• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen olumsuz düşünmemeye çalış,belki cidden sen yazarken çıktı.ugün yazacaktır ,olmadı mesai saatleri içerisinde sen telefonla ararsın,gece geç olduğu için arayamadım der geçersin.Stres yapma,idari izindesin,amirinin yapabileceği bir şey yok.

Amirine diyor,dün akşam kardan dolayı gelemicem yazmıştı da.
Keske basina şu deseydi🤦‍♀️

Eksiyle gelirsin sen eminim🤗
Geçen hafta da 59,1 çıktım tartıda yarım saat spor yaptım 300gram gitsin diye genelde şiş oluyorum😘 gelirim +1 kiloyu _400 çevirdim o zaman o kadar sporun yoktu bu sefer daha çok çalışcam😵🥴💃💃🤭

Guzel tabiki abla eksi olsun bizim olsun :KK74:
Kusura bakma senin yasindaki insanin bu fizige sahip olmasi muhtesem resimlerinden belli nasil oldugun spor yapmadigin halde bukadar inceliyosun :super:
Canım çok teşekkür ederim. :KK60:
O vücudun spor geçmişi var...iki yıl fitness salonuna gittim pandemiden sonra bıraktım...:KK49:

Geçen hafta da 59,1 çıktım tartıda yarım saat spor yaptım 300gram gitsin diye genelde şiş oluyorum😘 gelirim +1 kiloyu _400 çevirdim o zaman o kadar sporun yoktu bu sefer daha çok çalışcam😵🥴💃💃🤭
Sen yaparsinnnn :KK74:

Back
X