- 24 Şubat 2021
- 107
- 578
- 18
- 32
teşekkür ederiiiz baya hoş buldum hepiniziKızlar hoş geldiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederiiiz baya hoş buldum hepiniziKızlar hoş geldiniz![]()
Bende diyorum niye iç organlarım agrıyor dahiliye gittim dedi turp gibisinKız sus eva da Bütün organlarım yer değiştiriyor![]()
Bu hastalıkla gayet iyi eksin abla tebriklerKilo bildirimi
Gecen hafta 101.2
Bugün 100.6
Fark 600
Yüzde 0.59
Bu hafta hastalik olunca cok hareketsizdim, malesef bu kadar oldu kizlar
Eki Görüntüle 2790800
Eva yaparsan ağrır tabiBende diyorum niye iç organlarım agrıyor dahiliye gittim dedi turp gibisin![]()
Etmez etmez.Boşver kaptan beni diskalifiye ederrrr![]()
Cok tesekkur ederim cnmBu hastalıkla gayet iyi eksin abla tebrikler![]()
Teşekkür ederim canmBaslangicin hayirli olsun canim
Günaydın abla
Ekside olman guzel canım haftaya izin kilona gelirsin![]()
Teşekkürler hoşbuldum
@Nilay5454 un söylediği video güzel canım. Onda bacaklar çalışıyor. Karın ve kolları ağrıtmıyor. Beyaz Nike giymiş 25 dakikalikKız sus eva da Bütün organlarım yer değiştiriyor![]()
Onumuzdeki Cumaya guzel eksiklerin olsun inşallah canm . Birbirimize destek olarak başaracağızKilo bildirimi
Gecen hafta 101.2
Bugün 100.6
Fark 600
Yüzde 0.59
Bu hafta hastalik olunca cok hareketsizdim, malesef bu kadar oldu kizlar
Eki Görüntüle 2790800
Baslangicin hayirli olsun canim
❤Ay canım yaa.![]()
Liste gerçekten çok tutuyorCok tesekkur ederim cnm
Aslinda bu hafta listede olmanin korkusunu yaşadımyoksa hastada olsam iştahım nazar değsin pek yerinde
hastaligi bahane edip ona buna saldirmadim
![]()
Hadi İnşallah kaptanım liste olmazsa olmaz zaten gelsin birincilikler o vakitBaslangicin hayirli olsun canim
Mezun uyesin haftaya belki listeye alabiliriz![]()

Ben baya geri kalmışım eva neymiş bi bakim jilian yapardım eskidenBende diyorum niye iç organlarım agrıyor dahiliye gittim dedi turp gibisin![]()
Iddia bizim isimizHadi İnşallah kaptanım liste olmazsa olmaz zaten gelsin birincilikler o vakit
Çok mu iddalıyım![]()
Ben+ dan dolayı onu bile yapamadim kendime ceza verdim bu hafta hiç kacamak yok ödülde yok bana cezaBu sabah kendimi şereflendirdim. Güzel bol kalorili bir kaçamak yaptım yıktım ortalıgı![]()
Bugun kucuk bir kacamak yapabilirsin canimBen+ dan dolayı onu bile yapamadim kendime ceza verdim bu hafta hiç kacamak yok ödülde yok bana ceza