Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi mi doğru söyle bak hemen inanırımHeeee abla burda![]()
Oyyy Asiyem günaydın bebeemGünaydın![]()
O birkaç dilim nelere kadirrrKiz kız inanki birkaç dilim yedim![]()

Karabatak misali demek ...biraz daha kilo alsın mecbur gelecek kaçış yok
Ben benzetemedimBunlarda kokorece benziyor mu![]()
Aynen abla hayalet casper gibi oKarabatak misali demek ...biraz daha kilo alsın mecbur gelecek kaçış yok![]()
Elinde gazoz takımın kapısında gülüyordur şimdi bizeAynen abla hayalet casper gibi o![]()
Önceki iyiydiBunlarda kokorece benziyor mu![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese adımlarım işe yarıyor sanırım ptesiden beri her gün 10 bin yapıyorum 76.6 çıktım sabah yaza kadar 7 kg vermem lazım dün kontrolüm çok iyi geçti hala odemim.oldugunu söyledi doktorum masaj önerdi ve iz kremime başladım bütün dikişlerim döküldü artık ize yöneldik 3 ay iz tedavisi olucam bakalım nasıl olucak izimpantolonum kotta 30 beden giyiyordum çok bol geliyor 29 beden vardı evde ona geçtim biraz daha iyi gibi onda bile ufak bol geliyor 28 e inerim diye düşünüyorum odemler gidince 15 gün daha korse tak sonra artık bırak dedi
Evet Evet katılım az oluyor nasıl yapsak onuGunaydin canım ❤
Adim +bölgesel yapabiliriz
Katilimi artirmak lazim ama adim yarisinda
Evet. Komşu getirmiş.Bahceyemi ekiyosunuz canim
Dun aksam herkesi etiketlemiştim o listeyi atayim sana canim karismasin daEvet Evet katılım az oluyor nasıl yapsak onubölgeselleri bu sefer kendi seçimlerine bırakacağım
az sonra etiket yapayım ben Ama Yeni gelenleri takip edemedim benden sonra ekler misin kaptanım
![]()
N Nidsalii@sena zeynep
@Cordeliaa
@timesinfinity
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@aylin68olacak
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71