- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
Yoğurt kaysi tarifi vardıBen+ dan dolayı onu bile yapamadim kendime ceza verdim bu hafta hiç kacamak yok ödülde yok bana ceza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurt kaysi tarifi vardıBen+ dan dolayı onu bile yapamadim kendime ceza verdim bu hafta hiç kacamak yok ödülde yok bana ceza
Napayimki canım tatli türü cekiyo ama hafta içi yediğime sayimBugun kucuk bir kacamak yapabilirsin canim
Hafta ici zorlanmazsin![]()
Valla mucizemjn paylaştığı herşeyi ekran görüntüsü alıyorum gördükçe bı bakım varmi galeride senn ne zman yedinYoğurt kaysi tarifi vardıMucizemsn in söylediği. Onunla duruyorum.
Sutlu tatli yapabilirsin canim ama ölçülü yemelisinNapayimki canım tatli türü cekiyo ama hafta içi yediğime sayim
11 de yedim canım. 2 Kayısı 3 ceviz 1 çay kaşığı tarçın 2 dilim portakal vev5 kaşık yogurt yaptım ben.Valla mucizemjn paylaştığı herşeyi ekran görüntüsü alıyorum gördükçe bı bakım varmi galeride senn ne zman yedin
Valla mucizemjn paylaştığı herşeyi ekran görüntüsü alıyorum gördükçe bı bakım varmi galeride senn ne zman yedin
Chedarice nin paylastigi fit pasta tarifleride guzeldi canim
11 de yedim canım. 2 Kayısı 3 ceviz 1 çay kaşığı tarçın 2 dilim portakal vev5 kaşık yogurt yaptım ben.
Sutlu tatli yapabilirsin canim ama ölçülü yemelisin
Chedarice nin paylastigi fit pasta tarifleride guzeldi canim
Fitness spor canımBen baya geri kalmışım eva neymiş bi bakim jilian yapardım eskiden
Benim basen ve kalça sorunu yüzünden arayıp bulduğum spor o yoksa belim incecik@Nilay5454 un söylediği video güzel canım. Onda bacaklar çalışıyor. Karın ve kolları ağrıtmıyor. Beyaz Nike giymiş 25 dakikalik
Senin metabolizma durmuş canım bir endokrinolojiye görünBen+ dan dolayı onu bile yapamadim kendime ceza verdim bu hafta hiç kacamak yok ödülde yok bana ceza
Peki bugun yaptiign kacamaklar ne olacak
Çok geçmiş olsun.Kızlar dün Rümeysanın aşısı oldu iki koldan okul öncesi aşı yapılıyor bugün de hiç iyi degil ateşi çıkıyor bide kabızlık çekiyor yavrum
Çok üzülüyorum ya
Kahvaltı yapamadı karnı agrısından zeytinyağı içtirdim yaramadı ne yapmam lazım![]()
Attım canım.@aylin68olacak tarti fotografini unutma canim
Çok geçmiş olsun. Bir surup vardı sanki çocuklara göre. Kabızlık içindi.. öyle birşeyle mi destekleseniz? Çok zor kabızlık ben kendimden biliyorum neler çekiyorum..Kızlar dün Rümeysanın aşısı oldu iki koldan okul öncesi aşı yapılıyor bugün de hiç iyi degil ateşi çıkıyor bide kabızlık çekiyor yavrum
Çok üzülüyorum ya
Kahvaltı yapamadı karnı agrısından zeytinyağı içtirdim yaramadı ne yapmam lazım![]()
Size de geçmiş olsunÇok geçmiş olsun. Bir surup vardı sanki çocuklara göre. Kabızlık içindi.. öyle birşeyle mi destekleseniz? Çok zor kabızlık ben kendimden biliyorum neler çekiyorum..
Benim oğlumda aynı aşıyı bugün oldu. şimdlik bizde bir sıkıntı yok bakalım.. tekrar çok geçmiş olsun