- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
Merve sen duramazsın tartılmadanSagol kaptanım ınsallahizinden donene kadar sık sık tartılmayacagım bakalım spora yuklenıp neler olacagını gorecegım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merve sen duramazsın tartılmadanSagol kaptanım ınsallahizinden donene kadar sık sık tartılmayacagım bakalım spora yuklenıp neler olacagını gorecegım
Sen yapma bari sende azimlisinCanım ben o yenilgiden sonra cesaret edemiyorum![]()
Kendime güveniyorum ipini ucunu bırakmamZararli bisey yemeyip yinede iyi kurtarmişin cnmilk hafta her zaman zordur
Cay konusunda pek pozitif degilim benmutlaka sinemaki, aclik otu vs. Vardir
Yinede sen bilirsin
Nasil olsa veriyorum deyip ipin ucunu birakma cnm
Sanki sana 3 kilo ver dendi1.3 kiloyu havada karada verirsin sen cnm :)) neler yapman gerektiğini biliyorsun zaten
![]()
Evet abla bugun daha cok iciyorum dun yazarken fark ettim az icmisimHerkes farkli işte cnm :)) sen nasil motive oluyorsan oyle devam et
100 gr la doymazdimkibide sık yedigim bisey olmadigi icin az tutmadim :))
Cok güzel baslangic cnmemzirdigin icin suyu artirsan iyi olur
Bizi de tok karina tartida 58 cikan kullarindan eyle yarabbim aminnnKahvaltıdan sonra kiyafetli tartildim yaa ac tartilmayi unuttum 58.3 ciktim![]()
Yok ben 1.5 için savaşacam bu hafta da senden korktumSen yapma bari sende azimlisin![]()
Gunaydin iyi hafta sonlariGünaydın iyi hafta sonlari dışarısı cok guzel ama yasak var yahu seytan durtuyor evde ekmek varken cik ekmek al 2 tur dolas gel diyekizim diş çıkaracak çakì gibi gozlerinden ates cikiyor surekli memede hicbirsey yemiyor insallah zayiflamama faydasi dokunur bu surecin :)
Bende 1,5 yada 1,2 hedef bakalım ne olacak az kaldı bitsinde FREE olayım azıcıkYok ben 1.5 için savaşacam bu hafta da senden korktum![]()
Bebegin az büyüsün spor ve diyetle eminim 58 rakimini sende göreceksinBizi de tok karina tartida 58 cikan kullarindan eyle yarabbim aminnn![]()
Ben sadece pazartesi ve cuma günleri tartılıyorum çok sık tartılmak kafa karışıklığıMerve sen duramazsın tartılmadan![]()
bölgesel olarakta bu hafta basen haftası yapalım ve her günün videosunu paylaşacağım bugünün videosunuda hemen atacağımBebgin kaç aylıkEvet abla bugun daha cok iciyorum dun yazarken fark ettim az icmisim
Bizi de tok karina tartida 58 cikan kullarindan eyle yarabbim aminnn![]()
Ankaradayim benKızlar nerde yaşıyosunuz?
Benimkinden vereyim kiz acicik uzulme :)Benim basenim yok bana ne bana ne.![]()
8 oldu canımBebgin kaç aylık
BursaKızlar nerde yaşıyosunuz?
Maşallah benimkide 3 ü bitirdi. Aslında sütün yetmese daha emerken kusarmııydı sizce8 oldu canım
Oglumun 18 ay asisi 7 gun ates yapmisti 2 doktorda 10 gune kadar normal demisti canli asilardaEvet 4 yaş aşısı okul öncesinden yapılıyor hepatit b ve kkk aşısı
Ateşi çıkıyor iniyor çok şükür geçti hepsi :) 3 gün sürer diyorlar
Masallah hicbir aşida ates gormedim benOglumun 18 ay asisi 7 gun ates yapmisti 2 doktorda 10 gune kadar normal demisti canli asilarda
Durmaya calısıyorum poni ısı baya abarttım cunkuMerve sen duramazsın tartılmadan![]()