• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Super abla gule gule kullan hangisini siparis verdin 🥰
Screenshot_20210221-103142.webp

Resim cikacakmi bilmiyorum :) yoksa gooledan denerim

Ben ekstra büyük ekran aldim cnm

Mutlu pazarlar canim ❤

Bugun hava gunesli ama soguk abla ozellikle carsamba persembe cok soguktu
Simdi baktım hava durumuna 0 derece gösteriyor
Catilarin uzerinde karlar duruyor daha erimedi :)
Bu son soguklar olur heralde :)) burasi 10 derece 😁

Canım ben alıştım. Alıştıkça kolay geliyor. 11 Aralık tarihinde canım kaptanimla konuşmam ekte. O günden sonra spora başladım. Yaptıkça oluyor. Diyetisyenimin bilgisi var. 2 saat spor yaptığımdan. Dün attırdım dans gibi ya. Seviyorum ben. Eki Görüntüle 2787451
İyi o zaman peki spor yaptığından beri kaç kilo verdin canım

İyi o zaman peki spor yaptığından beri kaç kilo verdin canım
10 Aralık'ta diyetisyen de 88, 850 imiş kilom bugün 79,5 kg. 9 kilo 350 gram. Spor sarkmayı engelliyor. Sıkılaşiyor insan. Bir de benim metibolizmam yavaş ve insülin direnci var. Spor tüm bu sorunları çözdü şükür. 🤲🥰

10 Aralık'ta diyetisyen de 88, 850 imiş kilom bugün 79,5 kg. 9 kilo 350 gram. Spor sarkmayı engelliyor. Sıkılaşiyor insan. Bir de benim metibolizmam yavaş ve insülin direnci var. Spor tüm bu sorunları çözdü şükür. 🤲🥰
Çok iyi böyle devam et canım spor gerçekten tartıda artı bile olsak görüntüdeki incelemeyi çok güzel yapıyor🤩

Bence metobolizman gayet iyi cnm 😊
Masallah istikrarla her hafta eksidesin 😁

Back
X