- 21 Kasım 2016
- 2.482
- 8.739
- 158
- 33
Tabi rahatsın son kilolar olunca oh miss. Benim daha 7 kg var mezun olmamaBende 1,5 yada 1,2 hedef bakalım ne olacak az kaldı bitsinde FREE olayım azıcık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi rahatsın son kilolar olunca oh miss. Benim daha 7 kg var mezun olmamaBende 1,5 yada 1,2 hedef bakalım ne olacak az kaldı bitsinde FREE olayım azıcık![]()
Geldi sabah benim hanımefendi de tartinin yeni adi beyaz hanimBende oyle canim yurtiçi ile geldi pazartesi yazılmıs teslimata bugun 10 bucuk gıbı teslim edildi asansörden teslım![]()
- Isırgan yaprağı - Kiraz sapı - Biberiye - Mayıs papatyası - Yeşil çay - Sinameki - Kekik - Keten tohumu - Avokado yaprağı - Mısır püskülü - Mate - Piren - Rezene - TarçınZararli bisey yemeyip yinede iyi kurtarmişin cnmilk hafta her zaman zordur
Cay konusunda pek pozitif degilim benmutlaka sinemaki, aclik otu vs. Vardir
Yinede sen bilirsin
Nasil olsa veriyorum deyip ipin ucunu birakma cnm
Sanki sana 3 kilo ver dendi1.3 kiloyu havada karada verirsin sen cnm :)) neler yapman gerektiğini biliyorsun zaten
![]()
İnsallah canim en son 66 gördüm mezun oldum sonra yeme bozukluğu 75 oldum üstüne hamilelik simdi sirada tüm 8 yilin kilosunu vermek var :)Bebegin az büyüsün spor ve diyetle eminim 58 rakimini sende göreceksin![]()
Ben de en son lise 2 de 58 kiloydumİnsallah canim en son 66 gördüm mezun oldum sonra yeme bozukluğu 75 oldum üstüne hamilelik simdi sirada tüm 8 yilin kilosunu vermek var :)
Kusma fiskirir şekilde mi ? Oyleyse bebek reflusu olabilir. Emzirce hemen kaldirip baski olursada fazla olmasa bile kusuyor ,bende oğlumda sutum yetmese kusmaz bak kusuyor derdim sonra artik kilo alimi normalin altina düşünce mecbur mama takviyesi yapıldı . Kilo alimi nasil ilk uc ay her ay 1 kg sonrasında ortalama 400-600 g arasi aliyor. Ogluma ille de mama vermeyecegim diye çok haksizlik yapmışım cok geç fark ettim benMaşallah benimkide 3 ü bitirdi. Aslında sütün yetmese daha emerken kusarmııydı sizce
Lisede 53dum unide 44-47 arasi bu zamanda kendimi hala kilolu görürdüm evlilikle hersey değiştiBen de en son lise 2 de 58 kiloydum
Universite sinavi ,universite derken 69-70 kilo oldum.
2016 75 kiloyu gorunce zayiflamaya karar verip basladim
2 yildir da 55-58 arasinda gidip geliyorum:)))
8 yilin kilonu verip 5 li rakamalari da görürsün yeter ki iste![]()
Evlilik dogumlar etkiliyor kiloyuLisede 53dum unide 44-47 arasi bu zamanda kendimi hala kilolu görürdüm evlilikle hersey değişti![]()
Sinemakinin cay olarak icilmesi iyi degilmis cnm. Zaten sık kullaninca bagirsak florasini bozup bi süre sonra işe yaramaz oluyor- Isırgan yaprağı - Kiraz sapı - Biberiye - Mayıs papatyası - Yeşil çay - Sinameki - Kekik - Keten tohumu - Avokado yaprağı - Mısır püskülü - Mate - Piren - Rezene - Tarçın
Ben zaten 2 sene önce kendim karışım hazırlıyordu ve bunların bir kaçı dışında hepsi vardı çayımda açlık otu sinameki de eser miktarda koysammı diye düşünmüyo değilim :) 2 senede 10 kilo almışım meto bozulmadı şükür diyeyim
Deneyip görecez hep birlikte
Masallah sen cok güzel koruyosun cnmBen de en son lise 2 de 58 kiloydum
Universite sinavi ,universite derken 69-70 kilo oldum.
2016 75 kiloyu gorunce zayiflamaya karar verip basladim
2 yildir da 55-58 arasinda gidip geliyorum:)))
8 yilin kilonu verip 5 li rakamalari da görürsün yeter ki iste![]()
Bursa canımKızlar nerde yaşıyosunuz?
Bence reflüsü var çünkü çok kusuyorKusma fiskirir şekilde mi ? Oyleyse bebek reflusu olabilir. Emzirce hemen kaldirip baski olursada fazla olmasa bile kusuyor ,bende oğlumda sutum yetmese kusmaz bak kusuyor derdim sonra artik kilo alimi normalin altina düşünce mecbur mama takviyesi yapıldı . Kilo alimi nasil ilk uc ay her ay 1 kg sonrasında ortalama 400-600 g arasi aliyor. Ogluma ille de mama vermeyecegim diye çok haksizlik yapmışım cok geç fark ettim ben
Kilo konusunda azıcık takıntılıyim abla 59 u görünce moralim bozuluyor :)Masallah sen cok güzel koruyosun cnm
Ama hep temkinlisin heralde
Gece vakti hamurlari cukolari götürmüyon![]()
Normalde bende takintiliyimKilo konusunda azıcık takıntılıyim abla 59 u görünce moralim bozuluyor :)
Aksamlari genelde 7 den sonra hic yemek yemiyorum ,çikolatada cok nadir yerim
Genelde gunduz yerim
Birde meyve konusunda takintiliyim gunduz yerim sadece aksam.yediğim kilo yapiyor :)
Gecen haftalarda bir kac defa gece 12 de ekmek yedim biraz reglin etkisi biraz da canım sıkılmıştı:)
Ben diyete girdiğimden beri saat 7 den sonra hiç bişey yemiyorum çok faydası oldu zayıflamamaKilo konusunda azıcık takıntılıyim abla 59 u görünce moralim bozuluyor :)
Aksamlari genelde 7 den sonra hic yemek yemiyorum ,çikolatada cok nadir yerim
Genelde gunduz yerim
Birde meyve konusunda takintiliyim gunduz yerim sadece aksam.yediğim kilo yapiyor :)
Gecen haftalarda bir kac defa gece 12 de ekmek yedim biraz reglin etkisi biraz da canım sıkılmıştı:)
Abla senin boyun uzun 58 de super olursun hatta 70 bile cok yakisir sanaNormalde bende takintiliyimbide takintili olmasam ne olacakmis
58 kiloyken bile kendimi cok sisman görürdüm
Seneler icinde kabulleniş oldu heralde![]()
Yaş la birlikte kilo oranida degisiyor cnmAbla senin boyun uzun 58 de super olursun hatta 70 bile cok yakisir sana![]()
O zaman ilk hedefin 75 olsun ablaYaş la birlikte kilo oranida degisiyor cnm
Şu anda 58 olsam iskeletorra dönerim
75 de normal, 68 de baya zayıf görünüyorum
İnşallah cnmO zaman ilk hedefin 75 olsun abla
Bu defa acele etmeden kilo verip kilonu korursun insallah![]()