• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlarrr,keyifli haftalar olsunn🙆‍♀️🥰😍😘

Ben 85,1 ile +200'üm.
Yalnız saat 7de ilaç içecem diye yanlışlıkla su içtim ve bugün regl'imin 2. günü.Belki de sabitimdir diye umut ediyorum.Cumaya belli olacak akla kara🙈😁😁
Artın fazla degil canim cumaya guzel geleceksin 🤩

Artın çok değil bak rakibini benım canım ortimi takip et eva fitness yap ben senın ortini takip edıyorum şimdi 😇 hadi yapalım sporumuz pes etmek yok cumaya inşallah bomba gibi geleceğiz
Yok canim cumaya kadar hallederim kafaya takmıyorum zaten .

IMG_20210215_090936.webp

Cuma 64.5
Fark -500 gr
Zipzip- Zipzip-
birbeste birbeste ( dünürüm pazar if yaptım bir iki aksaklık oldu onun dışında fena değildi)

Güzel değil mi tatlım...:KK76::KK76::KK76::KK76:
Yine de çok şaşırma benim manyak bir gidişatım var bir anda 65 olacak potansiyele sahibim Filizim...:KK68:
Guzel tabiki abla eksi olsun bizim olsun :KK74:
Kusura bakma senin yasindaki insanin bu fizige sahip olmasi muhtesem resimlerinden belli nasil oldugun spor yapmadigin halde bukadar inceliyosun :super:

Sinir oldm yine. Mesaj yazdm ya gece. Haber amaçlı. Ben yzmaya başlarken çevrimiçiydi. Eee hiç girmeden uyudu mu şimdi. Kasıtlı yapıyorsa günahı boynuna. Günahını almak istemiyorum . Yani mesela örnek veriyorum whatsapp tan mesaj yaZmayı bırakınca bile bikaç saniye çevrimiçi gözüküyoruz ya, belki o da öyle gözüktü. Benim mesajım o ana denk geldi ama erken uyuması ... inş kaygılı biriyim diye kafama takacağımı bildiği için moralimi bızmaya çalışmıyordur. Cidden insanlara zayıf noktalarımızı göstermemeliyiz. Yoksa oradan yakalıyorlar. İnş yanılıyorumdur emin de diilim zaten
Sen olumsuz düşünmemeye çalış,belki cidden sen yazarken çıktı bugün yazacaktır ,olmadı mesai saatleri içerisinde sen telefonla ararsın,gece geç olduğu için arayamadım der geçersin.Stres yapma,idari izindesin,amirinin yapabileceği bir şey yok.
Kime diyosun canim sen herkes üstüne alincak
Amirine diyor,dün akşam kardan dolayı gelemicem yazmıştı da.

Back
X