• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler canım 👏 kaybettiğime ilk kez bu kadar sevindim Valla ☺️
Ama sen geçen hafta kazanan belli demiştin🤭🤭 2 gün daha sıkı spor yapsaydım 1 kilo kadar giderdi benim sabahları artı çıkmam sorun oluyor🥰

Sende en azından artıdan kurtulmuşsun haftasonu güzel geçerse pazartesi eksi geleceğine eminim canım💕
Bende saat yedi de kalktım oğluş uyandı uyumadı uykusuzum 😬
Sende çevrim içiydin takımda
Evet canım bakıyordum ama acık kaldı🥺
Olsun sana guzel bir bebeklava geldi :KK70: :KK70: :KK70:
🤣🤣🤣🤣

Eki Görüntüle 2790718
geçen hafta :83.0
Bugün 82,6
-400:olamaz:
Doğum günü yaptın ve illaki yedin ona rağmen eksi gelmen güzel bence canım hadi bi gayret kurtul 8lerden 😉
Kızlar dün Rümeysanın aşısı oldu iki koldan okul öncesi aşı yapılıyor bugün de hiç iyi degil ateşi çıkıyor bide kabızlık çekiyor yavrum
Çok üzülüyorum ya :KK43:
Kahvaltı yapamadı karnı agrısından zeytinyağı içtirdim yaramadı ne yapmam lazım :KK43:
Kayısı kaynat 5 dk hem suyunu içir hem kayısılarını yedir canım. Kızım bebekken çok sıkıntılıydı arada yapıyordum

Doğum günü yaptın ve illaki yedin ona rağmen eksi gelmen güzel bence canım hadi bi gayret kurtul 8lerden 😉

Kayısı kaynat 5 dk hem suyunu içir hem kayısılarını yedir canım. Kızım bebekken çok sıkıntılıydı arada yapıyordum
Dün muz ve pogaça yedi babannesi almıştır bide üstüne aşı oldu dünde bişeyi yoktu bugün oldu sabahtan ağlayıp duruyor :(
Karnını ovalıyorum kucağımdan inmedi 🙄 şimdi babaannesine gitti bende şimdi evi toplayacağım bulaşık makineyi doldurup çalıştırdım 😬

Dün 81.70
Bugün 81.15
Fark 0,55
20210226_122426.webp

Back
X