• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

20210314_102400.webp

N Nidsalii 🥰

8032 adim
500 zipzip

Sagolun kızlar 😔 4 den beri hastanedeyiz yeni geldik sayılır 😥 ateşi düşmesi halen idrar enfeksiyonundan şüphelendiler tahlil yapıldı temiz çıktı boğazı ciğerleri vs onlarda temiz çıktı yine de doktor soğuk algınlığı ilacı yazdı ateş dusurucude verip 2 gün de düşmezse ateşi kan tahlili isteyeceğim dedi insaAllah düşer de çocuğum bir anınca eski sağlıklı haline geri döner 🤲
Günaydın canım...
Nasıl oldu ?
Inşallah atesi düşmüştür...🙁

Ya Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsa 🙏🏻 Çok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun 🙄
Allah gönlüne göre versin canım...
Inşallah hayırlısı olur 💞💞💞💞

Ya Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsa 🙏🏻 Çok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun 🙄
İnsallah canim 😊

Allah gönlüne göre versin, hayırlısı olsun inşallah cnm
Önerilerini dikkate alacağım canım yaparım bugün hemen ballı soğan i ev de de keçi boynuzu pekmezi var soğuk sıkım onu da vereyim insaAllah tezden şifa buluruz🤲 kızım 2.5 yaşında 😊

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden gece de vardı ateşi ama sabaha karşı düştü çok şükür 🤲 şimdi kahvaltı yapıyor keyfi yerinde hoplayıp zıplıyor 🤩 benim de motivem yerine geldi çok şükür 😊
Daha iyi olmasina sevindim cnm
Insallah gecmis gitmistir

Ayselim Rabbim gönlündeki hayali hakikate dönüştürsün. :dua::dua::dua:

Back
X