Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo bildirimine geleyim
Cuma : 101.6 kg
Bu gün 100.9 kg
Fark : -700 gram
Eksiler cok guzel kizlarCuma kilo:70.85
Bugün kilo:70.40
Fark: -450
Maşallah ne güzel eksi,Cuma’ya kadar daha güzel olacak desene
Bu hafta yenileceğim galibaaa,kader utansın
Artın fazla degil canim cumaya guzel geleceksinGünaydın kızlarrr,keyifli haftalar olsunn
Ben 85,1 ile +200'üm.
Yalnız saat 7de ilaç içecem diye yanlışlıkla su içtim ve bugün regl'imin 2. günü.Belki de sabitimdir diye umut ediyorum.Cumaya belli olacak akla kara![]()
Yok canim cumaya kadar hallederim kafaya takmıyorum zaten .Artın çok değil bak rakibini benım canım ortimi takip et eva fitness yap ben senın ortini takip edıyorum şimdihadi yapalım sporumuz pes etmek yok cumaya inşallah bomba gibi geleceğiz
Maşallah süper bir sonuç.
Çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun diyelim de geçsin. Hemen acile gitmelisin bu kadar saat uyutmamiş ...Hayırlı geceler kızlar uzun zamandır safra taslarım Agrı yapmıyordu bugun tetiklendı nedense ve bu saat oldu hala uyutmadı beni,![]()
Eksin guzel canimgünaydın
88.25 ile
-300 um.
geçmiş okuyamıyorum, herkese güzel haftalar dilerim
Çok iyisin canımCuma kilo:70.85
Bugün kilo:70.40
Fark: -450
AmaninnnnnEki Görüntüle 2783341
Cuma 64.5
Fark -500 gr
Zipzip-
birbeste ( dünürüm pazar if yaptım bir iki aksaklık oldu onun dışında fena değildi)

Güzel değil mi tatlım...Amaninnnnn![]()
Guzel tabiki abla eksi olsun bizim olsunGüzel değil mi tatlım...
Yine de çok şaşırma benim manyak bir gidişatım var bir anda 65 olacak potansiyele sahibim Filizim...![]()

Sen olumsuz düşünmemeye çalış,belki cidden sen yazarken çıktı bugün yazacaktır ,olmadı mesai saatleri içerisinde sen telefonla ararsın,gece geç olduğu için arayamadım der geçersin.Stres yapma,idari izindesin,amirinin yapabileceği bir şey yok.Sinir oldm yine. Mesaj yazdm ya gece. Haber amaçlı. Ben yzmaya başlarken çevrimiçiydi. Eee hiç girmeden uyudu mu şimdi. Kasıtlı yapıyorsa günahı boynuna. Günahını almak istemiyorum . Yani mesela örnek veriyorum whatsapp tan mesaj yaZmayı bırakınca bile bikaç saniye çevrimiçi gözüküyoruz ya, belki o da öyle gözüktü. Benim mesajım o ana denk geldi ama erken uyuması ... inş kaygılı biriyim diye kafama takacağımı bildiği için moralimi bızmaya çalışmıyordur. Cidden insanlara zayıf noktalarımızı göstermemeliyiz. Yoksa oradan yakalıyorlar. İnş yanılıyorumdur emin de diilim zaten
Amirine diyor,dün akşam kardan dolayı gelemicem yazmıştı da.Kime diyosun canim sen herkes üstüne alincak
Bayağı kar varmış.Eki Görüntüle 2783331 bakin kaç cm olmustur simdi burasi![]()