geçmiş olsun canım.Sabah eşim giderken kapıları açtım araba garajda rahat çıksın diye yerlerde fayans bacaklarım ayrildi![]()
Oooo tebrik ediyorum migi
Artın çok degil pazartesi eksi güzel olucaktirCuma günü 76
Bugün 76.200
+200
Günaydın kızlar![]()
Günaydın kızlar
Güzel bir hafta olur inşallah![]()
Gunaydin guzel bir hafta olsun insallah![]()
Gunaydin ablacim![]()
Ben tabiki![]()
Günaydın kızlar yeşilçay ımı içtim şimdi leslie te başlayacağım![]()
Gunaydin kizlar![]()
![]()
Günaydın canım
Günaydın![]()
Herkese günaydınGünaydın kızlar,umarım istediğimiz gibi bol eksili bir hafta olur![]()
Aslında dün sabat sabitti ama neyse dediğin gibi cumaya inslaalh daha iyi olurArtın çok degil pazartesi eksi güzel olucaktir![]()
Süpersin canimKilo bildirimine geleyim
Cuma : 101.6 kg
Bu gün 100.9 kg
Fark : -700 gram
Artın çok değil bak rakibini benım canım ortimi takip et eva fitness yap ben senın ortini takip edıyorum şimdiCuma günü 76
Bugün 76.200
+200