- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Diyete başlamadan önce bende pek güzel yerdim hey gidi günler heyKiz sen gene 55kilosun gecen ben yedimde yedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyete başlamadan önce bende pek güzel yerdim hey gidi günler heyKiz sen gene 55kilosun gecen ben yedimde yedim![]()
Artık bitti dimeDiyete başlamadan önce bende pek güzel yerdim hey gidi günler hey![]()

Yok değil ağzım datlansin diye yedim
Evet cnmMefkurem sen misn???
Nasıl genç kızken arkadaşlarla dışarda saatlerce Fink attigimiz günler geri kaldıysa bogulurcasina yemek yemekte geçmişte kaldı canımArtık bitti dime![]()
EtiketlememişsinBeni neden yazmıyorsun alındım sana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu hafta sıkı takipteyim ne dersinBenim menulerde etiketim olmuyor niye acabaEtiketlememişsinbu hafta sıkı takipteyim ne dersin
![]()
Afiyet olsun canım 4gözleme derken anlamadımİyi geceler sabah kahvaltı yapmadım öğleden sonra 3 gibi ıspanaklı gözleme yedim yanında peynir zeytin domates maydanoz 4 tane küçük gözleme yedim. Akşamda 1 kaşık dondurma yedim. 2 litre su içtim temizlik yaptım sabahtan yürümeye çıkamadım o yüzden adım 5000 e anca tamamladım biraz koridorda yürüdüm. Yarın sabah tartılcam bakalım 4 gözleme bana ne kadar artı getirmiş.Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Riskli bir seçim. Şeker dengeni bozabilir. Patates kızartması da var. Dikkatli ol canım.Yok değil ağzım datlansin diye yedim![]()
Afiyet olsun canım13 mart cumartesi
11.30
2 dilim cavdar ekmekli sucuklu kasarli yagsiz tost
1 yumurtadan omlet
4 zeytin
Maydonoz, domates
16.00
1 bar. Süt, 2 kş chia, 1 avuc kuruyemis, 3 hurma, tarcinla puding
19.00
6 izgara köfte
1 servis kasigi mantar sote
3 izgara kıl biber
Bol salata
Su 3 lt
Yagmurlu olmasi neysede firtina cok kötü oluyorBurda hava guzeldi ama yarindan itibaren yagisli hava geliyor abla
Afiyet olsun tatli ihtiyacin icin iyi gelmistir puding
Sagolasin bitanemAfiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun. Izgaralarin kokusu buraya geldi.13 mart cumartesi
11.30
2 dilim cavdar ekmekli sucuklu kasarli yagsiz tost
1 yumurtadan omlet
4 zeytin
Maydonoz, domates
16.00
1 bar. Süt, 2 kş chia, 1 avuc kuruyemis, 3 hurma, tarcinla puding
19.00
6 izgara köfte
1 servis kasigi mantar sote
3 izgara kıl biber
Bol salata
Su 3 lt
Ha haAfiyet olsun. Sen yine sahtekar bir çorba yapmışsın. Hadi onun da tarifini ver.![]()
Ye kız nolacak sen yemeyeceksin de biz mi yiyeceğiz![]()
Bugün ucundan 56 yi gördüm dün de yediğim için yarın da dolu dolu görürüm 56 'yı...Kiz sen gene 55kilosun gecen ben yedimde yedim![]()
Midem bayıldı zaten çok tatlı yemektenYemisken benim içinde şöyle bol tereyağli sucuklu kaşarlı bir tost yesene pek canım çektiHem midenide bastırır çok tatlı yemişsin
![]()
Ayınız bir kere arlaaslarlarla hamburger yemeye gitmiştik de hızımızı alamayıp 2 menü yemiştikNasıl genç kızken arkadaşlarla dışarda saatlerce Fink attigimiz günler geri kaldıysa bogulurcasina yemek yemekte geçmişte kaldı canım![]()
Un kavrulmadi normal cirptin di mi?Ha habende
Yazayım canım 1yunurta 1 su bardağı yoğurt 4-5 diş sarımsak 1 yk tam. Buğday ununu güzelce çırptım üzerine göz kararı kemik suyu koydum o kaynamaya başlayınca önceden kaynatılmış didilmiş etleri (tavuk ve ya dana eti) ekliyorsun tuzunu ekle muhteşem bir tat tam bir şifa kaynağı![]()