- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
10 olmuş daha erken yaaSaat kac kaptan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 olmuş daha erken yaaSaat kac kaptan![]()
Çok değil canım.Cuma günü 76
Bugün 76.200
+200
Yatagin icindeyim cikasim yok ev daha sogukSoğuktandır o![]()
Kaptanimin muayyen günleri yaklaşmıştır.Cok uykum var ya uyanamiyorum bugün
Bizim burda o kadar yok karşıdaki dağda daha çok var çatılarda bile yokYatagin icindeyim cikasim yok ev daha soguk
Kar da yagmis biraz catilar beyazlamis
Hadi cumaya güzel eksi geliyor inşallahCuma kilo:70.85
Bugün kilo:70.40
Fark: -450
Gecen pazartesiydi abla o günleride gectikKaptanimin muayyen günleri yaklaşmıştır.
Kızlar dikkatli olun![]()
Evet canım kahvaltıdan sonra çalışmalara başlıyorumOlsun canım dediğin gibi cumaya çok var halledersin sen![]()
Başla başla eferim sanaEvet canım kahvaltıdan sonra çalışmalara başlıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Dinlen sen çok yaptın geçen hafta bende tartıya 2 gün kala ara veririmBaşla başla eferim sana
Ben bu hafta spor yapmicam dinleneyim acık![]()
Tebrikler canim
Ooo asayiş berkemal o zamanGecen pazartesiydi abla o günleride gectik
Bu defa cok stresli degildim cok sinirlenmedim![]()
acaba yataktan çikamamanin sebebi ney ki...yastığa çok mu yuklendin acaba. Onun vereceği sıcaklık anca bu kadar olur demek ki Dinlen sen çok yaptın geçen hafta bende tartıya 2 gün kala ara veririm![]()
Abla yaa alemsinOoo asayiş berkemal o zamanacaba yataktan çikamamanin sebebi ney ki...yastığa çok mu yuklendin acaba. Onun vereceği sıcaklık anca bu kadar olur demek ki
![]()
Biliyorum canım fazla hareketli şeyler yapamıyorum şu an bakalım araştırma yapıcamCanım yaptığın zaman yag yakıcı egzersiz yap daha çabuk etkisini gösterir
![]()
Çok seviyorum seniAbla yaa alemsin![]()